sobota 8. února 2014

Discipline, determination, passion

Ahoj lidičky!

To mě to zase trvalo než jsem se ozvala, že? No jako vždy jsem k tomu měla velmi, velmi vážné důvody, se kterými vás samozřejmě nebudu zdržovat (a ne, to není výmluva za to že jsem líná a neměla jsem co psát! :D)


Tákže, výherkyně soutěže se už může těšit, až jí dojde balíček z eshopu feel-joy, a já jsem samozřejmě taky nemohla být pozadu. Řekněme si na rovinu, že oblečení na cvičení není nikdy dost. Občas sice nastává problém, že mám jít na nějakou akci a nemám co na sebe (a to mě dokonce dostalo i na Módní peklo, bože bože! :D), ale se nakonec vždy nějak vyřeší. No a jelikož jsem dostala příležitost si opět obohatit svůj šatník, rozhodně jsem neváhala! Legín se mi za poslední 1, 2 měsíce doma nashromáždilo.. ehm.. ''nemálo'', takže jsem vybrala něco navršek. Kdybych nebyla v objemu, volila bych nějaké uplejší triko, ale jelikož jsem, vybrala jsem si takové volnější, které krásně zakryje bříško, když nevypadá zrovna 2x k světu :D

A pozor, od tohoto trička tam zbývají už jenom 2 kusy! Takže kluci, holkykupujte ZDE! :D


A při této příležitosti jsem si na chvíli zahrála na modelku (= vystřídala svoje 2 oblíbené pózy :D) a vzpomínala na doby, kdy jsem toužila po tom, se jednou promenádovat na módních přehlídkách. Bohudík jsem prcek a v agentuře mě nechtěli. Píšu ''bohudík'' proto, že jinak bych pořád zůstala jako vychrtlina a k posilování bych se nejspíš nedostala!

Pohled, který věnuju pouze arašídovému máslu (nebo i nějakému namakanci? :D)
Už jsem to psala mnohokrát, a napíšu to znovu. Kdo se do posilování a celého tohoto ''světa'' jednou zažere, změní mu to jeho život. Vypracované tělo toho o vás hodně ukazuje. Odráží se v tom veškerá tvrdá práce, kterou jste do něj vložili. Nemůžete si jej koupit, neudržíte si ho bez trvalého úsilí. Disciplína, odhodlání, trpělivost, vášeň pro to, co děláte...


Jedna z věcí, co se mi na posilování líbí nejvíc, je to, že díky němu dokážete měnit svoje tělo k ''obrazu svému''. Ano, velký prsa si díky tomu holky nevybudujete, já ale mluvím o tom zbytku! Tak například holky, co mají klučičí typ postavy (prostě skoro žádný rozdíl mezi boky a pasem, žádnej zadek) - začněte se zaměřovat hlavně na rozšíření ramen a zad a pořádně dřepovat, aby zadeček a nohy hezky rostly. ''Vykouzlíte'' si tak iluzi štíhlejšího pasu a na vaši postavu hned bude jiný pohled!
Co z toho plyne? Pokud máte třeba širší boky, nesnažte se jít proti tomu. Neříkám, abyste se přestali snažit, ale vyhledejte svoje silné stránky, ty vyzdvihněte a važte si jich, ale pracujte o to víc na těch slabších, abyste svou postavu vyrovnali. Nemůžeme totiž všichni vypadat stejně, mít stejný tvar a typ postavy. To by pak přece nebylo vůbec zajímavé ;D


Často se mě ptáte, kam až se chci vypracovat. Řeknu to takto - čím déle to děláte a jak postupně vidíte výsledky svého snažení, chcete pořád víc a víc. A já to mám stejně. Nemám žádnej limit, kam až se chci dostat. Jedno si ale musíte uvědomit - dokud holky neberou nějaké ''doplňky navíc'', nemůžou se dostat k takové postavě, jakou má například vítězka letošní soutěže Ms Olympia, Iris Kyle (ehm o chlapech ani mluvit nebudu :D) Takže nečekejte, že za pár let ze mě bude něco ''takového''. Mám plno cílů, kterých chci dosáhnout, ale co se týče postavy, tam nejsou přesné. Je to cesta, každým rokem se budu snažit zlepšovat - a kam se až dostanu? Kdo ví!? Ale rozhodně ještě nejsem ani v půlce cesty, to si pište! :)


