neděle 5. ledna 2014

When the sun rises, I wake up & chase my dreams

Ach ne, ani mi neříkejte, že dnes je poslední den ulejvání a zítra zase návrat do školy! Moje zhnusení ani nejde (naštěstí pro vás! :D) vyjádřit slovy. A jelikož bych se měla učit, rozhodla jsem se, že napíšu článek. To je totiž důležitější (a potřebuju nějakou výmluvu ne?)

Dneska se ale připravte na pěkný zmatek, protože tu bude od každého něco :D


Nejdřív pro vás mám odkaz na jeden super článek. Vlastně jsou to dva články, ale oba na stejné téma...


Jestli jste to podle obrázků nepochopili (což naprosto chápu :D), jedná se o vtipné hlášky a veselé historky z pojišťoven. Pokud jste to tedy ještě nečetli, musíte to napravit :D Odkazy jsou ZDE a ZDE.


Bojíte se pijavic? Už nemáte proč! :D Potom, co si pustíte TOTO VIDEO zjistíte, že taková pijavice (samozřejmě né tak ledajaká, ale určitý druh), vám může pomoci v regeneraci. Normálně jich na sebe pár necháte přisát, ony vám sají krev a zároveň do vás vpouští různé látky (150 přesně, jak to pan na videu mnohokrát zdůrazňuje :D) Pokud se to rozhodnete někdo zkusit, určitě mi dejte vědět :D Ve zbytku videa se taky dozvíte něco o vlivu cigaret a alkoholu na lidské tělo (spíš pomocí takového zajímavého přirovnání) a na konci inspiraci pro trénink nohou. Celou dobu mi hlodalo hlavou, kde jsem toho chlapa už viděla, no a pak jsem si vzpomněla, že byl na jedné z těch kondičních soutěží v zákulisí! Doufám, že si ho zase s někým nepletu... :D


Ale pryč od pijavic. Plánovala jsem napsat článek ''Novinky v kuchyni'', jelikož mi do kuchyně pár novinek přibylo. Bohužel, jsou to přesně 3 novinky, takže by bylo asi celkem trapné jim věnovat celý článek :D Tuto myšlenku jsem tedy zase zahnala a zmíním se o nich teď HNED!

První z nich jsou silikonové formičky. No nejsou rozkošný? :D Někdo mi asi chce naznačit, abych víc pekla (a pak všechno sama sežrala, abych rychleji rostla co? :D) Pevně doufám, že si ze mě akorát nechtějí vystřelit a pak se mi ty formičky v troubě roztaví. To by byl fakt blbej vtip (a že já jsem už pár věcí doma roztavila) No a to pod tím jsou podložky na řezání. Jelikož řežu jen tři věci, rozdělím si je podle barvy - červená na rajčata, zelená na okurky a žlutá na...maso (barva trochu vedle ale tak co nadělám :D)


Další novinkou je pohanková mouka. Věřím, že mi nebude ležet ve spíži stejně dlouho jako ta rýžová (kterou jsem použila jednou a palačinka z toho byla tvrdá jak skála), ale že co nejdříve se do něčeho pustím a něco z ní upeču!


Potom tu mám něco křupavýho a moc dobrýho :D Koupila jsem to včera v drogerii DM a chutnalo to dokonce i mamce (to je co říct, jelikož tam není ani cukr!) Většinou (vždy) si s sebou beru svačiny, abych nemusela nic kupovat na jídlo (a tak ušetřila a ty ušetřené peníze utratila za legíny) Ale bylo mi blbý v obchodě s oblečením vytahovat kelímek s cottage, k tomu jíst ořechy a rýži :D Zase takovej tvrďák nejsem, takže jsem koupila tyto krekry (a zbytek jídla si snědla v autě po cestě domů, samozřejmě) :D


Už dlouho ze všech stran slyším jen samé ódy na hřeben tangle teezer. Jak je úžasný, skvělý a dokonalý :D Bohužel jsem dlouho byla tím outsiderem, který ho doma neměl a pouze jsem o něm snila. O to víc mě pak potěšilo, když jsem ho dostala pod stromečkem :3 :D Muhehe. Už je konec morbidnímu trhání vlasů obyčejným hřebenem. Je tu tangle teezer, který hýbe světem. A je už i u mě doma!


