sobota 25. října 2014

Fáze kokosového ořechu

Nazdárek lidi!

Byla jsem docela překvapená, že minulý článek sklidil z velké části kladné reakce - původně jsem si myslela, že to bude přesně naopak, takže mě vážně moc potěšil každý, kdo mě v tom mém rozhodnutí podpořil :) Vlastně jsem se místo kritických komentářů spíš dočkala asi 30ti soukromých zpráv od různých slečen, které se taky na prsa chystají jít a ptaly se na cenu, kde jsem byla a podobně :D No, jen doufám že ''tímto'' nerozjedu nějakou prsatou máni. A jelikož spousta z vás chtěla, abych v dalším článku popsala detaily, tak jsem se samozřejmě rozhodla vám vyhovět! :D

Na konzultaci jsem byla na klinice Bodyestet v Brně u doktora Menšíka, u kterého jsem nakonec i na operaci byla. Při konzultaci se dohodnete na tom základním -

Pod sval / Nad sval / Částečně pod sval
- U mě jsme se dohodli uložit implantát částečně pod sval (nebo ne ani tak ''dohodli'', spíš mi to bylo doporučeno a já rozhodně nehodlala nic namítat :D)

Při umístění pod sval/částečně pod sval je sice delší doba rekonvalescence a je to bolestivější, ale výsledek je zato přirozenější (ve většině případů).

Umístění nad sval je vhodné zvolit, když už i teď máte aspoň nějaký svoje prsa :D Je to méně bolestivé a rekonvalescence rychlejší, ale zato jsou hodně nápadné u fitnessek, co mají nízké procento tělesného tuku (aka vyrýsovaná hruď a na tom připláclé dva pomeranče)

Velikost
- Velikost se udává v mililitrech, u mě jsme tam šoupli 355 ml. Původně jsme byli dohodnutí na 315 ml, ale v den operace jsem vyšilovala, a nakonec jsme se to změnili na těch 355 :D Když jde o velikost, nejde přijít s plochým hrudníkem a chtít tam narvat 800 ml. Sám doktor vám řekne, co je reálné a co ne.

Většina žen doporučuje jít o trochu víc, než kolik jste původně chtěly. Po operaci totiž 80 % žen lituje, že nešly na větší velikost :D Není to tak, že by výsledná prsa pak byla malá - ale člověk si na to hned zvykne, takže je to spíš v hlavě.


Já jsem chtěla takovou velikost, aby to na mě vypadalo přirozeně a mou postavu to doplňovalo, ale nezasťiňovalo. Mým cílem je celková symetrie - chci, abych si při pohledu na sebe řekla ''Jo, to je ale super sexy fit tělo!'' (což se ale asi nikdy nestane :D) a ne aby si na mě v posilovně ukazovali ''Koukni tam na tu pornohvězdu s obříma balónama co dělá dřepy!!''

Značka
- Každý doktor upřesnostňuje jinou - já mám značky Mentor.

Cesta vložení
- Jako bylo by to supr, kdyby to vložení implantátů šlo bez operace, ale bohužel tomu tak není :D Tu věcičku tam musíme nějak dostat, a používá se několik cest, jak je dostat na místo - podprsní rýhou, bradavkou, podpažím nebo místem někde na břichu (u té poslední možnosti jsem fakt valila voči :D) My jsme se dohodli na vložení podprsní rýhou

No, po dohodnutí na všech těchto věcech jsem dostala papír s informacemi, pokyny před operací a cenou. Při pohledu na cenu jsem se mírně vyděsila, ale u takových věcí se podle mě vyplatí nebýt skrblík a investovat do sebe. Jasně, můžete si najít někde doktora, který vám je udělá za 40 000, ale nikdo vám nezaručí, jaký bude konečný výsledek (co když se pak probudíte s prsem na zádech?? :D)