Lehce seklé, symetrické, atleticky vypadající tělo, které ukazuje, že je silné. Síla, vzhled, zdraví, výdrž - když toto všechno propojíte, tehdy podle mě vznikne ta ''perfektní postava''. Neznamená to mít supernízké procento tělesného tuku. Jasně, budit se s vyrýsovaným sixpackem a pruhy na ramenech je skvělej pocit, ale trocha toho tuku dodá vaší postavě víc symetrie, vypadáte zdravěji. Pomáhá vám to při náročném tréninku, máte víc energie. A třeba mě to dělá i ty moje buclatý tvářičky :D :D


Tohle nevypadá příliš zdravě (cca 49 kg, letní prázdniny 2013) -


Myslím, že teď v objemu, kterej se  poměrně daří a radostně se blížím k 60 na váze (nyní 55 kg), to vypadá daleko líp :D A nejen to - mám zatím nejvíc síly. A to je, oč tu běží! :)

Ale aby to nebylo jen o mě - Jaký je VÁŠ cíl, kam se chcete se svou postavou/silovými výkony dostat? Pište, moc mě to zajímá! :)

64 komentářů:

  1. Asi jsem zvláštní, ale mně se to oblečení od feel-joy nelíbí...
    Zato ty se mi líbíš moc, jak krásně rosteš před očima...tělo vypadá tak silně, nohy, záda, všechno..krása :) na soutěži opět všem vytřeš zrak..:)
    A mé cíle?..zatím nejasné..každopádně stále také objemovka a dál se uvidí..:)
    (kdybys znala nějaké www stránky s objemovými jídelníčky fitnessek, sem s nimi :) vím, že princip je stejný jako u chlapů, ale přecejen ženy si s tím více vyhrají a já nerada monotónnost:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!! :) Abych pravdu řekla připadnou mi ty jídelníčky vesměs opravdu stejné (až na to že občas jejich ''objemový'' jídelníček vypadá jako ten můj při kterém jsem rýsovala :D :D) Základem je maso, vločky, protein, zelenina, batáty (prostě všichni je jedí! :D), cottage a vajíčka co tak čtu :)

      Vymazat
  2. Navzdory objemovce se těm špekům na tebe nějak nechce, furt vypadáš relativně dost ve formě :D Měla bys na tom víc zapracovat, jinak si ani před dalšíma závodama neužiješ tý správný dlouhý tvrdý předsoutěžní diety! :D Už aby bylo pozdní jaro, moc se těším, kam se posuneš! :)
    A co se týče mých cílů... Nooo... Já mám objemovky tak akorát dost... (rozuměj těžce jsem se vyžrala :D ) takže se chci poprvý v životě hezky rýsnout, ono vidět břišní a zádový svaly jen chvíli po tréninku, to není forma, která by mě zrovna naplňovala :D
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  3. Teď vypadáš o moc líp než o minulých prázdninách :) a hlavně v těch šatech ti to neskutečně sekne!! :)
    Nemám žádný stanovený cíl, jen chci být nejlepší verzí mě samotné (ano, v poslední době docela otřepané, ale je to tak :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadáš opravdu mnohem zdravěji než v létě a ty šaty ti hrozně seknou:) a máš naprosto úžasný břicho, i když jsi v objemovce :D
    moje cíle jsou - cítit se fit, zdravě, silně, plná energie...chtěla bych právě užší pas, větší zadek a trošku namakat delťáčky (a buchty samozřejmě!!) :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta fotka s šatama se mi taky moc líbí :D dřív jsi byla navíc moc vychrtlá....prostě prcek, žádná ženská, ted máš aspon prcku ;D

