čtvrtek 6. února 2014

Vyhodnocení soutěže!

Nazdárek lidičky!

Přišel den ukončení soutěže! Jsem moc ráda, že se vás zúčastnilo tolik, bohužel výherce může být jen jeden (takže pokud jste nevyhráli, vyřiďte si to s vítězkou, mě prosím nemlaťte!),nebrečte a nevztekejte se! Brzo bude další soutěž a vy budete mít zase šanci :) No a pokud se vám na eshopu feel-joy.cz něco líbí, i tak si to můžete objednat, né? :D Mě balíček došel včera, a v zítřejším článku samozřejmě uvidíte i fotodokumentaci (dnes jsem se na to nezmohla, po včerejším tréninku jsem jak přejetá parním válcem)

Tákže, generátor nám vygeneroval číslo 22! A vítězem se stává Zuzana Růžičková, která taky správně zodpověděla soutěžní otázku! (ta byla totiž hrozně těžká a určitě ji pak těch 154 ostatních lidí po tom prvním komentáři neopsalo :D)


Tákže lidičky, ještě jednou - nevzekejte se, nemlaťte pěstičkama do stolu, že jste nevyhráli - život jde dál! Pokud někdo z vás výherkyni jakkoli ublíží, bude muset čelit mému hněvu.
Těšte se na nový článek a nezapomeňte mě sledovat i na FEJSBŮČKU, kam přidávám spoustu zajímavých věcí (jako například fotku mě z boku nebo zepředu nebo zespodu nebo ještě z jiného úhlu :D :D :D)

3 komentáře:

  1. Nikii, špatně Ti to počítá, to nejsem já ! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vzdyt to take nejsi ty ale nekdo jiny.. nejaka Zuzka Ruzickova :D

      Vymazat
  2. Velmi silně bouchám pěstičkou do stolu!!! :D Nene, gratuluji vítězi :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D