Dále tu pro vás mám ukázku mého ''kuchařského umění'' A zrovna z dnešního poledne, kdy jsem chystala oběd. Zapomněla jsem večer vytáhnout maso z mrazáku, tak jsem je dneska chtěla narychlo rozmrazit v mikrovlnce. Bohužel jsem trochu přepískla tu dobu, takže nakonec bylo maso napůl uvařené, napůl syrové a  uprostřed ještě trochu zmrzlé. Grrr to se mi dlouho nestalo. Ale taková věc mě samozřejmě nemůže odradit a upravila jsem je jako vždy. K tomu velkou slepenou hroudu těstovin (proč proč proč??) a přisypat ořechy samozřejmě :D Vypadá to moc moc lákavě, já vím :DD



A můžeme jíst....


Dnes ráno jsem dostala hroznou chuť se pořádně zpotit. Taky se vám to stává? Obyčejný kardio mě nebere, já mám svou vlastní formu kardia, muhehe. Ikdyž to nejsou nějaké složité cviky, bylo to krásné, bylo to morbidní, prostě lahoda. A dokonce jsem si u toho i nastavila dopředu foťák a párkrát se vyblejskla. Už chápete, proč se jinak při cvičení nemůžu fotit? Proč pořád píšu, že při focení vypadám jak debil? A toto byly jednoduché cviky, představte si, jaké šílené výrazy a hekání dokážu vydávat třeba při takových dřepech s velkou činkou! To je teprve zážitek kamarádi! To si nepřejte vidět!


Byla jsem tedy tak hodná a při cvičení udělala jen ty černobílé fotky výše. Zbytek jsem fotila až po cvičení. Nevím, ono to asi vyjde nastejno. Při cvičení sice vypadám, jako by mi trhali nohy za živa a měla se každou chvíli pozvracet, ale hned po cvičení zase připomínám feťáka co si píchnul špatnou dávku. To si nevyberete no, takovej je život. Ale já doufám, že vy to překousnete


Poslední dobou jsem si oblíbila cvičení v nadkolenkách (a nejlépe pořádně infantilních, například ty co mám na fotkách mám už asi od...hodně dlouho (a taky že se do nich vždycky cpu tak deset minut) Ale je to dobře, ono to ty nohy pořádně stáhne a odkrví a lépe se pak cvičí :D Například právě v nich jsem pokořila svoje další dva rekordy v dřepech a mrtvém tahu :D A ještě jsem zjistila, že základní cviky se mi cvičí lépe bez bot, jen v ponožkách. Dřepy a mrtej tah hlavně. Takže mě teď občas v posilce najdete jen v ponožkách. Mám bez bot pocit lepší stability a prostě je to lepší :D Navíc Arnold zamlada taky často cvičil bez bot, takže ho sprostě kopíruju.


Proč držím ten míč? Není to proto, abych vypadala drsně (ikdyž z části možná taky, ale řekla bych, že to tak ani nevypadá :/ :D), ale proto, že jsem jej taky použila při dnešním workoutu. Pokud tedy máte náladu se pořádně zapotit, tak jen do toho. Takto samozřejmě normálně necvičím, ale občas mě popadne nálada, kdy se chci zřídit ;D

30x výpady za chůze s 20 kg nad hlavou (může to být kotouč/činka/kettlebell)
10x shyby
30x výpady za chůze  s 20 kg nad hlavou
20x výrazový tlak s velkou činkou (30 kg)
30x výpady za chůze  s 20 kg nad hlavou
30x dřep na jedné noze (střídat nohy po jedné, na každou tedy dohromady 15)
30x výpady za chůze  s 20 kg nad hlavou
40x kliky
30x výpady za chůze  s 20 kg nad hlavou
50x box jumps (výskoky na bednu do dřepu)
30x výpady za chůze  s 20 kg nad hlavou 
60x swingy s ketlebelem 16 kg
30x výpady za chůze  s 20 kg nad hlavou
70x wall ball squat (ukázka cviku)
30x výpady za chůze  s 20 kg nad hlavou
80x skok přes švihadlo na jedné noze (40 skoků na pravé noze, pak 40 skoků na levé noze)
30x výpady za chůze  s 20 kg nad hlavou
90x dřep s ketlebelem 16 kg
30x výpady za chůze  s 20 kg nad hlavou
100x sklapovačky (nenapadl mě žádnej cvik, kterej bych chtěla nakonec cvičení dělat 100x :D)

