sobota 21. září 2013

Babochlap

Ahoj lidi!

Určitě si všichni užíváte to ''krásné'' podzimní počasí, které venku v těchto dnech panuje. Jestli ano, tak já teda rozhodně ne :D V dnešním článku bych se chtěla trochu vypsat o něčem, na co určitě i většina z vás bude mít svůj vlastní názor. O co jde?


Není to žádná novinka, celkem mě to zaráží už delší dobu a několikrát jsem vám o tom už i psala. Jde o negativní komentáře a názory ostatních. Nemyslím tím teď sebe, ale spoustu dalších silných odhodlaných holek, které na sobě tvrdě dřou. Vezmu třeba takovou Danu Linn Bailey Stačí si projet komentáře u jedné její fotky na facebooku. V téměř tisícovce komentářů u jediné fotky se najde tolik negativních komentářů, že se někdy ani nestačíte divit, co dokáže někdo vypustit do světa. Moc, moc ráda bych viděla, jak by daná osoba přišla za Danou ve skutečnosti a řekla jí to přímo do očí. S takovou silnou ženskou by si asi nikdo nechtěl přijít do křížku :D


Je mi úplně jasný, že každý má na věc jiný názor. Někomu se to líbí, někomu zase ne. Ale když nemáte žádnou konstruktivní kritiku, tak je úplně zbytečné její fotku komentovat slovy ''Hnus'' a nic víc :D Proč tím vůbec ztrácet čas? Z mé vlastní zkušenosti vím, že takovéto komentáře nás akorát popostrčí a motivují k tomu, abychom na sobě pracovali ještě víc. Obsah toho komentáře taky často akorát vykazuje vlastní nejistotu a charakter jeho autora (ještě lépe, když je to napsané anonymně :D)


Co například takové stránky o posilování na facebooku. Autoři tam přidají fotku postavy holky, na které je vidět, že cvičí, a pod ní je spousta komentářů jako ''to je moc'', ''ježiš vypadá jak chlap'' a podobně. Když se ale kouknete na autora komentáře, je to ve většině případů a) holka, která má celulitidu pomalu i na obočí b) kluk, který váží 40 kilo i s postelí. Připadá mi to, jako bych třeba já si na facebooku našla stránky o hokeji a začala tam u každého příspěvku či fotky psát ''Panebože, hokej je ale kokotina''. Řekněte, k čemu by mi to asi tak bylo? :D


Opravdu, proč se vůbec tak negativně vyjadřovat, když je vám to stejně k ničemu? Lidi jako Dana a jí podobní inspirují tisíce lidí. A ikdyž třeba jako ona vypadat nechcete, tak v každém z nás by měla být aspoň trocha slušnosti, která by nám měla zabránit psát takové hnusné komentáře. Respektujte ji za tu tvrdou práci a odhodlání, kterou dává do toho co miluje, stejně jako my ostatní. Můžete vy říct to stejné o sobě? 


Ať už se snažíte zhubnout, přibrat, vypracovat si větší lýtka nebo bicepsy či co já vím :D Dělejte to, v co věříte, dělejte to, co chcete, bez ohledu na to, co o vás říkají ostatní. Vemte tu kritiku s úsměvem, stejně jako to dělám já i Dana, protože nepotřebujete uznání ostatních, děláte to pro sebe. Mějte oči pořád na svém cíli a nikoho nenechte, aby se vás pokusil zastavit. Jo, jděte i přes mrtvoly! 

Váš babochlap Nikča

60 komentářů:

  1. Krásně napsáno! Konečně musím říct, že jsem se při čtení tvého článku usmívala! :) Mám na tvou postavu svůj názor, přijde mi to příliš, ale nikdy neříkám, že i já bych se nemohla změnit a udělat si jiný názor. Třeba za rok se mi to, jak chceš vypadat, bude líbit taky... :) Ale tohle je fakt pravdivé!

    OdpovědětVymazat
  2. o tobě taky myslím někdo napsal že už "jsi moc" a vypadáš jako chlap. Ale asi má dost mylnou představu o tom jak vypadá chlap:-D Jsi úžasná, krásně jsi se vypracovala a už teď jsi vzorem hodně lidí, fandím ti, makej na sobě dál.
    Ti kteří píšou negativní komentáře, jsou ti kteří takoví nikdy nebudou protože nedokážou zvednout pořádně zadek. Možná zajdou na zumbu ale myslí si, že zvednout činku těžší než kilo znamená okamžitě giga svaly.
    Člověk kterej zná tu dřinu, nebude shazovat někoho jinýho, protože ví, kolik práce to dalo.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já už jsem dospěla do fáze,že negativismus neřeším ,ať si myslí kdo chce a co chce,poslední dobou pŕečtu a ani moc nepŕispívám. Tŕeba v budoucnu změním pŕístup,ale je spousta lidí co se využívá v rýpání.

