pátek 24. ledna 2014

Fejsbůček

Nazdárek!

Ozývám se zase po týdnu, tentokrát však jen s krátkým článkem :D A když myslím krátký, tak opravdu krátký. Zítra se můžete těšit na fotodokumentaci mého jídelníčku, jak jste si přáli :) Prozatím bych Vám chtěla oznámit, že jsem založila svůj oficiální (lol :D) fejsbůček. Budu ráda, když kliknete na ''lajk'' a pokud máte nějaké dotazy nebo cokoli, tak mi to pište tam. Je totiž větší pravděpodobnost, že vám tam odpovím rychleji, než na mail :D Taky tam přidávám častěji během týdne (spíš fotky/videa/zajímavosti), takže pokud vás nebaví čekat, než zase sesmolím článek, toto vás snad uspokojí :D A zároveň pokud máte třeba nápad na článek o něčem, co by vás zajímalo, tak mi to taky napište tam.


Budu se těšit ;D


17 komentářů:

  1. Super nápad s tím facebookem!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super!
    Kolikrát denně se fotíš, prosímtě?:D

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý nápad, aspoň nám neunikne žádná aktualitka! :) na jídelníček se těším!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Beuaty, nezlob se že píšu sem se svým dotazem místo abych psala na nový facebook, ale vyhovuje mi že to je tady anonymní :-)
    Mám takový "problém".. hrozně miluju cvičení, tak jako ty.. je to můj život, je mi 28 let, bude 29 a cvičím už asi 10-12 let.. pravidelné tréninky v posilce, několikrát týdně... hrozně mě to baví, miluji pocit únavy, to, když sotva dolezu (doplazím se dolů) po leg day.. ráda sleduji své pokroky v zrcadle jak se mi rýsují bicáky, six packs.. prostě tím žiju... :-)
    No a tady je problém, protože mám přítele (je mu 32 let) a jsme spolu už dlouho asi 5 let a on už by chtěl dítě... já samozřejmě taky chci děti, nebo jsem si to alespoň myslela.. ale teď já nevím, váhám... když budu těhotná znamená to že 9 měsúců nesáhnu na činku, protože s břichem dělat dead lift by asi nešlo, ještě bych tak potratila..
    Neumím si to ale představit a ani nevm jestli chci.. po tom, co tvrdě dřu, makám, jídlo také hlídám, snažím se vypadat co nejlépe a podávat co nejlepší výkony, zlepšovat se... tak teď by to všechno, celá ta několikaletá dřina šla do háje...
    Mít dítě je jistě moc krásné, chtěla bych to zažit, ale současně se nechci vzdát cvičení...
    Vím že jsi mladá, takže jsi možná nepřemýšlela tak dopředu, ale chci se tě stejně zeptat na tvůj názor, co si o tom myslíš, jak to vidíš ty...? Dokážeš si třeba sama sebe představit, že přestaneš na nějakou dobu posilovat (a tím pádem jistě přijdeš o svaly) takže všechno zahodíš a budeš matkou na plný úvazek, vyměnila bys posilku za dítě?
    Když přítelovi řeknu že ho miluji, ale že miluji také posilování, tak se akorát hádáme... :-(
    Já už nevím co dělat a hlavně jak se rozhodnout... nevím co vlastně chci... prosím, napiš mi tvůj názor.. já jsem v koncích... děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej se na blog http://mojetelo.blogspot.cz/ Když projedeš staré články, tak tam autorka popisuje, jak cvičila v těhotenství plus odkazy na těhotné fitness trenérky, které se cvičení nevzdávaly ani v těhotenství. Těhotenství není nemoc a pokud je zdravotně všechno v pořádku, tak existuje spousta cviků, která se dá provádět, byť s jinými pravidly. Naopak to, že jsi dnes štíhlá a namakaná je ve Tvůj prospěch - máš větší pravděpodobnost, že se Ti břicho po porodu pěkně stáhne zpět a budeš velmi brzy zpět na původních rozměrech i váze. Je to jenom vzhled a na tom se dá vždycky pracovat, ale možnost mít dítě máš jen omezenou dobu!

      Vymazat
    2. Tak to mě celkem překvapilo, že zrovna mě se ptáš na takový dotaz :) Jsem ještě mladá a na taková rozhodnutí mám čas, ale chápu tě. Jak píše Lucka nade mnou, i nadále můžeš cvičit, ikdyž bys byla těhotná. Zezačátku i s činkami, ale poslední měsíce před porodem, kdy je to břicho už větší, by to nešlo a ani by to nebylo dobrý, takže pak akorát nějaká joga a procházky. Když se koukneš například mezi různé fitnessky, mnohým z nich je 30 - 40, mají po porodu několika dětí, ale ani to je nezastavilo a mají zpátky svou postavu, jakou měly předtím, a dál závodí. Navíc - existuje něco jako ''muscle memory''. Samozřejmě když ty svaly nebudeš dál zatěžovat, o nějaké zhubneš. Ale pak, jakmile se po porodu zase ke cvičení a činkám vrátíš, nemělo by to trvat dlouho, a budeš zase ve formě. Pak samozřejmě záleží na tobě, jak si rozvrhneš čas, ale pokud cvičení miluješ, tak si určitě několikrát týdně na sebe tu hodinku dvě najdeš, aby sis mohla v posilce pořádně zařádit :)

      Vymazat
    3. To je můj názor. Pokud přítele miluješ, víš že je to ten pravej, pokud víš, že na výchovu dítěte jseš připravená, určitě neotálej :D Každopádně mi pak dej vědět, jak jsi se rozhodla, jsem zvědavá :)

      Vymazat
    4. Děkuji holky za vaše rady a názory, já to vše zvážím a promyslím (vlastně celý den nedělám nic jiného než že na to myslím a přemýšlím co a jak)...
      Ale jak píšete.. no, asi máte pravdu.. teď si sice můžu užívat cvičení a hezkou postavu, ale až mi bude 50-60 už budu stará, postava půjde beztak do háje (i kdybych cvičila, tak to už nebude takové jako teď) a vlastně mi nezůstane nic.. jenže pak už bude na dítě pozdě tak si to nechci vyčítat že jsem si pokazila život..
      Cvičit ale určitě plánuji i nadále, alespoň to co půjde, co mi lékař (zdravotní stav) dovolí...
      No a ta muscle memory.. to je super že to takhle funguje.. tak já se budu snažit makat jako blázen ještě než otěhotním, abych si ty svaly vypracovala co nejlépe to půjde..
      Díky ještě jednou za názor :-)

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Můžu se zeptat, v kolik tak chodíš spát? cca :) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem se chtěla zeptat pod posledním článkem, kvůli té pozdní večeři, jsem to nějak popletla :))

    OdpovědětVymazat
  9. Kolik si planujes nakoupit maslicek z lidlu? :D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D