pátek 27. prosince 2013

Konečně PRDEL!

Hola lidi!

Tak co, jste tu všichni? Ještě vás neskolily hromady vánočního cukroví? Neshořel vám stromeček? Už jste vyměnili všechny nechtěné dárky?
Já tady jsem, to je hlavní. Koukám na pohádky, jím, cvičím, jím, jezdím na návštěvy (ouffff), jím... ale ze všeho nejvíc si samozřejmě užívám ty svoje legíny, protože všechny konečně dorazily!



Bože, 13 nových legín! Kdybych vám řekla cenu (včetně dopravy z té Austrálie O_o), tak by se vám asi pěkně protočily panenky (stejně jako mě když jsem ty peníze odevzdávala) Ale víte co? Počítám s tím, že díky cvičení si tyto obtáhlé legíny budu moct dovolit třeba i v 70 letech, takže je to investice na celý život (navíc jsou hezky roztahovací, takže se budou přizpůsobovat tomu, jak mi budou růst nožky a zadeček :D)


A svůj účel legíny zatím splňují - kdykoli si je někam vezmu, lidi je obdivují :D Nejvíc ty lesklé modré.. Nevím, k čemu bych je přirovnala. Nějaký potápěčský obleček? Ocas rybí panny? :D


Ostatní legíny uvidíte na fotkách zase později, se nebojte :D Ze všech riflí jsem (díky bohu!) už vyrostla, takže teď jsou legíny mým jediným řešením.
A rovnou k další věci, která na mě čekala pod stromečkem! 3 kilíčka oříškového másla! :3 To, o kterém jsem vám psala v minulém článku, z eshopu aso-online.cz. Zatím jsem je ještě neotevřela, ale jelikož je všichni tak vychvalujete, nemůžu se dočkat, až do nich poprvé zabořím lžíci ruku naběračku malou lžičku O:-)


Jako každá správná holka jsem i já dostala GTA 5! To jste věděli, že jsem dlouho byla jednou z největších pařmenek PS3 her? :D No, časy se mění. Ale zběsilé ježdění autem, střílení a kradení...to si prostě nemůžu nechat ujít ani teď!


Vánoce se samozřejmě nemohly obejít bez pořádné zásoby teplých ponožek, infantilních kalhotek a... čističe WC? To mi chce někdo něco naznačit? :D


No a o tuně batátů, co na mě pod stromečkem taky čekala, jsem vám už psala. Jochocho, zdá se mi, že ta hromada už je poloviční :D

Jahaha, já mám PRDEL!! Konečně! :DDD
Sice na Vánoce zase nebyl sníh (ten si určitě zase šetříme na Velikonoce), ale moc jsem si je užila. Hodně z vás se mě ptalo, jaká byla moje vánoční večeře. Byl to kapr, salát a kopec cukroví? Brr né :D
Babička mě, sobě a tetě udělala supr lososa na bylinkách a k tomu jsem měla batáty. Prostě lahoda v týmu jahoda :3


Všechno bohužel nemůže být vždy perfektní. Ačkoli Vánoce jsou svátky klidu a pohody, posilovnu mi ti ha*zli zavřeli. Cha, ale na mě si nepřijdou. Už jsem uvažovala, že se tam vloupu oknem (věděli jste, že to Arnold taky udělal, když byl mladej a zavřeli mu posilovnu?), ale nakonec všechno dopadlo dobře.
Už dlouho jsem si chtěla jít zacvičit do posilovny Gold's gym. To je vlastně celosvětová síť posiloven, taková nejznámější. Takže jsme tam zajeli a je to tam eňo ňuňo. Až na pár drobností tedy :D


Prvním z nich je cena. Já platila 200 kč za jeden vstup. U nás ve městě stojí jeden 50 kč (ale permanentka na měsíc 500 kč s tím, že tam můžete chodit každý den) Takže při placení jsem se trošku orosila :D Druhou věcí jsou gumové kotouče...ne, že by na nich bylo něco špatného, ale já jsem zvyklá na ty železné, které jsou pořádně slyšet, jak o sebe mlátí, když si nakládáte víc na tyč :3 To nic nemění na tom, že tam jednou budu pravidelně chodit! Předtím vyhraju ve sportce pár mega a bude to v cajku.

Rozloučím se s vámi mou novou oblíbenou písničkou, drowning pool - bodies. Ta mě zítra bude povzbuzovat v tréninku nožek. Ať už je to tady!