    OdpovědětVymazat
  4. Článek je dost pravdivý. Mně osobně se tvoje postava líbí, protože to není zas takový extrém. Za nějakou dobu, ale už asi bude, což ty chceš :D uvidíme. Jo a v Pull and Bear mají momentálně krátká trička ve strašné spoustě barev :D jedno za 159Kč, tak se jdi vyřádit :) jsou fakt pěkný.

    OdpovědětVymazat
  5. Nene, ty nejsi babochlap - zatím :D ne, já tě obdivuju za to jakou máš vůli a jak tvrdě makáš - jen tak dál :) když tě to naplňuje tak proč ne? :)
    P.S. Ty komentáře nepíšou jen kluci co maj 40kg postelí ale i svalovci
    P.S. 2 na tý poslední foce vlevo trošku zkresluje to pozadí a vypadá to jako bys měla jednu nohu napuchlou :D

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně řečeno :)
    A přesně, pořád mě udivuje, kolik lidí má zapotřebí cpát svůj (naprosto bezvýznamný :D) názor někomu cizímu, kdo na sobě navíc tvrdě dře...
    "nechtěla bych, to už je moc" a podobný kraviny - koho to zajímá, co chce nebo nechce nějakej urýpanej anonym? stejně tak vypadat nebude nikdy, protože místo toho, aby se sebou něco dělal jen sedí na prdeli za počítačem a vede chytrý řeči :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ano. Proč na sobě makat, když můžu sedět na prdeli a kritizovat ostatní. Tak to mají nastavené.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty si čím dál krásnější , a vtipnější Nikčo :P Prej Váš babochlap Nikča, to mě dostalo :-DD .. Když si čtu ty tvoje články , tak mám pocit , že existuje na světě člověk se kterým si uplně rozumím a všechno , někdy si čtu i ty tvoje starší pořád, i když je mám už přečtené, si skvěláá neměn se, a hodně úspěchu na soutěži ! I když mi teď přijde, že břicho máš míň vyrýsované , než předtím :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že to bude tím, že teď byla v "objemové fázi" a všechny svaly pořádně vyrýsuje teprve před soutěží :) Nemůžu se dočkat, až se nám pochlubí fotkami/videem.. už teď má boží postavu, pak to bude úplná bomba!
      Niki držím ti strašně moc palce, jsi pro mě vzorem..! :)

      Vymazat
  9. Skvele napísané! Napr. mne sa tiež také prehnane vypracované telá nepáčia(či už u žien alebo u chlapov), ale to neznamená, že by som ich teraz mala kvôli tomu osočovať. Je to každého vec ako so svojim telom vynaloží. Príde mi maximálne trápne sedieť za obrazovkou a kritizovať niekoho, kto má pevnú vôľu a pracuje na svojom tele. Takže záver u mňa je, že síce sa mi to až tak nepáči, nedovolila by som si na takých ľudí nadávať, ale rešpektujem ich ciele a hlavne mám rešpekt k ich trpezlivosti :)

    OdpovědětVymazat
  10. To s tím respektováním zní jakože docela logicky.. ty taky respektuješ lidi co se jen tak válí a neříkáš jím "Neválej se tolik,to už je moc" :D

    OdpovědětVymazat
  11. super! držím sa zásady, že ak sa mi niečo páči, tak to pochválim, ak sa mi niečo ale nepáči, tak držím jazyk za zubami (alebo si schovám prsty do vrecka, aby som nenapísala škaredý komentár)... obdivujem každého, čo niečo dokázal, aj keď sa mi to nepáči a ja sama by som to nerobila.