Krásných 36 minut mého života :3

Nic moc ale aspoň trochu to roste
Myslím, že jsem se už vykecala až až. Takže poslední věcí je akorátpřiznání. Mám další legíny... Jahaha už mě asi zavřou do blázince s tím :D


86 komentářů:

  1. Pokaždé, když vidím tvoje workouty, tak si nejsem jistá, jestli litovat, nebo se těšit, že si takhle do těla nedávám taky :P Občas mám nutkání je z hecu alespoň vyskoušet, ale jakožto obyčejného smrtelníka s minimem svalů a přemírou tuku by mě to nejspíš zabilo už někde v polovině :P Takže si je budu dál jen obdivně číst a nevěřícně u toho vrtět hlavou a modlit se, abych jednou taky byla něčeho takového schopná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Určitě to zkus, nebudeš litovat...ikdyž.. No kdyby náhodou, tak mi dej určitě vědět! :D

      Vymazat
  2. V posilce s tím balónem to nikdo neřeší? Taky bych si chtěla házet medicinbalem o zeď, ale bojím se, aby mě někdo nevykázal .))
    Nikol, chtěla jsem se zeptat ohledně počtu opakování v sérii a zvolených vah... Jak to s tím je? Dá se cvičit na partie, které jsou víc postiženy ukládáním tuku odlišně než na partie, které dobře nabírají svalstvo a taky odlišně cvičit partie, které zas nabírají svalstvo míň, ale současně ani tuk? Teoreticky se mi ale svalovina nabírá dobře na některých partiích, na které mi taky nejlíp leze tuk (= spodní polovina). Myslíš, že je ok, přizpůsobit počet opakování právě tomu faktoru ukládání tuku / schopnost partie nabírat svalstvo - a to každou partii jinak? Takže cvičit nohy trochu víc dynamicky s delší sérii a prsa (kde se mi nabírá svalstvo špatně) zase s co největší váhou a s menším počtem opakování? Je tohle podstata tvarování postavy? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto jsem dělala doma ne v posilce :) Tam bych s tím asi nechtěla trdlíkovat abych tam nezavazela ;D
      Ohledně toho dotazu - ne, bohužel. Když chceš shodit tuk, jde to z celýho těla. Toho musíš docílit jídelníčkem. Jsi asi typ co víc nabírá na dolní polovině těla, to závidím. A tuky se taky každýmu přednostně usazují (a následně jdou nejhůře dolů :D) na určitých místech (břicho/stehna většinou) Nejlíp teda když tu postavu vyrovnáš - na vršek se soustřeďit na větší váhy, abys tam nabrala. Spodní část procvičovat pořád s i s váhami, ale třeba přidávat do supersérií různé plyometrické cviky - dřepy s výskokem, výpady za chůze, skákání přes švihadlo...
      Takže jo, myslím že je to dobrý nápad :D Škoda že taky nemám takový problém :/ :D

      Vymazat
    2. Jojo, přesně tak jsem to nějak myslela, jsem ráda :) Děkuju moc za ujištění. Dělala jsem to intuitivně, ale trochu jsem se bála, abych neskončila jako z reklamy na T-Mobile .)
      A nemáš co závidět - mám furt komplexy ze sukní, protože i když na stehnech mám svaly, tak ten tuk je dělá mohutnější a ty svaly nejsou tak vyrýsované a pak je to e-e :D Já ti zase závidím, že nemáš tendence k nabírání špěků na břiše, protože to já taky docela jo a i když už mám břicho docela eňo ňuňo furt se toho spodního špekáčku nemůžu zbavit a nemůžu dospět k tomu zatracenýmu 6 packu, Mno, budu makat a uvidí se :) Měj se fajn :)