61 komentářů:

  1. Začínám legínovat, ve svém věku jsem je nenosila,ale přicházím jim ma chuť, chudák dcera ješté neví, že si je budu půjčovat a možná i tajně:-) ať žuijou legíny.:-(

    OdpovědětVymazat
  2. Krása, krása! Pěkně si nabrala na nohy i zadek, jen tak dál! :)
    P.S. jukni na mail

    OdpovědětVymazat
  3. :D tuhle písničku poslouchat několikrát po sobě, tak už mě chytají tiky :D já jsem totálně přežraná vším, co se týče Vánoc -_- kapra, řízky, salát a cukroví už nechci ani vidět...hluee :D ty jsi vážně dostala čistič na WC? o.O :DDD GTA jsem taky pařila :3 a co se týče legín, mně se líbí ty vlevo, nahoře a třetí z prava :D a zadek ti sakra vyrostl :O to bude asi tím, že ti zavřeli posilovnu a že tak papáš :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty nosíš ty legíny i tak jako na slušno?:D Waw, nevím no, mně se to vůůůůbec nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj i normálně :) Jak píšu je to nejlepší hlavně teď v objemu bych jinak furt musela kupovat větší a větší rifle jahaa :D

      Vymazat
  5. už vím...

    eXtra šmoulí Legíny ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty legíny jsou boží, asi taky začnu objednávat :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. No teda, kdybych tě potkala tak neobdivuju legíny, ale nohy a zadeček! Krásně ti vyrostly :-) kolikrát do tejdne teď vlastně cvičíš? Rosteš totiž parádně :-) :-) a máslíčka bych si taky nechala líbit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Nohy teď cvičim 3x týdně :D 2x zadní stranu stehen + zadek, 1x den lehčí kdy se zaměřuju hlavně na přední stranu stehen (spousta předkopávání, čelní dřepy, dřepy s nohama blíž u sebe :))

      Vymazat
    2. Ahoj a mohla by si ty treninky zase nekdy vice rozepsat? Taky touzim po krasnem kulatem zadku :D Dik Marta

      Vymazat
  8. Mě nejvíc zaujaly ty zlatý legíny!:D

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, ty jsi opravdu legínový maniak! :D
    Písničku od Drowning Pool znám už stráááášně dlouho a na cvičení je opravdu perfektní. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrýýý! Já dostala taky na Vánoce legíny, ale ne tak extravagantní jako ty. Mám stejný problém s kalhotama, takže.. :D Jinak asi by mě štvalo, kdyby neměli ve fitku činky jako činky, ale nějaký gumový hnus.. Mě ten zvuk hrozně baví :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ty pasty!! A za 2 stovky kilo? Nad tím dost zauvažuju s mojí potřebou se to sakra vyplatí :D
    a ty legíny jsou bombastický!!

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ty tvoje legíny jsou fakt boží a máslíčka taky :D A formuješ se parádně, jde vidět pokrok s každou fotkou :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěknej výběr legín :-) Já mám doma jenom jedny černý :-D protože si v nich přijdu nějak blbě :-D Přijde mi divný si k nim vzít botasky a triko, který není přes zadek :-D - přijdu si pak jak když chodim jenom v silonkách :-D Nemám zatim tu odvahu, ale ty legíny jsou fakt krásný :-) Jinak tu písničku taky zbožňuju - je to jeda z jejich nejlepších :-) Jednoduše máš dobrej vkus!! :-) Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem na to taky neměla odvahu, ale teď to ráda ukážu když na sobě makám :D Určitě se toho neboj :)

      Vymazat
  14. no fůj, kdyby v těch legínách nebyly takové boule na nohách, tak by to šlo :D fujky fujky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasný..roztekly zadek a rosolovita stehna by v tom totiž vypadaly lépe! ;)

      Vymazat
    2. jsem ráda že sis těch boulí všiml/a :33 právě o ně mi jde! :D

      Vymazat
  15. ty legíny jsou úžasný. Jsou prodyšný? Já myslela, že Gold´s gym je jenom v Americe.

    OdpovědětVymazat
  16. Jedna stylistická otázka - k legínám nosíš trička pod zadek nebo krátká? Pokud první možnost, tak je to super, a ale legíny a krátké tričko jsou vrchol nevkusu. Ať máš postavu jakoukoli ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No většina těch legín má poměrně vysokej pas, takže k nim nosím trička volná delší :) Stejně teď v objemu ty krátký trika raději moc nevytahuju :D Jinak v létě na cvičení nosím normálně i krátká trika, vypadá to dobře :)

      Vymazat
  17. Jeee, já jsem milovník legín:-) moc krásné kousky máš!