Dny plynuly a najednou přišel den D. Na operaci jsem musela nalačno samozřejmě, dostala jsem několik injekcí, nějaké oblbovací prášky a byla jsem si lehnout na pokoj čekat, než na mě přijde řada. Oblbovací prášky jsem prý dostala, abych nebyla vystresovaná - což by ale spíš potřebovala moje mamka, která mě s taťkem na kliniku ráno vezla a měla tak 10x větší strach než já :D Na pokoji jsem si ještě navlékla ''ultrasexy'' bílé vysoké stahovací punčochy a pak pod vlivem těch prášků hned usla. Probudila mě až sestřička s tím, že jdu na sál. Čekala jsem, že budu mít hroznej strach, ale byla jsem spíš taková malátná a bylo mi vše jedno :D Na sále jsem si ještě chvíli povídala s anesteziologem při tom, co mi dával nějakou injekci (což jsem překvapivě zvládla moc dobře, na to že se injekcí bojím snad víc než zubaře!!) a po pár sekundách už nic.



Probudila jsem se pořád celkem oblbá na operačním sále, ale to už se na místě tehdejšího plochého hrudníku tyčily obvázané dvě velké polokoule! :D Teď si ani moc nevybavuju, jestli už tehdy to bolelo, byla jsem hrozně oblbá, fakt strašně divnej pocit.

Nějak jsem se dostala na pokoj, kde jsem hned usnula. Po probuzení to ale začalo - fakt nejhorší bolest, jakou jsem kdy zažila. Nemohla jsem se sama vůbec pohnout nebo zvednout z postele. Když jsem si potřebovala dojít na záchod, musela mi pomáhat z postele sestřička - a to zvedání, to je šílený a ty první 3 dny, co jsem byla na klinice, to bylo naprosto nejhorší. Při tom zvedání máte pocit, jako by vám prsa měla vypadnout ven - strašný! :D

Potěšil mě pan doktor Menšík, který mě při kontrole oslovil'' Tak jakpak se má naše miminko?'' :D No jo, když v osmnácti vypadám na šestnáct tak se nemám čemu divit.. :D

Musím říct, že jídlo na klinice bylo výborný a ikdyž dopravit vidličku s jídlem do pusy byl nadlidský úkon, fakt jsem se najedla (většinou vleže, a asi by bylo hodně vtipné, kdyby mě při tom někdo natáčel a pak to zveřejnil na youtube :D)

Jak jsem psala - na klinice jsem byla 3 dny, tedy od středy od rána, kdy probíhala operace, do pátku do devíti hodin, kdy pro mě přijeli rodiče.

V pátek ráno došlo také k tomu, z čeho jsem měla nahnáno už od středy - vytahování drénů. To jsou takový hadičky zavedený ze stran do prsou (nebo z operované oblasti), ze kterých odtéká krev do takových malých nádobek (no to bylo něco na mě, které se dělá blbě když se trochu řízne do prstu a vidí kapku krve -_-) Paní, co se mnou byla na pokoji, šla na to vyndávání první, a když se vrátila zpátky s vyděšeným výrazem, měla jsem strach asi tak 100x větší. Odvedli mě tedy za doktorem, posadila jsem se na kraj lůžka a nejdřív přišlo na řadu sundávání obvazu, který jsem měla omotaný kolem hrudníku. To bylo, povím vám, taky něco - když mě ho sundali, pocit, že mě ty prsa upadnou, byl tak reálný, že jsem fakt už chtěla natahovat ruce před sebe a chytat je :D Pak jsem si lehla a dostala jsem na výběr - buď mi dreny vytáhnou rychleji (což bude víc bolet), nebo pomaleji (což bude méně bolet, ale zase to bude - překvapivě - trvat déle) No jsem přece ''tvrďák'' tak jsem šla na to rychleji :D Opět strašnej pocit, kterej popsat nejde, dokud ho nezažijete.

Jeli jsme tedy domů (pozn - až při půl hodinové cestě autem 3 dny po operaci prsou si fakt uvědomíte, v jak hrozném stavu jsou české silnice, jelikož sebemenší nerovnost na silnici vám způsobí hrozné bolesti :D), kde jsem zůstala celých 9 dní.