    OdpovědětVymazat
  12. :-) Pekny den.Uz delsi dobu sleduji tvuj blog.Ja osobne nejsem priznivcem tohoto druhu zenske postavy,sama cvicim uz par let denne,ale pouze jogu,pilates,kalanetiku apod. jelikoz jsem zastancem zenske postavy a peknych krivek.ALE Moc Te obdivuji za tvou vydrz!Ono je v podstate jedno co delas,ale pokud to delas s nadsenim a chneco dokazat,je to krasne a preju ti moc uspechu ve fitness i zivote. :-)
    Mila

    OdpovědětVymazat
  13. Tento článek mi připomněl video, které jsem viděla včera. Je sice o kosmetice, ale základ má stejný: nesmyslné komentáře hloupých lidí, kteří nemají zjevně co dělat a jedinou jejich náplní je hledat na internetu něco, co by mohl zkritizovat.
    VIDEO ZDE: http://getthelouk.com/?p=3230
    Je super, že se nenecháš ovlivnit negativními okolnostmi, já bych to nezvládla. Držím ti palce:)
    Adéla

    OdpovědětVymazat
  14. tak s tím hokejem jsi to úplně vystihla! jsem ale ráda, že na takový kašleš a furt si jdeš za svym, hrozně moc ti to sluší a teď, jak jsi trochu zmohutněla, vypadáš ještě víc sexy (chlapi v posilce musí koukat!) a silně, takže jentak dál!
    jaký mají třeba tvoje kamarádky a holky ve třídě na tebe názor při tělocviku? určitě musíš vynikat ve všem, co se tak dělá, že? nezávidí ti třeba? holky jsou totiž občas dost velký potvory :D

    OdpovědětVymazat
  15. Rozumný hezky napsaný článek, souhlasím s tebou. Ale bohužel takoví lidi tady vždycky byli, jsou a budou... Vždycky se najde nějaký chudák, který si své mindráky léčí na ostatních, kterým nějakým způsobem závidí...

    OdpovědětVymazat
  16. Já myslím, že používáš tak trochu dvojí metr - sama hrozně kritizuješ hodně hubené lidi, nevyjadřuješ se o nich zrovna hezky, neustále urážíš lidi, kteří cvičí cardio a děláš si z nich srandu. Ale jakmile někdo sahá na tohle tvoje, už je to špatně.
    Mě se té paní nelíbí, přijde mi to škaredé. Prostě jo, to je můj názor, za kterým si stojím. A rozhodně to teda nijak nekomentuji a nechávám si to pro sebe.

    OdpovědětVymazat
  17. Mě osobně se na tobě nejvíc líbí tvé odhodlání. Ta zažranost s jakou to děláš, ten "drajv" :) . To jestli se mi tvá (nebo jiná) postava líbí jde ruku v ruce právě s tímto. Ono když to děláš srdcem a protože chceš tak to vypadá úplně jinak než když to hrotíš a držíš zubama a na silu. To potom i kdybys měla postavu takovou jaká se mi líbí tak jde cítit že ty sama nejsi úplně spokojená.
    Takže ač sama dávám přednost jinačímu typu, musím před tebou hodně hluboko smeknout a říct páni, sekne ti to. Ač není mým cílem mít postavu jako ty.

    Světla

    OdpovědětVymazat
  18. Hlavně, že jsi spokojená ty. Mně zase každý cpe, že jsem moc hubená a podobně, i když to není pravda. :D

    OdpovědětVymazat
  19. Dneska jsem narazila na tvůj blog a myslím, že jsi získala novou pravidelnou čtenářku :D zaprvý, máš neskutečný tělo! naprostá nádhera!
    a co se týče tohoto článku.. kdysi jsem měla podobný názor jako mnoho lidí... sice jsem neodsuzovala hodně namakaný holčiny, ale nelíbilo se mi to.. preferovala jsem spíš zpevněné svaly, ale aby to nebylo "až moc".. pak jsem si udělala kurz na fitness trenérku (původní záměr byl, abych si pak rozšíla obzory a mohla chodit na různé trx semináře apod).. tam jsem se seznámila s lidma, kteří makali třeba i na kulturistický soutěže, byli do posilovny zamilovaní a byli to asi podobní blázni jako ti.. :) a tam jsem poprvé pořádně poznala, co to všechno obnáší.. upřímně - totálně jsem se do toho zamilovala! teď jsem v posilovně taky skoro každý den a makám na sobě.. sice jsem teprv na začátku, protože dřív jsem se věnovala spíš tenisu, trx,... ale odhodlání mam velký, tak doufam že jednou budu vypadat aspoň trochu jako ty! :) jinak ještě jednou dík za tenhle blog, je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mám tvůj blog ráda,ale přiznej si,že ty taky kritizuješ,hlavně ty,co běhají.Taky uznáváš jen ty,co zvedají činky,jakoby to musel nutně dělat každý.To mě od tebe mrzí.Respektovat neznamená mlčet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je taky pravda!