      Vymazat
  3. Na té první fotkce jsi strašná kočka. Máš super postavu prostěěě :p.
    Jooo, ta příhoda s kuřecím v mikrovlnce se mi taky hodněkrát stávala. Nikdy jsem to nevystihla tak, aby bylo maso celé rozmrzané, ono prostě muselo být už na půl uvařené:-D.
    Ten hřeben vypadá zajímavě, možná se po něj někde ohlédnu. Formičky jsou strašně roztomilé.
    A kdyžtak zkus po uvaření těch těstovin do nich kápnout trošku olivového oleje, promíchat, ono se to potom tak neslepí.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on se ten olej přidává už při vaření .-D

      Vymazat
  4. Ta tvoje postava je boží - pokroky jdou vidět na každé nové fotce! Hlavně ty nohy ti pěkně rostou :)
    A novinky jsou parádní, já si silikonové formičky nemůžu vynachválit. A co se týče svačin - já už kolikrát jedla cottage, tvroh či něco z krabičky normálně za chůze po cestě na autobus - někdy prostě není čas a čekat hodinu domů prostě nejde :D

    OdpovědětVymazat
  5. Niki? co udělat, aby jsi mi schválila žádost na FB? Ráda bych se tě na něco zeptala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak já odklikám všechny žádosti co tam mám, nebo mi napiš jak se jmenuješ :D

      Vymazat
    2. Nepřišla ti žádost? :O

      Vymazat
    3. :D přišlo mi jich asi 10 za dnešek :D tak snad jsem odklikla i tebe :D

      Vymazat
  6. ten hřeben mám a je fakt úžasnej, hlavně na delší vlasy. To já si maso nikdy nezapomenu rozmrazit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se to stalo poprvé s tím masem :/ :D nevím asi nějaký hrozný výpadek!! :D

      Vymazat
  7. wow! :O
    To je uplný pokrok!dost se ti ty svaly zvětšily! super fakt! (smekám)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj prosímtě chci formovat postavu, jde mi o svaly, takže trochu je zviditelnit. Nepotřebuju hubnout ani přibírat, teda přibrat klidně, ale maximálně čistou svalovou hmotu.. A nevím kolik mám mít sacha za den :// bojím se jich mít víc, že mi to pak půjde na tuky, ale zase jich nechci mít málo, aby měli svaly i energii, protože bez nich to nejde.. Můžeš mi poradit jaké množství pro mě? když mi jde jen o svaly? nepotřebuji hubnout, mám 163 a 47 kg(15 let) takže klidně by to nějaké to kg svalů chtělo, cvičím vždy odpoledne kolem 5 (ve 4 mám svačinu-co na ni mám mít když je to před cvičením?) cvičím tak hoďku i víc. Že mi poradíš co na svačinu před cvičením+jaké množství sacharidů denně a byla bys mooc hodná, kdybys mi dala přiklady jídelníčku třeba i dvou fakt se v tom placám a nechci makat jen tak a ty máš tolik zkušeností a všude je tolik žvástů, že nevím podle čeho se zařídit.
    cvičím většinou první např. toto http://www.youtube.com/watch?v=rdN3D2PmmzI potom 15 minut břicho, pak 15 min nohy a zbylích deset minut většinou věnuji intervalům (máme doma pás takže 5 min nakonec intervalově běhám po 30sec na nejvyší rychlost) a pak ještě dělám různé výskoky s čínkami na čas a tak aby to byla aspoń hoďka cvičení.. Vůbec nevím kolik čeho mám mít, abych mohla rýsovat svaly, nabírat čistou svalovou hmotu, zviditelnit je a zasse abych nepřibrala tuky takže prosím pomoooc :D děkuju (fakt tě obdivuju, velký pokrok i proti minulým fotkám!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. poradíš?