První tři dny se mnou zůstala mamka doma, jelikož sama bych asi nepřežila. Teď zpětně se divím, že mě během těch pár krušných dnů ani jednou nevrazila. Jednu noc jsem na ni asi 8x volala z postele, že potřebuju ještě jeden polštář, nebo polštář oddělat, nebo si jinak lehnout, a pak, když se mi konečně leželo pohodlně, se mi prozměnu začalo chtít na záchod, takže jsem potřebovala zvednout, pak zase uložit.. :D

Bolest ale nebyla to, co by mě nějak překvapovalo - horší bylo to těhotenské břicho! Opravdu, asi do dvou týdnů po operaci jsem vypadala jak v šestém měsíci těhotenství. V třetím týdnu se to zlepšilo a už jsem vypadala tak na 4. - 5. měsíc :D Četla jsem spoustu diskuzí a tak 95 % žen mělo stejný problém. Nejspíš vlivem těch různých prášků proti bolesti nebo anestezie, to nevím přesně, ale fakt jsem jednu chvíli měla podezření a chtěla jít pro těhotenský test :D No, naštěstí ten otok začal po zhruba třech týdnech ustupovat, hurá!

Celou tu dobu jsem nosila antisexy stahovací podprsenku, kterou nosím doteď a ještě ji budu nosit nějakých pár týdnů. Na jednu stranu je to výhoda - stahuje fakt hodně, takže na první pohled není až tak moc vidět, že bych na operaci byla (což ale byl asi jen můj dojem, jelikož to okolí i v mikině poznalo :D) Musím říct, že už se nemůžu dočkat, až si půjdu koupit nějakou novou podprdu, jelikož do těch, co mám doma, se už teď (překvapivě) fakt nevejdu :D Bohužel budu muset počkat ještě pár týdnů, než si prsa ''sednou''

To je další věc, o které bych se měla zmínit. Po operaci se prsa budou hodně měnit a budou se měnit dlouho. Těsně po budou poměrně vysoko, oteklé atd... což asi není to, co vás uklidní - vy trpíte bolestmi, konto zeje prázdnotou a při pohledu na hrudník, který by vás teď měl potěšit, se vlastně vyděsíte! Žádný strach - jak jsem psala, tento výsledek rozhodně není konečný. Podle některých finální podobu získají až za 6 - 12 měsíců. Postupně budou měknout (:D) a sjíždět dolů do přirozené polohy. Proto není dobré si kupovat stovky nových podprsenek pár týdnů po operaci, když se prsa ještě budou měnit a za dalších pár měsíců možná budete potřebovat zase o něco větší velikost!! Je to prostě potřeba to vydržet no (což je pro mě, jakožto velmi netrpělivého člověka, fakt úžasné :D)

Pohyb a cvičení
- Tak to byla asi druhá nebo třetí věc, kterou jsem na doktora vybalila hned při konzultaci. Že se věnuju fitness a potřebuju, aby mě pak prsa nijak nepřekážela při cvičení.
Cca po dvou týdnech jsem začala chodit na dlouhé procházky. Ale žádné zběsilé tempo - nesmí vám příliš stoupnout tepovka. Nedávno jsem začala lehce cvičit nohy a zadek (bez vah, pouze na strojích nebo s vlastní váhou těla a tak, abych vůbec nezapojovala vršek a moc se nenamáhala) a taky ty nožky protahovat.

Cvičit vrchní část těla začnu po 10 týdnech od operace, takže mám ještě nějakých 5 týdnů čas. Na jednu stranu je to dobře - aspoň se mi ten vršek trochu zmenší a srovná se to s nohama (vždycky jsem líp nabírala svaly na vršku než na nohou ://// :D)
Co se týče cvičení prsních svalů, tak to asi vyřadím úplně. Poslední dobou jsem se jim stejně nevěnovala, kromě různých forem kliků. Hlavně proto, že když mám implantáty uložené pod sval, tak cíleným cvičením na svaly by mohlo dojít k jejich rychlejšímu opotřebení a taky by se mohly začít vzdalovat dál od sebe (= za chvíli bych měla prsa pod pažemi :D), po čemž fakt netoužím :D

Strava
- No, co vám budu povídat, stálo to za houby. Původně jsem si myslela, že když nebudu moct cvičit, tak aspoň jídelníček bude na jedničku. Bohužel jsem nakonec byla tak v depresi z nedostatku pohybu a toho, že jsem byla jen zavřená doma a ležela, že jsem podlehla nástrahám v podobě čokolád, které moji rodiče schovávají ve skříni! :/ :D Forma tedy opravdu nevypadala nejlíp.