      Vymazat
    2. vážně jsi chtěl/a napsat prcku??!!! víš co to je? :D

      Vymazat
    3. je to špatně? :D nemyslím šprcku, ale prcku :D :D

      Vymazat
    4. Očividně neví, co to je :D:D též mě to pobavilo... myslím, že prcku má Nikča od narození a na fotkách tu nikde není (ještě aby byla :D)

      Vymazat
    5. Také jsem tu prcku pochopila tak trochu "divně".. spíš by se hodilo napsat zadek, když máš na mysli tu zadní část.. :D

      Vymazat
    6. :D Ano mám na mysli teda zadek :D nejsem žádnej uchyl :D :D

      Vymazat
    7. :D :D to je zase diskuze :D děkuji všem :D

      Vymazat
  5. I ten objem (to je hrozný slovo, zní to jako bys měla být nějaká špekatá obryně:D) ti velice sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, vidím obrovské pokroky!!!:)

    OdpovědětVymazat
  7. nádhera, krásná postava! moc mě motivuješ k tomu, abych na sobě také pracovala:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  8. Ta fotka v bílých tangách je úplně boží. :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, teď ti to šíleně sluší.Fakt taková k nakousnutí :-D.
    Moje cíle jsou pro tebe a asi i většinu čtenářek tvého blogu uplně mimo vaší ligu.Já potřebuju naopak dost kilo zhubnout.Celý život sem to omlouvala tím, že sem měla nemocnou štítnou žlázu atp..Jenže to už je dávno pryč a špíčky jsou pořád na svém místě.Díky tobě, Monče a ostatním sem ale začla chodit do posilky, cpát se zeleninou a burákovým máslem a už jsou i nějaké výsledky, nebo spíš zatím výsledečky.
    Takže velký dík.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak vynech to burákové máslo a hned to půjde líp! To si může dovolit ten kdo nehubne a aktivně cvičí. Je to kalorická bomba.

      Vymazat
    2. Burákové máslo je sice kalorické, ale plné zdravých nenasycených tuků, které člověk potřebuje a pokud ho slečna nesní tuny, tak se nic nestane - ani při hubnutí. Já jsem si ho při redukci dopřávala tak 1-2 lžičky za den a nijak mě to neohrozilo a to jsem se ještě nemohla tréninku věnovat naplno díky natrženému svalu..

      Vymazat
  10. Konečně jsme se dočkali nového článku! :D K těm cílům: je to přesně, jak říkáš. Nejdřív jsem začala hubnout - chtěla jsem vypadat jako modelky, které jsem sledovala každé ráno u snídaně ve FashionTV. Dotáhla jsem to daleko...přespříliš, podobně jako ty. Pak se dostavila etapa nabírání váhy, nicméně jsem měla zakázáno cvičit, takže jsem se do toho nějak extra rychle nehnala. Po určité době jsem cvičit začala, ale byl to jen každodenní HIIT, takže jsem sice měla vyrýsované břicho, ale jinak vypadala jako věšák na šaty. Jak se říká - na vyhublém člověku se sixpack nepočítá. No a pak jsem jednou sedla na autobus a rozjela se do posilovny (doma o tom ani nevěděli, poněvadž mi bylo jasné, že by mi to zakázali). A tak to všechno začalo :D Teď se cíle posouvají neustále: zvednout víc, cítit se silnější, mít větší tohle a tamto... Místo šetření na nové skinny jeans si hromadím těch pár peněz na legíny, místo na psyllium raději na jiné, odpovídající doplňky stravy. A i když si myslím, že jsem ušla kus cesty, stejně pokaždé, když se kouknu do zrcadla, vidím malého, ani zdaleka ne tak vypracovaného člověka, jakým bych chtěla být (a jakým budu). Na sloganu "Stay hungry!" hold asi něco bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj! Mám otázku, díky každodennímu HIITu jsi si vysekala six-pack? A co jsi dělala za HIIT? Jde mi o to, nejprve shodit tuk (a slyšela jsem, že HIIT je ideální) a teprve poté nabrat ještě více svalovky, než mám teď, ale nevím jak na to..Díky :)