      Vymazat
    2. Před cvičením tak 1-2 hodiny komplexní sacharidy (ovesné vločky, rýže, těstoviny..) + bílkoviny. Ale dej takovou porci aby ti pak při cvičení nebylo blbě :D
      Většinu sacharidů tedy přijmej z těch komplexních zdrojů, ovoce si nech jen po cvičení (v kombinaci s bílkovinami) To množství.. záleží i na tom kolik jich přijímáš teď, ale zkusila bych 250 - 300 g a na nějakou dobu to tak drž.
      Snídaně - ovesné vločky, kus ovoce, tvaroh/bílý jogurt
      Oběd - maso/ryba, rýže/těstoviny/brambory, zelenina
      Svačina - kousek celozrnného chleba, cottage, trocha oříšků, zelenina
      Po cvičení - kus ovoce (banán), protein
      Večeře - maso/ryba, těstoviny/rýže/brambory, zelenina
      Před spaním - tvaroh/bílky/cottage + trochu oříšků
      To množství jednotlivých věcí si musíš přepočítat aby ti to sedělo na množství bílkovin, sacharidů a tuků co máš přijmout :)

      Vymazat
    3. Jo děkuju moc to jsem přesně potřebovala vědet:) a na dopolední svacinu ? To jsem ve škole co bys dala kdybych si dala takový jídelníček tak jakou dopolední svacinku?:)

      Vymazat
    4. Jo a mezi jakým množstvím se mám pohybovat v těch ovesnych vlockach? :D a muzu někdy i nahradit snídani smí cerealiemi ty fitness obyčejné? Mají že všech nejmíň cukru k kdyz taky ne zrovna málo ale tak c myslis?

      Vymazat
    5. Těch vloček cca 70 g. A vyber normálně obyčejné neochucene vločky, jsou nejlevnější a nejlepší ;) Ty cerealie neeee :D A dopolední svačinu třeba zase cottage a celozrnne pečivo nebo domácí mušlí tyčinky si k tomu upeč ;)

      Vymazat
  9. já myslela, že jsi spíš na fitness, ale už jdeš do kulturistiky nebo jak to s tebou je? :D jaký je tak tvůj ideál? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no bodyfitness a jednou bych chtěla do figure v zahraničí (na olympii za pár let :D) Taková Nicole Wilkins, Alicia Coates... Ikdyž trenér cosi říkal o kulturistice ale to teda néé :D Myslím že na figure mám celkem tu postavu, uvidíme jak budu teď růst. Ikdyž i physique se mi líbí, jako třeba Dana Linn Bailey ;)

      Vymazat
    2. Nebooooj, to já myslel tak, že na dorostenku máš celkem dost svalů, tak proč si nezkusit i jiný typ závodů, než čtvrtobraty :D Ale budoucnost je jasná - bodyfitness :)

      Vymazat
  10. Vidím, že se ses zasse trochu víc zformovala! good job! :) a co prsa? zvětšili se nebo spíš zmenšili? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tyjo prsa nevím, spíš rostou ty prsní svaly pod nima. Zmenšit se už ani nemůžou toho se nebojím ;D

      Vymazat
  11. Psala jsi že máš objemový jídelníček, chceš přibrat jeen svaly nebo svaly a tuky? :) jako o co ti jde víc? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No víc mi jde samozřejmě o svaly, ale je jasný že nejde přibírat čistou svalovou hmotu :) Vždycky tam nějakej tuk bude ale s tím počítám :) Na tomto budu několik měsíců a pak se to rýsuje až před soutěží tím, že trochu uberu sacharidů, přidám třeba HIIT.. :)

      Vymazat
    2. Ježiš to je dotaz :D:D:D
      Víš co Beauty? podezírám tvé tělo, že není lidského původu nýbrž mimozemského! takové rychlé pokroky a podle tvých představ, to mně se spíš schovává "six pack" a nohy nechtějí růst :D

      Vymazat
    3. :D tak zatím to jde, po čase se ale pokroky třeba zpomalí :/ jako to břicho není co bývalo to fakt ne ale mě to nezajímá :D chci obří nohy, křídla na zádech a pumpkin delts :D

      Vymazat
  12. Vypadáš skvěle, nějak ti narostly nohy :-) A ten tréning, to si ani neumím představit, že bych to zkusila :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Já chci kettlebell! :X A místo v posilovně :d U nás to máme hrozně malinké a jak tam přijde víc lidí.. NO HRŮŮZA :D rosteš holka, rosteš! aah závidím ti! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tu žlutou podložku můžeš mít na batáty.. ty by tomu barevně odpovídaly :) Anebo ty nekrájíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyjo na ty jsem zapomněla jak se to mohlo stát! :D ale i batáty se nehodí, jsou oranžové :D Navíc je většinou jen nakrojím v ruce, pak ohřeju a nakonec jen rozmačkám takže na krájení nic nepotřebuju :D