    OdpovědětVymazat
  18. Vzhledem k tomu, kolik utrácíš za jídlo, legíny a tak mě překvapuje, že se ti zdá vstup do posilky za 200 jako vysoká cena. V Praze se někde platí i 500..

    OdpovědětVymazat
  19. Mít takové nohy jako ty tak si taky nakoupím haha !! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Kolik stály ty legínyyyyy?? Prozraď nám toooo!!!! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spočítej si to. Ty levnější stojí cca 60 australských dolarů, tedy 1400 na naše :) blackmilkclothing.com
      Spočítej si, kolik jich má plus poštovné a vyjde ti cena :D

      Vymazat
    2. Z té austrálie jsou celkem mastný no, a to poštovný k tomu.. :D Ale od tama byly jen troje legíny, zbytek je z toho slovenského eshopu a tam jsou levnější

      Vymazat
  21. Strašně ráda sleduju tvůj blog a to, jak se posouváš dál..sice se mi moc nelíbí ani legíny, ani bych nechtěla tvou postavu (každý máme ten ideál holt jinde), ale to nemění nic na tom, že mě to hrozně baví:)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahojky Beuaty, ty legíny ti fakt seknou :))
    Píšeš že jezdíš na návštěvy... co tam vlastně jíš? To tam chodíte na oběd nebo jen odpoledne tak na kávu, posedět? :)) Protože já mám hrozný dilema, nevím co jíst, byly jsme na pár oslavách a návštěvách teď o Vánocích a jedla jsem skoro vždy to jídlo co bylo tam ale jednou jsem si i vzala do krabičky tvaroh a připadala jsem si hloupě že na mě každý civí ale cpát se jen cukrovím také nechci..
    Četla jsem že na Štědrý den ti babička udělala lososa a batáty, ale to je babička - blízká rodina, tam to je normální, ale když jdeme k někomu ne tak blízkému a já tam jím ten tvaroh tak si o mě myslí že jsem divná.. jak to děláš ty? Děkuju moc za odpověď, Kamča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Tak když někam jdeme buď se najím doma předtím, nebo si vezmu jídlo s sebou,nebo to vydržím a najím se až přijdeme domů :D Když třeba vím že nestihnu jen svačinu tak si s sebou vezmu Oat snack (to je takovej koktejl co jsem dostala obsahuje to hodně bílkovin i sacharidů)
      A na pohledy ostatních bych fakt nedala, však oni si na to zvyknou neboj :)

      Vymazat
    2. Mně by asi vadilo být takhle až otrokem jídla, nemoc jet ani na návštěvu nebo dovolenou. Ty přizpůsobuješ a podmiňuješ svůj život jídlu a to není nikdy moc dobře.

      Vymazat
    3. vy proste nechapete ze jedlo je prostriedok pre nu ako sa dostat k tomu co chce a nie je ziadna cesta ako to obist, je to toho sucastou. kazdy ked nieco chce dosiahnut, musi nieco obetovat, tak ona obetovala jedlo, buhuhuuu, no zavolajte policiu teraz. uz si to natlcte do tych hlaviciek hlupuckych, ze nie je ziadny sposob ako to svojim dudranim mozte zmenit a nikoho to ani nezaujima.

      Vymazat
    4. Ty anonyme 29.prosince 2013 6:41 - nevím jak tě nazvat když se ani nepodepíšeš, souhladím s anonymem předchozím (6:04) že podmiňovat celý svůj život jídlu není nikdy moc dobře, chápu že Beauty dělá to co chce a co ji baví a je potřeba se obětovat, ale tohle je trošku extrém, každopádně je to její rozhodnutí, ať dělá jak sama uzná za vhodné, nechápu ale proč ty tady urážíš někoho že by měl být hloupý : " do tych hlaviciek hlupuckych".. to spíš ty asi nevidíš to že člověk chce Beauty jen varovat, aby si dala pozor na to co dělá, rozhodně to s ní nemyslím špatně a věřím že ani ten druhý anonym ne..

      Vymazat
  23. Ahojky, úžasný leginy btw...ale hlavně posílam odkaz na članek (FOTKU) tvého oblibence a jeho stromečku :-) a přeji krásný víkend !

    http://www.super.cz/231349-vanocni-stromky-slavnych-mate-doma-hezci-nez-kralovna-alzbeta-ii-a-dalsi-celebrity.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju za odkaz!! :)) Dwayne, to je mazlík, a jak mu to tam slušííí :3 :D

