středa 29. srpna 2012

Přibírací jídelníček II

Na přání Jannie přidávám dnešní jídelníček :) Minulý si můžete prohlédnout zde. Oproti minulému tu dnes chybí polévky (když ji jíte 2x denně kotel každý den po 2 měsíce, trochu se jí přejíte, navíc v tom vedru... :D ale v zimě určitě zase zařadím :D)  které při přibírání doporučuji, a ne jen při něm :) Kdo přibírá, dá si polévku + hlavní jídlo + zelenina :)

 
+ 3 hrnky mléka
+ 9 lžiček vanilkového proteinového prášku
(rozdělené během dne, poslední hrnek chvilku před spaním)
 
SNÍDANĚ 10:00
Rýžové vločky + 250 ml mléka + 1 banán + ostružiny + lžička skořice + 3 lžičky vanilkového proteinu + 1 lžíce máku + 1 lžíce mandlového másla + pár kapek javorového sirupu

OBĚD 12:00
3 rajčata + 2 pšeničné tortily + 3 míchaná vejce a 200 g cottage (uvnitř) + 1 balení mozzarely + 1 kostka lučiny
 
SVAČINA 15:00

200 g řeckého jogurtu + jahody + mandle + 4 domácí ostružinové muffiny
 
VEČEŘE 18:00
3 rajčata + 2 celá kuřecí prsa na nudličky s omáčkou ze zakysané smetany (recept bude) + jasmínová rýže (kopec, který je ještě zaskládaný masem :D)
 
2. VEČEŘE 21:00
200 g cottage + mandle + 4 jogurtové placky (recept bude)
 
Pozn. - oběd nevypadá moc vydatně, ale opravdu je :D
 
 


35 komentářů:

  1. A sto kilo je doma!
    O takovém jídelníčku si můžu nechat jen zdát. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to se nezdá, já po tom přibírám tak půl kila týdně, někdy ani to ne :DD Když jíš víc, tak si na to tělo zvykne a pak se ti zrychlí metabolismus a můžeš toho sníst daleko víc, aniž bys pak přibrala :) Aspoň já to tak mám

      Vymazat
    2. ahoj. snazim se pribrat, ale nesnim toho zdaleka tolik jako ty... mas predstavu, jaky je tvuj denni prijem v kcal?

      Vymazat
    3. a mas nejakou pohybovou aktivitu? diky :)

      Vymazat
  2. taková večeře:) to se do tebe vejde? :) Porce jak pro chlapa . Úplně mám chuť na všechno co si dneska jedla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D taky se i rodiče diví, jak se to do mě vejde :D ale když ono je to tak dobrý :)

      Vymazat
  3. wow to vypadá užasně..hned bych to všechno chtěla..škoda, že nemužu přibírat..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď :( musím si hlídat každý gram navíc. :D

      Vymazat
    2. Noták nezáviďte, já taky nebudu přibírat nadosmrti (ikdyž by mi to vyhovovalo :D)

      Vymazat
  4. Ostružinové muffiny mňam :).

    OdpovědětVymazat
  5. ňam! vypadá to vážně báječně, miluju tortilly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky :)) Ještě se chystám na domácí, nejdřív však musím spořádat všechno co mám doma napečené :DDD

      Vymazat
  6. Ty vole! (omluva za vulgarismy, ale toho je fakt kotel!) :D :OO Kdybych měla sníst tohle množství jídla, asi bych celý den jen ležela a trávila! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já už mám zrychlenej metabolismus, po 15 minutách už mám ztráveno a mám zas na něco chuť :D

      Vymazat
    2. Závist! Já tak moc snad nejedla nikdy :D Teda možná, už si to nepamatuju :D Ale asi jo.. :D Ale teď bych sebou někde plácla a nevstala bych do snídaně druhého dne :D

      Vymazat
  7. díky moc! :))) určitě vytisknu a zase s enchám inspirovat! ;DD

    OdpovědětVymazat
  8. Mohla by som sa opýtať, nevieš iba tak odhadom, koľko za deň zješ kcal/kj? Tiež sa snažím pribrať a veľmi by mi to pomohlo. ďakujem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Já kalorie nepočítám. Podle doktorky bych měla přijmout 12 500 KJ, ale jednou jsem si zkoušela zadat jídelníček do takových těch tabulek a vyšlo mi okolo 15 000 KJ :D Ale nevím, jak je to přesné :) Držím palce v přibírání :)