      Vymazat
  15. To všechno jsi zacvičila za 36 minut?? JEN?? Smekám :-)
    A shyby děláš jaké - nadhmatem nebo podhmatem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělala jsem 4 nadhmatem, pak 3 podhmatem, pak 3 podhmatem :D Střídám to ale ty nadhmatem mám raději :)

      Vymazat
  16. Ten wokrout vyzerá veľmi veľmi dobre, zajtra ho vyskúšam :D A tie tvoje nohy, úplne si sa zmenila. Fakt, to je až neuveriteľné ako si na nich zamakala. Vlastne na všetkom :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Jsem ráda fakt když si toho někdo všimne :) Pěkně je morduju ale je to partie která zrovna u mě roste nejpomaleji bohužel :)

      Vymazat
  17. Sakra jak můžeš mít tak rychle takové pokroky?:))

    OdpovědětVymazat
  18. Další legíny? :O :D hele zajímalonby mě, jak vypadáš normálně ve škole v každodenním oblečení. Nedáš sem pár fotek??? :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D vypadám normálně nosím legíny a triko k tomu :D do školy se oblíkám nudně ale klidně fotku udělat můžu :D

      Vymazat
  19. Proč neodepisujes na emaily? Čekám na to už hrozně dlouho:-/

    OdpovědětVymazat
  20. mikrovlnku nemáme, ale maso si někdy nakrájím i mražené ( i když to je o prsty) a pak normálně hodím na pánvičku :D
    formičky jsou sladké <3
    Pohankovou mouku mám taky doma :) pekla jsem z ní mandlovou štolu a dělám občas lívanečky:)
    Na fotkách ti to sekne!:) jde vidět, že jsi najela na objem. Rýsovačku taky plánuju až někdy na jaře:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo taky je někdy krájím i mražené :D ale toto bylo před minutou vytáhlé z mrazáku tak se to nedalo :D
      Teď v zimě je nejlepší být na objemu, stejně to není vidět pod oblečením ;D

      Vymazat
    2. ale tož :D stačí ho na chvíli namočit do horké vody :D

      Vymazat
  21. Myslíš že je možné přibrat po kaseinu?nemyslím svaly:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem si jist že ano ;-)

      Vymazat
    2. :D tak záleží na celkovém denním příjmu, když jseš v nadbytku kalorií tak přibereš a je jedno z čeho :D Ale třeba před spaním nebo když máš delší dobu mezi jídly tak je kasein dobrej si dát :) Taky používám před spaním, čokoládovej mňam :D

      Vymazat
  22. Ty jsi blazen =D ja bych po takovem cviceni umrela =D

    OdpovědětVymazat
  23. Božínku, tvůj workout je super! :))
    Díky, zvedla jsi mi náladu, zrovna se učím čj a teď vidím tvůj výraz na první fotce, kde cvičíš! :D Jsi prostě bomba! :D

    OdpovědětVymazat
  24. neuděláš článek co je paleo strava? + jídelníčky proč je to dobré a tak co si o tom myslíš .. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak když zadáš do googlu ''beautygloss paleo'' najde ti to nějaké starší články kdy jsem o tom psala :) Myslím že je to dobré v tom, že se víc soustředíš na kvalitu potravin a jíš věci co nejblíž přírodě (ne z obalů :D) - maso, ryby, vajíčka, ořechy, zelenina, ovoce, semínka, batáty... I teď se snažím jíst co nejvíc takových věcí, ale kdybych podle toho jedla striktně tak bych do sebe nedokázala každej den nacpat 400 g sacharidů což potřebuju :D jedině že bych jedla jenom batáty, což bych se nedoplatila :D

      Vymazat
  25. A ty nemáš pevně danej plán od trenéra - kdy je trénink, co se tam dělá a kdy je odpočinek?
    // Jinak dobrý nohy))

    OdpovědětVymazat
  26. už jsem Ti chtěl napsat, že ta rýže se na Tobě ,,drží"... ale stále máš krásně štíhlej pas :))