      Vymazat
  11. Kde prosím nakupuješ všechny ty legíny? a Ceny? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  12. Líbí se mi, jaký k tomu máš přístup. I když úplně se vším nesouhlasím a takové těžké posilování a dřina by nebylo nic pro mě, stále máš můj obdiv za to, co děláš. Hlavní je, že Tě to naplňuje a dáváš tomu volný průchod:) Zajímá mě, kam Tě to nakonec až zavede, tak hodně štěstí!:)
    P.S.: objem, neobjem, vypadáš dobře!:D

    OdpovědětVymazat
  13. Pane bože! Jsi opravdu úžasná! :) Moc ti to sekne! A nejvíc se mi líbí legíny se strukturou svalů! Hustýýý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu se taktně netaktně zeptat, kde se dají sehnat tyto zajímavé leginy. Předem děkuji
      Nat

      Vymazat
  14. Obdivuju tvoji vytrvalost, vůli a všechno ... :-). Jen mě tak napadlo, dokážeš si představit, že budeš takhle tvrdě makat až budeš chodit do práce? :-) Není to rýpnutí, jen jsem si vzpomněla jaké to bylo, když jsem chodila do školy (měla více energie i času), zvláš't pak na VŠ, to jsem měla volna habaděj a mohla trénovat jako bláázen :-D. Ale teďka jak už dva roky pracuju tak se občas stane, že můj trénink není tak tvrdý nebo nejsem schopna do fitka jít jak jsem unavená (respektive došla bych tam, ale při cvičení by mi bylo pěkně blbě a po 15 minutách bych to zabalila) :-D. Ale co, u Tebe žijme přítomností, která je víc než skvělá ! :-).
    Jinak moje cíle jsou: vyvážit postavu posilováním zad a ramen, dál zpevňovat celé tělo a pořádně posílit hamstringy! :-D Chci mít takovou tu hamstringovou bouličku :-D. Jinak mám to štěstí, že mi příroda nadělila štíhle nohy na kterých se kupodivu lehce pracuje a zadeček větší :-).
    Ještě bych na Tebe měla jednu otázečku. Kámoška začala s něčím jako paleo, ovšem takoví ten styl bez ovoce ... (minimální příjem sacharidů). Chci se zeptat, když to kompenzuje tukama, jestli je dána zhruba nějaká hodnota kolik gramů tuku přijímat?
    Díky, Rona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud se snaží o ketozu, tak ze začátku musí přijímat opravdu hodně tuků, než si tělo zvykne, klidně i více než je kalorický výdej, bílkoviny se musí hlídat a sacharidy se fakt hodně škrtí. Myslím si, že do ketozy) se dostat je hodně těžký (mluvím o dlouhodobý ketoze ne o CKD)

      Vymazat
    2. No tak to netuším :D Plánuju vyhrát ve sportce, takže by to nemuselo být nějaké složité s tou prací :D :D Né sranda samozřejmě (ikdyž...), vím že to pak s prací bude složitější, ale ikdybych měla pracovat přes 10 hodin denně tak si najdu posilovnu kde je otevřeno nonstop a budu chodit klidně ve 2 hodiny ráno :D :D
      Ohledně toho palea ti asi moc neporadím, já jedla tak nějak podle pocitu a všeho hodně (všechno co bylo ''paleo'' :D) a ani nevím, kolik těch tuků jsem přijímala

      Vymazat
  15. No teď jsi aspoň pěkná holka :-) ne, minulé prázdniny jsi doopravdy nevypadala moc zdravě :-( I když úžasně vyrýsovaná, a tak všechno, ale teď vypadáš mohem více žensky, navzdory všem těm svalům :-) Btw - cože? kde se daj takhle nehorázně naprasit záda? :-D

    Mimochodem, je docela depresivní si prohlížet tvůj blog když už tejden ležím nemocná v posteli, cpu se, špekatím a nic nemůžu dělat :-D :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záda a nohy, moje největší slabiny společně se zbytkem mého těla :D Děkuju moc! Za chvíli se zase plná sil pustíš do cvičení!!