      Vymazat
  9. aaa taky chci jíst přibírací jídelníčky! :D bohužel to nepotřebuju:( :D

    OdpovědětVymazat
  10. Krása :) posílám tvé jídelníčky kamarádce, která chce přibrat :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tomuhle se říká snaha! :)..ne, jak někdo jí "přibíráčky" v podobě toho, že si přidá o 1 gram sýra navíc, přidá 1 křehký plátek a k tomu 500g zeleniny! :D..Heleď doufám, že Ti to nebude vadit, ale přidám to na jendy takové stránky, kde s holky snaží přibírat a dostávat se z anorexie (idelani.cz)..jestli teda neva!...dám tam zrovna odkaz na tento jídelníček! :)..ale musím Ti říct-všechno vypadá tak báááááječněě! :D..škoda, že se mi nechce do lesa na ostružiny-snad dneska, nebo zítra :D...hej,ale že nemůžeš žít bez banánu jako já?! :D..a tééén oběěd! ♥ :D..honem tu chci vidět recept na domácí tortilly!..a taky na ty muffinky! yeah! :D..jsi super kočka! :)...jo a můžu se zeptat-kolik teďka cca vážíš? Pokud na to nechceš odpovídat, pochopím to, ale...byla bych ráda za odpověď :D..a ještě-jakou sis stanovila cílovou váhu? :)..a nejvíc Ti závidím postavu! :D...dej mi ty svaly! :D..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Původně moje snaha přibrat opravdu spočívala v tom, že si přidám 5 gramů rýže navíc, ale opravdu to tak nefunguje :) Jasně, že to nebude vadit :) Ráda pomůžu ostatním holkám :) Banány musí být doma každý den! :D Domácí tortily to nebyly, ale chystám se na ně :) Muffiny jsem už přidala :D Teď mám 51 kilo na 167 cm :) Cílovou váhu nemám, řekla bych že nej to bude tak 55, ale uvidím, jak budu vypadat a cítit se :)

      Vymazat
  12. Potřebovala bych přibrat, ale vůbec si nedovedu představit, že bych tohle všechno snědla za jeden den, zvlášť ta večeře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je těžký, pokud si myslíš, že to do sebe fakt nenarveš, dávej si menší porce častěji a k tomu hodně pij proteinové a výživné nápoje + mléko :) Ty tolik nezasytí a dodají ti dostatek energie :) Taky je dobré třeba před jídlem se na pár minutek projít, aby ti vyhládlo :) Hned budeš mít větší chuť do jídla :)

      Vymazat
  13. Mňam, to je papání. Samé dobroty a krásné množství. Musíše si to užívat :D Hlavně je super, že i při přibírání jíš hezky zdravě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se zdravým jídlem se přibírá daleko lépe, máš pravdu :) Každej mi říkal, ať se cpu bůčkem, řízkama a tak, ale jde to i zdravě :) A užívám jak se to dá :D

      Vymazat
  14. Moc, moc děkuji. Veľmi my pomáhaš. Obdivuji tě.(omlouvám se za špatnou češtinu)

    OdpovědětVymazat
  15. adresa mého blogu alzbet521@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Ty brďo, to je množství! Jsi neuvěřitelná inspirace....Děkuju ti moc! Když tě vidím a dívám se na ty jídelníčky a taky na to, kolik říkáš, že měříš/vážíš, mám jednoznačně pocit, že to dokážu! Kdyby jsi někdy zase měla chvilku, mohla by jsi mi něco napsat? Cokoliv co chceš, klidně i spíš na mail...byla bych ti vděčná. O mé anorexii už bohužel nemám s kým mluvit, jen s mámou, ale je to mamka a tak víš, jak to chodí. Nemůžeš rodičům říct to, co nejlepší kamarádce... a tu už já dlouho nemám, protože jsem díky anorexii přišla o většinu kontaktů.. Proto bych ti byla vděčná, kdyby jsi mi něco napsala... nechci tě doprošovat, nechci tě nutit, jen by mi udělalo dobře, pomohlo...mít někoho, kdo mě podpoří.. Ty se měj krásně a užívej se plnohodnotného života, jsi krásná a určitě i moc chytrá.
    PS: Nepřipadá ti, nemáš pocit, že se přejídáš? Jestli prostě po jídle nemáš výčitky, že jsi to přehnala, snědla moc....?

    OdpovědětVymazat
  17. woooow! To jídlo vypadá fakt úžasně :) Určitě se budu taky inspirovat ;)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D