    OdpovědětVymazat
  27. Opet skvelej clanek. Koukala jsem na yt na video ze souteze a jsi az neskutecne sympaticka! Preju spoustu uspechu do novyho roku
    A jeste podekovani-cvicim pravidelne ale obcas bojuju s lenosti a tvuj blog me uz nekolikrat nakopl abych zvedla prdel a sla si dat poradne do tela ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Legínová královna!
    Doufám, že tě v tom fitku ještě někdy potkám, a dřív než budeš odcházet...i když s takovýma výrazama bych se možná bála za tebou přijít (a vyděsit tě svým obličejem v barvě rajčete a tričkem mokrým jak po sprše:D)

    OdpovědětVymazat
  29. ten workout! jsi nejlepší :D líbí se mi, je to můj styl, teda jen v tom, že stříhám hodně cviků a věčně je něčím prokládám (at už jsou to výpady, jumping jacks nebo něco takovýho)... určitě bych se ale od 40ti kliků nechytala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D toto je jen pro zpestření, jinak moje cvičení má svůj řád ;D

      Vymazat
  30. Máš krásnější a krásnější zadek! :D já chci taky takovej :D

    OdpovědětVymazat
  31. Pokroky s každým článkem!:) Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  32. :D luxusní článek :) pobavila jsem se nad tvyma výrokama :D a ten workout? asi bych chcííípla :D výpady s 20 kg nad hlavou? :D seš fakt dobra a milionkrat respect :)

    OdpovědětVymazat
  33. Nikolko, vypadáš úžasně! Dokonce jsem si tvoje fotky stáhla do pc, mezi moje inspirace :D doufám, že ti to nevadí.. O:)

    Jinak, když se ti chci na něco zeptat, odpovíš mi i na emailu nebo pouze na fb?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :D No maily jsem teď jaksi zanedbávala, ale jak chceš můžeš napsat jak na fb tak na mail, na fb ale asi odpovím rychleji :D

      Vymazat
  34. jak jsem si tak četla tenhle článek, mamka se zničehonic koukla na mou obrazovku noťasu a řekla: "Co to tam máš za zadky?!" :D jinak povedený článek a teda musela sis dát pořádně do těla :D :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ten hřeben mám taky, ale na moje hustý a vlnitý vlasy je slabej. :D
    Mně zase leží 200 let ve špajzu sojová mouka. Stydím se. :D

    OdpovědětVymazat
  36. Nikol? Jíš i vepřové, hovězí, játru? Nebo jenom kuřecí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kuřecí hlavně, jinak sem tam krůtí, hovězí, lososa, libove veprove. Vnitřnosti vubec to nemám rada :D

      Vymazat
  37. Niky, ten s pijavicí (Slávek) byl v Březnici jako hlavní rozhodčí :)
    Luboš
    www.koumal.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Páni, jsi vážně dobrá.

    Mě u sklapovaček po chvilce začnou strašně bolet záda, takže to vždycky přestanu dělat, i když břicho by zvládlo 3x víc :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když te u cviků boli záda (asi hlavně ta spodní část ze?) tak je to spatnou technikou :) I tak bych moc sklapovaček dělat nedoporučovala :)

      Vymazat
  39. achjo, ty Tvoje články mě prostě vždycky tak baví... jinak formičky super!!! už se těším na nové recepty :)

    OdpovědětVymazat
  40. https://www.youtube.com/watch?v=Z8eXaXoUJRQ
    nejste příbuzné? ;D

    OdpovědětVymazat
  41. ,,bylo to krásné, bylo to morbidní, prostě lahoda." + ty fotky :D Tak se nediv,že si tě někdo plete s pornoherečkou xD

    OdpovědětVymazat
  42. Kocko, jak casto trenujes?? Jidelak mam od trenera a zeru jak masina, ale mam problem davat si rest day :(

    OdpovědětVymazat
  43. Paradni pokroky a super leginy, videt te v tom nazivo, tak na tobe asi oci necham:D

    ja se ted po hodne dlouhe nemoci, byla sem byla k.o. v podstate cely podzim, dostavam zase pomalu do tempa a uplne sem zapomnela jak nadherny jsou ty pocity po poradnym workoutu, jak je to telo proste zaplaveny stestim:) ty ses muj velkej motivator a casto si na tebe vzpomenu u cviceni i jen tak. Jelikoz mas taky v oblibe nakopavaci pisnicky a la Rob Bailey, tak hazu tip na Work Bitch od Britney Spears, jestlis na to jeste nenarazila:D na cviceni fakt dost dobry:D