Ovšem po tom, co jsem začlala opět lehounce cvičit, se všechno zlepšilo a už jsem opět ve svém striktním režimu, kterej tak miluju :3 Začínám rýsovat, což ovšem není ideální vzhledem k tomu, že nemůžu cvičit komplexní cviky, ale tak... prostě to nějak dopadne :)

Doufám, že tímto článkem třeba někomu pomůžu. Kdyby náhodou, klidně napiště otázky do komentářů nebo zprávu na FB a já se pokusím co nejdřív odpovědět :) 

42 komentářů:

  1. nadpis mě pobavil :D a ty jo to vypadá spíš jako mučení než chirurgický zákrok! úplně tě lituju, žes musela projít takovými bolestmi :(...ale tak výsledek určitě bude stát za to :) hlavně, že se ty cítíš dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak popisovala jsem tam jen období těsně po operaci, což je jasný že to nebude procházka růžovým sadem :D Uteklo to rychle a už teď jsem nadšená :)

      Vymazat
    2. musela?? šla tam dobrovolně, ne?

      Vymazat
  2. "vždycky jsem líp nabírala svaly na vršku než na nohou ://// :D" tak tohle máme přesně obráceně! :D :D
    vyndávání drenů je dost nepříjemné :/ mně stačilo, když mi je vyndávali z kolene :D :D :D
    jsem zvědavá, jak potom bude vypadat souměrnost těla na soutěži! :) nedokážu si to ani za boha na tobě představit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo tak z kolene, to musela být taky síla -_- :/ :D

      Vymazat
  3. Mas muj velky obdiv ze si si sla za svym i pres to, co vsechno to obnaselo. Ja se operace hodne bojim a tak mozna zustanu se svyma jednickama do konce zivota :D

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji Ti za zajímavý článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi zajímavý článek, je super, žes to popsala takto do detailů. Rozhodla ses dobře, je velmi důležité, abys byla se sebou spokojená. Ty bolesti si trochu umím představit, měla jsem 2 císaře, o silnicích ani nemluv - po operaci jsem jela z Prahy do Brna, pak jsem nemohla chodit. Tak ať se ti to co nejdřív krásně zahojí a srovná!

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za zajímavý a pučný článek který ukazuje že plastika prsou nemá jen ty pozitivní stránky ale jplatí zde jak se říká: pro krásu se musí trpět.. myslela jsem že to není zas takový problém, příjdu, zaplatím, uspěj mě a daj mi nová prsa, na další den hurá domů.. no jak vidím, rekonvalescence dlouhá a hlavně je člověj těch prvních několik dnů/týden odkázaný na pomoc druhého..
    Tento článek mi nakonec "pomohl" k tomu zavrhnout ten můj "sílený" plán dát si také silikony.. a to už jsem měla vyhlídnuto co, kde a kdy si asi dám udělat.. ale o těch problémech potom se až tak moc nepíše.. každopádně teď alespoň ušetřím hromadu těch našetřených peněz a můžu je třeba... projíst :-D (zdravé potraviny samozřejmě) :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Pekne si to popisala:) ale nenapísala si cenu, dosť ma.to.zaujíma :) inak tO stymi cestami chápem aj S tým že si odkázaná na iných, ja soM si pred 3 týždňami zlomila dva stavce A tiež som zažila prevoz V aute A bolesť pri každom pohybe,A tiež som sa nebránilA čokoládam:D keď človek sa tak nudi keď len leží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V minulém clanku říkala, že cenu by si raději nechala pro sebe, je to docela osobní dotaz

      Vymazat
  8. Haha akoby som čítala svoj priebeh rekonvalescencie po opke :-D to nafuknute brucho bolo niečo strašné, ale vraj je to z anestézy.
    Ja som po operácii asi týžden nevedela ani otvoriť klučku na dverách, spláchnuť záchod, jesť lyžičkou... Teraz som 8mes. po opke a bolo to najlepšie rozhodnutie aké som mohla urobiť, nič neľutujem, prsia sadli, vyzerajú velmi prirodzene a č sa týka cien - to sa každý pýta, je to veľmi individuálne, nájdite si cenníky na internete, rozdiely v cenách doktorov u nás na SR za rovnaký výkon, značku implošu, spôsob vkladania sa líšia aj o 1000eur v závislosti od toho ktorého doktora si zvolíte