      Vymazat
  16. iris je šílená, vůbec se mi nelíbí. Tvé cíle a odhodlání co se týče cvičení obduvuju. Já chci zvládnout shyb nadhmatem a prostě se zlepšovat:D Jo a ještě zvládnout hodinu čistý meditace:)

    OdpovědětVymazat
  17. Týo,to tvoje břicho je úžasný! :3 Narazila jsem na Tebe nedávno a jsem moc ráda!:) Začínám taky cvičit,ikdyž moc nevím jak. :D Nějaký challenge z netu,Jillian. :D Posilovnu v okolí nemáme,tak si můžu jenom nechat zdát. :D Zabrala sem se do toho. :3 Těším se na každou hodinu cvičení.Zatáhla jsem do toho mamku. :D Chtěla bych si zpevnit břicho(buchtičky,no:D)zadek a ramena. :) Prostě se cítit líp.:) Děkuji za motivaci,pokračuj a hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) Tobě taky přeju hodně štěstí ať to nadšení vydrží, jak se do toho jednou takto zažereš, nepřestaneš a je to úžasný :3 :3 :))

      Vymazat
  18. Vypadáš moc hezky, moc ti to sluší a podle mě vypadáš o hodně líp než předtím (ta fotka z léta). Držím ti palce, ať se dál daří - vypadáš moc spokojeně :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ty svalove leginy jsou bomba :) s rustem nohou porostou i svaly na leginach xD

    OdpovědětVymazat
  20. ja bych se chtela dopracovat k tomu abych udelala alespon 1 shyb na hrazde.. vim ze to je oproti tobe nic, takovy slaby cil, ale momentalne jsem na tom tak ze se sotva par vterin udrzim, ne to abych se jeste pritahla nahoru.. no a samozrejme vypracovat brisko, protoze nevim proc ale tato jedina oblast je jakoby pokryta tukem.. ostatni casti tela jsou hezky vypracovane ale bricho nikoliv.. :-(

    OdpovědětVymazat
  21. jake delas cviky na zada? :-) a jak jsi zacinala kdyz jsi neudelala shyb? (nebo si ho udelala? :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plánuju nový článek kde rozepíšu svoje oblíbené cviky na všechny partie :) Ale na záda hlavně přítahy velké činky v předklonu podhmatem, přítahy jednoručky v předklonu (s opíráním o lavičku), mrtvý tah, stahování kladky širokým úchopem a shyby (jakékoli). S těmi shyby - ono to půjde, já taky zezačátku neudělala :) Musíš je samozřejmě pořád zkoušet, ale určitě ti půjdou potom co získáš sílu obecně ze základních cviků - benč, dřepy, mrtvej tah. Fakt tyto cviky ti budují sílu celýho těla a pak ti ty shyby půjdou, ikdyž to zní divně :D Taky dobrý cvik, taková modifikace shybů, jsou ''inverted rows'' (najdi na googlu). Taky dobrý když se chceš zlepšit pak v počtu opakování těch shybů je že uděláš kolik jich maximálně dáš (je jedno kolik klidně jen 2) a jakmile nemůžeš, vyskočíš nahoru na hrazdu a budeš se pomaličku spouštět několikrát za sebou (říká se tomu negativní shyby myslím :D) Shyby s dopomocí nebo stahování kladky nevím, to na to podle mě moc nepomáhá, udělat shyb je prostě něco jiného než s tou kladkou :D

      Vymazat
  22. jsi úžasná!! :) a nejlepší jsou nohy :)

    OdpovědětVymazat
  23. Líp asi vypadala předtím.Teď už vážně vypadáš jak chlap.Na tom nic pěkného nevidím,ale jinak jsi skvělá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pak těžké nevypadat jako chlap, když v dnešní době se pod tímto pojmem skrývají 60kg kluci. :)

      Vymazat
  24. Nikčo, kdy budeš odpovídat na emaily nebo fb zprávy? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj budu odpovídat hlavně na zprávy na FB na profilu Beautygloss :)

      Vymazat
  25. Poslední fotka je nejhezčí;)

    OdpovědětVymazat
  26. Beauty,kolik si dáváš rýže? Nevařená má 100g, ale po uvaření je to 250g.
    Takže když si pak dám třeba 120-150g nevim kolik mají hodnoty.. vychází mi to, že pak to má menší hodnoty, než celej sáček a to mi příjde blbost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj no na oběd a večeři dávám tak 220 g váženo v uvařenem stavu :)