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj. Pomůžete mi nevím jak to specifikovat a čím to může být. Jím pravidelně každé 2 hodiny a každý měsíc to přijde, teď už 3 dny to trvá následovně, jedu do krámu tak si koupím pytel ořechů nebo oplatek s ořechy /nuty/ a sním je v autě, přijdu domů tam sním hory fitness cerealií a ovesných vloček s karamelem, kakaem, proteinem, zalité banánovým mlékem jdu si dát do mističky třeba 12x jsem celý den najezená, jen ty chutě, a přes ně nevede STOPka... na to vše natláskám dýňová semínka a celé balení kuřecí šunky nebo si udělám kuřecí nudličky se zeleninou, jelikož se mi změní chuť na slané a pak přijde zase to sladké. Nejde přestat. Vitamínů mám až až, snídám ovesné kaše, jogurt, ovoce, marmelády apod.. snídaně jsou 2 - 4 000 KJ... žádnou příčinu psychickou necítím... jsem ty 3 dny unavená, denní příjem mám navýšený o 8 000 KJ z původních 7 000 KJ na 15 000, to není normální. Nevím proč má to tělo takovou potřebu a zajímalo by mě to, jelikož jím velmi vyváženě, opravdu na to dbám. Zajímavé také je, že nutkání do sebe naházet vše mám, ale jen samé zdravé věci. Ano výjimka lázeňské oplatky, ten karamel, banánové mléko taky nic moc. Ale nějaké špatné tuky bych nedokázala sníst, to radši nic, snad chápete jak to myslím. A omlouvám se že to píši sem.

    OdpovědětVymazat
  45. 3 dny každý měsíc? Ehm..menstruace? :) (popř. dny před)

    OdpovědětVymazat
  46. Tak to bývá den před a 2 dny při menstr. jenže teď je to 2 týdny po ní, takže mi to přijde divné.

    OdpovědětVymazat
  47. Ach jo,musím přiznat, že tě mám fakt ze všech blogerek úplně nejradši a ty tvoje články jsou vždycky tak vtipny a zábavný. Protože to, co některý holky dávají na blogy....omg, tak to mě většinou akorát tak nasere, takže vlastně ani nevím, proč to čtu :D (jo vím, abych se nemusela učit;)) Jinak to s tou svačinkou ála cottage v kabelce to taky znám no, to se prostě někde v obchoďáku fakt nedá, natož pak třeba v autobuse nebo metru :D

    OdpovědětVymazat
  48. Ty chceš vypadat jako chlap? Jestli ano, tak se daří.. tvoje postava bohužel vypadá absolutně asexuálně a nežensky :( škoda..

    OdpovědětVymazat
  49. páni, nenacházím slov.. ;) vypadáš úžasně... ;) a hlavně jako pravá šampionka :) je vidět, že dřeš.. máš můj velký respekt, taky bych chtěla takhle vypadat... ;) můžu se tě jen zeptat, za jak dlouho sis takovouhle postavu vymakala?? ;) předem díky za odpověď..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :) No v posilovně cvičím od letních prázdnin 2013 takže nějakých 8 měsíců :) ale snažím se nabírat svalovou hmotu takže to jde pomaleji :)

      Vymazat
  50. tak to je teda něco.. :) zírám s otevřenou pusou a naprostým obdivem.. chtěla bych se tě jako povolaného člověka,který ušel pořádný kus cesty, zeptat na jedu věc.. možná to bude stupidní dotaz, ale omluv mě prosím, o tomto tématu toho zatím vážně moc nevím.. :D když chci začít rýsovat a nabírat svaly, musím se nejdřív zbavit všeho tuku na těle? Moc ho tam nemám, ale nějaký tam přece jen je.. a tak mi zkrátka vrtá hlavou, jestli musím nejdřív zhubnout a pak začít nabírat svalovou hmotu nebo jestli je to jedno.. děkuju moc za odpověď ;)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D