    OdpovědětVymazat
  9. Musela jsi absolvovat nejakou predoperacni prohlidku? Jak to probihalo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla konzultace cca 1 měsíc před operací, kde jsme se dohodli na velikosti a podobně. Pak jsem musela ještě předtím jít na vyšetření prsou do nemocnice, a předoperační vyšetření mi udělali až v den operace ráno přímo na klinice (doktor akorát mě různě prohmatával břicho a krk a ptal se na pár věcí :D)

      Vymazat
  10. Můžu se zeptat jak tedy vypadá ten tvůj rysovaci jídelníček?

    OdpovědětVymazat
  11. Já bych je tak stráááášně chtěla, ale jsem ten největší srab, bojím se každé malé bolesti-z injekce do dásně jsem málem dostala infartkt, byla jsem taky na operaci s rukou (jen malá) a div, že jsem z toho šoku nedostala infarkt :D a jak píšeš ty bolesti, ááá jáá nevím co mám dělaat :D

    OdpovědětVymazat
  12. Napíši jen zkušenost mé kamarádky. Právě jsme obě dodělaly VŠ a kamarádka na to tehdy šla někdy v 19. Dnes říká, že to byla obrovská chyba. Velmi špatně teď hledáme práci a když si prý představí kolik vlastně peněz za to vyhodila, za který by se teď dalo vylepšit bydlení apod. je jí do breku.
    Jinak Nikol, já nijak nezavrhuju cos udělala, byť sama bych do toho nikdy nešla. Jen to ale trochu ukazuje, že fintess není to hlavní, v tomto ohledu totiž to je jen na obtíž, neberme teď ty finance, které jsi mohla využít na jídlo, pomůcky atd. na několik let, ale i to, že teď nemůžeš cvičit, strava není ideální.... Neříkám že se něco stane, vůbec ne, jen je to trochu paradox, protože před rokem jsi se tu ošklíbala nad těma a opovrhovala těma, kdo do toho šly.

    A bavím se i zdejšími komentáři.. kdyby napsala přesný opak - tedy článek o tom, jak je to hloupé, vyhazování peněz, atd. (viz výše), tak bych se vsadila, že všechny vy co to tady opěvujete byste jen psaly, že máte uplně stejný názor, že jsou to fifleny atd... možná by to chtělo mít i vlastní hlavu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlalsím. Ale Nikol je dobře zajištěná, takže myslím, že jí hodně dlouho budou rodiče sponzorovat. Ale jo, pro lidi, které takové štěstí nemají stoprocetně platí, cos napsala.

      Vymazat
    2. Jako nechapu, to se ma jako omlouvat za to ze je financne zajistena? Tak je no? A ze mohla ty penize vyuzit na neco lepsiho? A proc jako chtela prsa ma je. Nevim no, kdyz okolo sebe vidm ty mraky vysoskokaku aka "vecnejch studentu" co sosaj rodice a "studujou" na ukor nas,nevidim problem v tom ze si za penize od rodicu nechala udelat prsa....
      A ze pred rokem mela opacny nazor tak co kazdej meni nazor co se ji libilo loni nemusi se ji libit dnes a naopak, vy ste nikdy nezmenili na neco nazor?;)
      Btw a nejsem zadna nactileta fanynka beauty co ji odkyve vsechno;)

      Vymazat
    3. Co je na tom, že je zajištěná? Sakra hodně, holka. Zřejmě jsi taky. Člověk, co pochází z chudší anebo "normální" rodiny by toto NIKDY neudělal, protože si vážíme peněz a hlavně jsme realisté, kteří musí počítat s tím, jak se život může zvrtnout. Nejsme v klidu, protože máme rodiče, kteří nám půjčí kdykoliv v budoucnosti velký obnos peněz, jako ona. Klidně můžeš říkat opak, můžeš i říkat že žárlím, ale tohle je zkrátka pravda, realita. Zazobaní lidé zkrátka tomuhle nemohou rozumět, není to ani o rozmazlenosti, jen o tom, že žijou v jiným, trochu nereálným světě, nedokážou si plně promýšlet svůj život v tom reálném světě a náslekdy.