      Vymazat
  24. Super forma ;-) mám otázku..když jsi přibírala,kaši sis dělala asi ze 100g vloček a 250ml mléka,že? Přídávala jsi tam pak ještě nějaké oříšky,mák,máslo? Jaké množství?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Děkuju. Mléko teď nepiju, dělám (i dělala) jsem tu kaši ze 150 g vloček ve vodě se spoustou skořice, na to hodit ořechy (oříškové máslo), jabko, kokos... K tomu protein hydro a ještě míchaná vajíčka :D
      Jinak pokud se ptáš na to úplně na začátku přibírání kdy jsem ještě cvičila doma (tak minulý rok) tak jj jsem to dělala z mléka, množství vloček jsem ale nevážila ale mohlo to být nějak tak :) Ořechy dávám podle odhadu :D

      Vymazat
    2. A mohu se zeptat, proč tedkom nepiješ mléko? :)

      Vymazat
    3. Mléko není zdravé, neměl by ho pít někdo. Nám všem to ve školkách a školách, prarodiče a rodiče hrozně podsouvali, jak moc je mléko zdravé a přitom vůbec.

      Vymazat
    4. A proč pak tvrdíš že není zdravé? Na základě čeho si tohle troufáš říct? Obsahuje snad nějaké jedy a škodliviny nebo chemické sajrajty, barviva a konservanty?
      Možná že není nadupané všemi možnými vitaminy a minerály ale to že by nebylo zdravé, to je trochu silné tvrzení, nezdá se ti? Má přeci vápník a ten je důležitý pro správný růst kostí :)

      Vymazat
    5. No snažím se nejíst moc mléčných výrobků, protože nejsou vhodné pro moji krevní skupinu :) Takže z nich akorát cottage a protein whey
      Jinak ohledně mléka má každý jiný názor, já se do toho raději nebudu plést jinak by tu byla zase dloooouhá diskuze :D

      Vymazat
  25. Já ti nevim, ale není na trénink lepší, když nosíš sportovní, kvalitní legíny? Já si nějak nedovedu představit, že bych šla běhat nebo do posilky v těhlech legínách. nejde mi ani tak o vzhled, spíš o funkčnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máš pocit, že jsou ty sportovní legíny opravdu funkční, když se podíváš na Nikčinu postavu? :D

      Vymazat
    2. :) ty legíny jsou fakt pohodlné, ale některé do posilky nenosím proto že si je nechci zničit (třeba ty lesklé zelené), tak je nosím jen tak ''normálně'' :D

      Vymazat
  26. fuu za tie leginy si nechala apson 600E :D inak možem sa spytat, že ty máš nejaku brigadu? lebo ako zarabaš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D fuck jsem sice úchyl ale 600 euro bych za ně nedala to se neboj :D Na brigádu občas chodím k taťkovi do hospody, jinak dostávám kapesné ;)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  27. Ty jo to je pěknej nákup :-D Tiše ti závidim ty maskáčový ♥

    OdpovědětVymazat
  28. Heled, z jake slovenske stránky máš ty leginy? A jak je to tam s velikostma, sedí? A jsou dobre roztahovací? Diky moc ; D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj ;) Legíny jsou ze stránky candyclub.sk a velikosti jsou univerzální a mě sedí suprově :D Roztahovací jsou ;))

      Vymazat
    2. Diky, diky, diky! Maji krasny kousky :)

      Vymazat
  29. Je smutné, že lžeš lidem, kteří čtou tvůj blog, bohužel mi to nedalo, ale to musím napsat i když jsem tvůj blog sledovala. Dalibor již dlouhou dobu v gold gymu netrénuje to vím , jelikož jej znám a také jsem si to ověřila, další věc je ta, že také dlouho nemá jako sponzora all star, kterého ty máš na stažené fotce, sám říkal,že rozhodně ani během posledních pár dní v goldu nebyl, tudíž asi těžko cvičil nohy jako ty! Nevím ,ale nelíbí se mi tyhle lži, když ti lidé věří! také si myslím,že kazíš Daliborovi jméno a lžeš o něm a používáš i špatné fotky! Můžeš můj komentář smazat, ale myslím,že dobře i ty víš ,že tohle správné nebylo. Silvie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Hele tak promiň ale možná jsem si ho teda spletla, ten chlap vypadal úplně stejně :D Pokud je tedy nějakej problém tak to klidně smažu já s tím problém nemám a nikomu kazit jméno nechci :D

      Vymazat
  30. Ty blázne! Tolik legín. :D
    Já si teď pořídila jedny, co mají vevnitř kožíšek, takže nemrznu. :D

    OdpovědětVymazat
  31. Superboy24 Ahoj legíny se mi na holkách líbí nejvíc ty lesklé, fandím holkám které je nosí a líbí se to většině klukům co znám :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D