      Vymazat
    2. Jen mi řekni, kdy jsem kritizovala ty, co běhají. Myslíš ten článek jak jsem psala že bych už neběhala, protože mi to dělalo problémy s kolenem a začala jsem po tom ztrácet svaly? :D Nemyslím, že jsem tím kritizovala ostatní lidi, co běhají

      Vymazat
    3. Myslím, že anonym nademnou mluvil o tvém kritizování běhání na pásu...

      Vymazat
    4. Mluvím o kritizování kardia jako takového.nikdy nevíš,zda v budoucnu ho i ty budeš muset zařadit,jelikož se také používá k redukci tuku.Ztráta svalů hrozí u kardia delšího 30minut,ale určitě ne závratná

      Vymazat
    5. Hlavně zvláštní je, že většinou kritizují kardio ti, co se stravují podle palea a vyřazují většinu sacharidů (vím, že BG už to tak nedělá, myslím to obecně). Těm kardio může vadit, protože při kardiu jsou důležité sacharidy. Pokud jíš normálně vyváženě a dostatečně, kardio ti nemůže dělat zdravotní problémy. Právě naopak.

      Vymazat
  21. Jsi dobrá, že jsi se dokázala vyhrabat z anorexie, sice máš další extrém ale lepší než ana, takže za mě palec nahoru ale to nic nemění na tom, že se mi nelíbí jak vypadas, jsi pro mě babochlap, ano. A ne, nemám celulitidu až u obočí, jsem normálně hubená 49/163 a mam boky a 60cm v pase a mam se ráda, ty se měj taky ráda a bude to fajn:D jen prostě uznej, že ne každému se tohle líbí.. a ze je jeich vetsi polovina. Terka

    OdpovědětVymazat
  22. Rozhodně musím souhlasit s tím, že to člověka motivuje.

    Někdo si dává na skříň fotky holek s krásnou postavou a říká si "chci být taky tak krásná".
    Já mám na skříni papír s citáty takových odsuzujících komentářů, a říkám si "až půjdu v létě 2014 po pláži, chci, aby tihle lidé trousili stejné komentáře".

    Jo, a ještě bych podotkla, že mnohdy "fuuuuj, ona má víc svalů než chlap!" není způsobeno přebytkem svalů na straně ženy, ale nedostatkem svalů na straně muže.

    A fakt nechápu lidi, kteří úmyslně vyhledávají stránky o něčem, co se jim nelíbí, a pak se na nich vztekají. Ještě se to tak dá pochopit, když se objeví článek "o téhle věci" na nějakém všeobecném webu který pravidelně čtou, ale proč to vyhledávat?

    OdpovědětVymazat
  23. Ta fotka s Arnoldem a jeho komentářem mluví za vše :D ta se povedla...

    OdpovědětVymazat
  24. Souhlasím se vším co jsi napsala! Dneska je hrozně moderní mít na všechno "svůj" názor a všem ho cpát. Jsi skvělá a moc mě inspiruješ, i když mám třeba jiné cíle než ty. Nechápu proč se lidi nemůžou povzbuzovat a podporovat navzájem, i když každý usiluje o něco jiného?! :-( Držím palce a přeju hodně optimismu a odhodlání! oooxxx

    OdpovědětVymazat
  25. Souhlasím, ale tak je to se vším. Každému se opravdu líbí něco jiného a holt si musíme zvyknout, že na světě nejsou jenom milí pozitivní lidi, a i ti kolikrát samozřejmě nemusí mít stejný názor na danou věc. Prostě jiný názor musíme respektovat, i když se nám to nelíbí. Chápu, že tě to štve, taky se hodněkrát pozastavím nad komenty, kteří jsou někteří "lidi" schopní napsat.. Ale tím se nesmíš zatěžovat. Podle mě vypadáš skvěle a hlavně zdravě.
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє on Blogger

    OdpovědětVymazat
  26. Jsem toho názoru, že podobné reakce okolí zažívá každý, kdo se odhodlá něco ve svém životě změnit a jde si za svým cílem bez ohledu na názor ostatních. Z vlastní zkušenosti vím, že největší rány přicházejí bohužel od těch, od kterých by člověk čekal podporu. Jak správně Nikola poukázala, zpravidla se nás snaží zasáhnout ti, kteří nedokázali vůbec nic. Mají pak špatné svědomí a sebevědomí povalující se na dně stupnice. Jsou to strážci průměru a šedi, kteří ve vlastním zájmu nechtějí, abychom byli příliš odlišní. Týká se to naprosto všeho - oblečení, účesu, vousů (zdravím mámu) anebo postavy (zdravím ségru). Děláme to kvůli sobě, ne kvůli nim. Tak hlavu vzhůru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přesně tohle jsem potřebovala :D nespočítám, kolikrát jsem se setkala s kritikou/pomluvami/nadávkami kvůli vegetariánství. Jo, holt když je člověk jiný, nemá to lehký. Ale aspoň není jako oni... :D