      Já mám dva komplexy - nos a prsa - a opravdu ráda bych je měla, hrozně by mi to zvedlo sebevědomí, které mi chybí, a mám peníze našetřené od rodičů, co mi šetří celý život, ale tohle bych nikdy v žádném případě neudělala. Proč? Protože jednou je Nikol bude potřebovat, ANO BUDE. Prostě to tak je. No, ale to nemusí řešit, jelikož prostě zavolá rodičům a pohodička. My lidé, co nejsme zazobaní, tak ani myslet nechceme - vím, že rodiče by někde peníze nějak sehnali, kdybych je potřebovala, ale nechci je z nich tahat, obtěžovat je, chci být samostatná. Zodpovědná. Dát peníze našetřené na život, bydlení atd., na kozy OPRAVDU zodpovědné není, to ví každý s holým rozumem.

      Vymazat
    4. tak toto je od teba čistá závisť, lebo ja to rozhodne nevidím tak, že je strašne nezodpovedné.. ty si takýto typ osoby, ale neznamená to, že je taký každý. Ja si zarábam sama na seba už dlho, nemám zazobanú rodinu, ale nevidím nič zlé na tom si kúpiť z úspor prsia. Veľa dievčat trpí abnormálnymi komplexmi zo svojho tela a keď im to pomôže ku kvalitnejšiemu života, tak budiš... Tento blog by nemal slúžiť na frustráciu z vlastnej finančnej situácie... Celý tvoj koment vyznieva úzkoprso a predstav si, ja poznám veľa dievčat, čo teda nevyhrali športku a našetrili si na zákrok, lebo im to proste pomohlo a medzi mojimi priateľmi nikto nedostal úspory od rodičov. Ak máš komplex, tak makaj a našetri si aj ty...niekto šetrí na svadbu, dovolenku alebo auto..tak pre mňa za mňa aj na operáciu... Aj nos medzi očami si záviďme. Ja som tiež zo dňa na deň musela riešiť existenčnú krízu rodiny (a nikto mi z rodiny úspory nedaroval), ale rozhodne nebudem odsudzovať ľudí, čo naložia s financiami inak ako by som to urobila ja a vylievať si ego, pretože ako si ustelieš, tak máš. Nikol to má ľahšie a čo... radšej dopraj a nešír negatívnu energiu.

      Vymazat
  13. Prosím, přidala bys někdy své nové míry? :) A přeji ti, ať tě prsa "nezlobí", vše je zdravotně v pořádku a dělají ti jen radost ;) A jsem moc ráda, že opět píšeš na blog,bylo tu po tobě prázdné místo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Častěji než na blog přidávám třeba na instagram nebo na FB, ale budu se teď snažit každej týden snad jeden článek napsat :) Jinak na míry se mě někdo ptal na fb před pár dny, takže jsem dělala aktuální - prsa - pas pod žebry - zadek = 97-66-98,5 Lýtka si raději měřit nebudu to je tak 10 cm :D :((

      Vymazat
    2. Děkuji, tak to je super! zachovala sis krásně ten úzký pas, jak jsi kvůli soutěžní kategorii chtěla :) a nezlob s lýtky, já mám s nimi problém, že se přes ně kolikrát nenacpu do legín.. Na FB samozřejmě sleduji už dávno, jen ty míry jsem přehlédla ;)

      Vymazat
    3. Kdybych měla obří lýtka, klidně bych si kvůli nim dole legíny nastřihla nebo nosila jen kraťase nebo tepláky, ale ty lýtka CHCI a taky je budu mít! :D :D :D ♥ Jestli se chceš podělit, můžeš mi část poslat :D Jinak ten pas se trochu zúžil jelikož jsem upravila stravu, přestala cvičit břišáky a posledních pár týdnů jak jsem nemohla cvičit, tak core nedostával tak zabrat jako normálně dostává při základních cvicích... uvidíme, snad se mi ten pas podaří i při mých normálních trénincích teď zachovat :)

      Vymazat
  14. Hodně skvělej článke!! :). Já jsem rozhodlá si je v budoucnu taky nechat,ale teda ta bolest co tu popisuješ,nooo jsem posera. Ale tak věřim, že to stojí za to.