      Vymazat
  27. Jak často si můžu dát vepřové maso? Můžu třeba i vícekrát do týdne? A vadí třeba vepřové stehno,přírodní vepřový plátek? Nebo kterému se vyhnout úplně? Jíst vůbec vepřové?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic není ve stravě ''zakázané'' ;) Nejlepší je to vepřové co nejlibovější. A taky je dobrý si zjistit svou krevní skupinu a pak v literatuře/netu najít, jaké potraviny jsou pro tebe vhodné. Právě i druhy masa tak zjistíš ;) Pro každou skupinu je vhodné jiné maso, podle toho je taky dobré se orientovat ;)

      Vymazat
    2. http://www.sciencedaily.com/releases/2014/01/140115172246.htm?fb_action_ids=637030479677640&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UtjtMOAupTM.like&fb_source=other_multiline&action_object_map=[270446109781221]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[%22.UtjtMOAupTM.like%22]

      Vymazat
    3. Ahoj Beautygloss, Gratulujem ti k tvojej postave životnému štýlu.
      Vedela by si mi poradit literaturu alebo web, s tematikou krvne skupiny a stravovanie?
      dakujem

      Vymazat
  28. http://www.fitvyziva.cz/burakove-maslo-1kg/?gclid=CKXh5_O8ubwCFQ3JtAodt3UAVQ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://s2.quickmeme.com/img/4f/4feed5501c3c531b8f36407ecc5e8309c05a35d2d041eadcdf85dbf539b95791.jpg

      Vymazat
  29. Vypadáš skvěle..!:) Ukaž nám kde na módním pekle ses ocitla, prosííím:D

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj. Chtěla bych se tě zeptat, zda si myslíš, že má holka šanci dosáhnout podobných výsledků, když nesuplementuje. Teda takhle, já proti tomu nic nemám, ale připadá mi to hrozně drahé. Dokonce si říkám, kde na to všechny berete peníze, protože já jsem ráda, že si zaplatím permici do fitka a dostatek jídla :D Případně jestli někoho takového znáš. Díky moc
    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně že dá, suplementace je jen doplněk stravy. Pokud přijmeš dostatek živin z kvalitního jídla, tak žádné suplementy nepotřebuješ. Jediné jejich "lepší" využití vidím například v rychlejší vstřebatelnosti po tréninku a také uleví trávení. Samozřejmě mám na mysli protein, gainer. Suplementovat BCAA atp. je už jen taková nástavba, kterou stejně, pokud nejsi v tvrdé dietě, nepotřebuješ. (vitamíny a minerály beru jako samozřejmost, to bys koupit měla, stojí pár korun a je to takový ten základ :))

      Vymazat
  31. Ahoj Beauty :) vím, že to sem moc nepatří :D ale teď jsem si vzpomněla, že umíš hezky kreslit...:) tak nechtěla bys třeba v jednou článku jen napsat "triky" nebo jak to říct, jak kreslíš obličej? :D chci umět kreslit obličeje lidí, ale umím jen vlasy, zbytek dopadne vždycky tragicky :D a tvoje kresby jsou fakt krásný.....tak jenom jestli bys nemohla .....poradit? :D kdyžtak děkuju :))
    Anet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *jednom :D
      já se dívala na internet, na youtube....ale oni to jen nakreslí a nic u toho neříkají :D případně anglicky....ale já jim většinou nerozumím :D

      Vymazat
  32. Zdravím tě podruhé! Již plná sil, jak jsi zvěstovala, ale stále ještě pokašlávající a smrkající :D zrovna jsme narazila na tuhle hovadinu http://www.novinky.cz/zena/styl/232580-oblibene-leginy-zhorsuji-postavu-varuji-lekari.html a hned si na tebe vzpomněla :D Třeba tě to pobaví stejně jako mě :-) :D

    OdpovědětVymazat
  33. To břicho je úplně brutální! A né jen to:))

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D