      Vymazat
  27. "Když se ale kouknete na autora komentáře, je to ve většině případů a) holka, která má celulitidu pomalu i na obočí b) kluk, který váží 40 kilo i s postelí."

    Podle mě je to pravda. A víte proč? Protože ten člověk se na tu stránku nebo blog musel nějak dostat. A jak se tam dostal? Při hledání stránek o hubnutí (tlustá holka) nebo o nabírání svalů (rachitický kluk).

    OdpovědětVymazat
  28. To je TAK perfektní článek. Při čtení jsem se usmívala jako blbeček, CELÝCH-ŠEST-ODSTAVCŮ. Umíš potěšit, ty jsi jasnej babochlap! :D
    Po prozření že tohle co dělám, dělám jen pro sebe a ostatní si můžou svoje názory nastrkat do konečníku, se mi tak neskonale usnadnil život...

    Ale Niky, to jsem se chtěla zeptat - ty už nám vůbec nepíšeš co tvá mamka! :D Včera jsem si vzpomněla, jak jsi jí v létě pomáhala dostat se do zdravějšího stravování - jak se zadařilo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :D
      A s mamkou.. je to tak trochu na houpačce. Občas se snaží, občas ne :D Minulý týden jsem jí vzala do posilovny odpoledne a ukázala jí různé cviky, ale hned druhý den onemocněla a nemohla se hýbat :D Tak čekám, až se uzdraví, aby zase mohla začít :D

      Vymazat
  29. Naprosto souhlasím,myslím, že tohle může napsat jen člověk,který nedokáže ocenit tu práci která za tím je. Mě osobně se nelíbí ženy kulturistky,ale když je vidím, cítím obrovský respekt, protože to muselo stát hrozně moc práce a odhodlání

    OdpovědětVymazat
  30. Vtipně a výstižně napsané, ale souhlasím jen tak na 50%. Nelíbí se mi, jak se strefuješ do těch, co se chtějí "jen" udržovat postavu. Některé z nás netouží po svalech, ale víc nás baví ta trapná kardio zóna a zvedání 5kilových činek :). Každej to má nastavený jinak a každej má stanovený cíle jinde.
    To ale nic nemění na tom, že to, jak na sobě makáš je užasný, fandím Ti.... :). Hezký den, M.

    ps. navštěvujeme stejnou posilovnu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, chtěla bych vědět, kdo jsi :D Až se tam příště uvidíme, tak mi řekni, že jsi mi sem psala :))

      Vymazat
    2. mě poznáš :D prý se u cvičení tvářím strašně nasraně. Nosím oranžoový tílko a mám potetovanou ruku.

      Vymazat
    3. tak jsme se už viděly :D Jinak já se při cvičení taky tvářím nasraně, z toho si nic nedělej :D taky nejsem v posilce, abych se tam s někým kamarádíčkovala :D

      Vymazat
    4. žejo :D, mě jednou šíleně nasralo, když se mě jedna známá zeptala, jestli chodím do posilovny kvůli chlapům :/ neovládla jsem se a natvrdo řekla, že jen nechci být vyžraná jak většina populace :D.
      Jo a ráda jsem Tě poznala o víkendu se beztak zas potkáme :)), hezký den, Míša

      Vymazat
  31. Ahojky Nikčo, tady taky Nikča! =D
    Máš naprostou pravdu, nechápu lidi, co když se jim to nelíbí, tak na takové stránky vůbec lezou.... Já nesnáším fotbal a taky všude nepíšu, jaká to je ptákovina, jako proč? Nezajímám se o to, tak nebud ztrácet svůj čas. Podle mě pokud se někomu tvá postava nelíbí, tak jeho věc, pro mě si motivací, jak se z holky co měla anorexie stala neuvěřitelná osoba, která na sobě tvrdě dře a maká! Klobouk dolů! :))

    OdpovědětVymazat
  32. Proč nelze respektovat názor druhého,ať je jakýkoliv?