    OdpovědětVymazat
  15. Napsala jsi to moc hezky, dokážu si živě představit, co je to za bolest. Mám za sebou slepák i porod, takže jsem asi blázen, že se chystám ve čtvrtek na konzultaci ohledně zvětšení :-D Těším se, až uvidím tvoji postavičku na pódiu ;-) Veronika.

    OdpovědětVymazat
  16. Wau, tak do toho bych nesla. Máš teď dost dlouhej deload :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vršek deload bude určitě :) Nožky už lehce trénuju O:-)

      Vymazat
  17. No taky doufám, že si teď prsa nezačně dělat každá druhá blogerka :(
    Jinak teda mazec, málem se mi při popisu operace udělalo zle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ne no :D Myslím, že právě tím popisem operace a tak jsem od toho pár lidí i odradila :D

      Vymazat
  18. wou, máš trochu body jako https://www.facebook.com/FitnessMichelle/photos/pb.293653810646372.-2207520000.1414585348./827989520546129/?type=3&theater Michelle O:))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :3 jéé ty jsi hodný/hodná :D Postava jako Michelle Lewin, Larissa Reis nebo Vivien Olah je takovej můj cíl, kterýho bych chtěla dosáhnout :))

      Vymazat
  19. Jsem jediná, kdo by je chtěl vidět? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsi, já bych si chtěla i sáhnout :D (to zní úchylně, jen mi zajímá, jestli na dotek je to jako přírodní nebo tvrdší..)

      Vymazat
    2. :D nebojte, nejste jediné. Jinak na dotek jsou prvních pár dnů tvrdší (= fáze kokosového ořechu, jak to nazval doktor :D :D) a pak postupně ''měknou'' a budou skoro jako normální :) Ale taky to záleží jestli jsou nad nebo pod svalem, u těch nad svalem to asi bude cítit víc bych řekla

      Vymazat
  20. Ufff je mi tě líto. A není to haterský koment, na tvůj blog chodím ráda ale tímhle jsi mě opravdu zklamala :-( V 18ti letech už jít poprvé pod kudlu to opravdu nevěstí nic dobrého. Spostě dívek by spíš plastičtí chirurgové měli doporučit psychologa než obří silikonové melouny a podobné věci. Mě se silikony nelíbí a nikdy nevypadají přirozeně, člověk je vždy pozná na první pohled a obzvlášť na štíhlé dívce.. Za mě je tohle rozhodnutí vážně špatné. No snad už teď se sebou budeš spokojená a nepůjdeš na další operaci..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, opravdu nemám obří silikonové melouny, jak jsem psala :) Do žádné další operace se nechystám, neboj, maximálně kdybych jednou chtěla větší :D

      Vymazat
  21. Ahoj Niky,mám 3. Den po operaci-pod sval,Mentor,350 ml,vychozi velikost minus jedna a velmi pevny m.pectoralis,operace Bodyestet-dr Zimovcakova...je akorat noc a nemuzu spat bolesti a taky jsem vcera při odchodu z kliniky a navlikani stah.podprdy nove prsa obrecela-vypadaji jako dve nevzhledne spicate hroudicky,350 ml-anatomy-se ztratilo nevim kam:-(prijde mi,ze to aní nejde poznat a ze to utrpeni za to nestalo.uklidnil me castecne Tvuj clanek,kde pises,ze se prsa jeste vybarvi;-)-doufam a ze budou nejak vypadat.jeste jednou diky za presny popis,ať se Ti dari!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :) Neboj, prsa budou vypadat nakonec uplne jinak, zezacatku jsem se taky spis vyděsila :D určitě budes nakonec spokojená :)

      Vymazat
  22. Ahojky, moc be me zajimalo jaky profil jste s dr. Mensikem zvolili? Pri mych mirach 174cm/71kg a 79cm pod prsy mi doporucili 400ml, stredni profil, kulaty pod sval (take mentor) a ja stale premitam o strednim plus nebo vysokem, ale mam siroky hrudnik a i ramena no :(

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D