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, na tvůj blog jsem narazila před pár dny, ale docela dost už jsem ho projela :D Sama si párkrát (rozuměj 4) :D týdně do posilovny zajdu. Žádný sport mě nikdy nebavil víc, než posilování. Všechno je super, až na to, že mi prsa pomalu mizí před očima. Problém je, že mám takový užší hrudník a k tomu drobátko širší boky. Kámen úrazu? Moje psychika! Když se na sebe kouknu z profilu, mám prostě větší zadek a skoro žádný prsa, který v posilovně ještě "zaplácnu" sportovní podprsenkou. Vím, že spousta fitnessek si nechává zvětšit prsa. Mám otázku konkrétně na tebe. Nechala by sis je zvětšit? A poradila bys nějak mě? :))) Je to asi trochu netypický dotaz, ale moc bys mi pomohla. Posilovna a činky je protstě výborná věc a přece toho nenechám, jen kvůli tomu, že se mi zmenšily prsa. Ale trochu mi chyběj:( z dvojek takový jedničky :( a k tomu cekově mi právě přijde, že nemám souměrnou postavu. Chtělo by to širší ramena. A záda v oblasti toho hrudníku - prsou . :D:D to zní divně, snad si budem rozumět :))
    Děkuju, budu čekat na odpověď
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoooj! :D Tak další milovnice činek do klubu, vítej! :D No prsa jsou tuk a pokud už je od přírody máš menší, tak tím cvičením (jak shodíš tuky, nabereš svaly..) se ti můžou zmenšit. Silikony si nechávají dělat hlavně holky co soutěží v bikini (''míčové hry'' se tomu říká :D), ve figure... nevím, nepřipadne mi, že tam by to bylo tak důležité. Tam jde hlavně o symetrii a to nahraješ pózováním ají :D Ale musím říct, že co jsem začala víc cvičit na prsní svaly (kliky na bradlech, tlaky na prsa, stahování kladek před sebe, různé tipy kliků..), tak se trochu opticky zvětšily, protože mi narostly ty svaly :D O zvětšování... nevím, pokud mi ještě samy nenarostou, tak možná jednou jo, protože chci ve fitness soutěžit a dostat se vysoko :D Taky se snaž o rozšíření ramen, postava pak vypadá líp a dělá to iluzi užšího pasu :)
      Tak držím palce! :)

      Vymazat
    2. Tak já ti moc děkuji za odpověď :) Taky jsem teď přidala nějaké nové cviky na prsa :D Tak uvidíme.
      Přeju ti jen samé úspěchy! Líbí se mi, že si jdeš za svým!
      Měj se hezky :)
      Míša

      Vymazat
    3. Tak já ti moc děkuji za odpověď :) Taky jsem teď přidala nějaké nové cviky na prsa :D Tak uvidíme.
      Přeju ti jen samé úspěchy! Líbí se mi, že si jdeš za svým!
      Měj se hezky :)
      Míša

      Vymazat
    4. Jo a s tím optickým zvětšováním. Já právě nejedu moc ne objem. Spíš jenom jakoby na zpenování, takže spíš menší váhy a tak 10 opakování no. Netoužím po příliš velkých svalech. Tobě ale sluší. Jenom jak se znám, já bych je "nosit" neuměla:)
      Míša

      Vymazat
  34. ♥ super článek, moc krásné napsané))... mě teda přijde, že si sexy čím dál tím víc nemůžu si pomoct... pro mě jsi velkou inspirací a držím Ti palce)

    OdpovědětVymazat
  35. Tyjo Beauty :O co se děje? Už tejden žádnej článek :D já to kontroluju každej den a ono nic :/ moc se těším na další :) :D to už se s náma nebudeš dělit o svoje zážitky? :( to doufám, že ne! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si zrovna říkala, že už je to týden a žádný článek. Zrovna jsme přišla z posilovny a nějaká morální podpora (v podobě dalšího článku) by se mi hodila.

      Vymazat
  36. Ahoj holek co maj radi fitness jako ty by mělo bejt víc máš to v hlavě srovnaný a vypadáš skvěle jen tak dál. Chci se zeptat máš nebo plánuješ fan stránku na Fb ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak FB stránku jsem už založila, ale už jsem zapomněla heslo takže na ni nechodím :D Ale mám svou osobní FB stránku, a většina lidí už ví, že mám tento blog, tak si mě klidně najdi a přidej do přátel - Nikča Studnařová
      :D

      Vymazat
    2. Díky za odpověď :)

      Vymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D