středa 11. září 2013

Takhle tedy fakt NE!

Ahoj lidi!

Ve většině článků se můžete dočíst, jak všechno dělat skvěle. Jak správně cvičit, jak správně jíst, jaké doplňky používat, abyste podpořili svoji snahu v cestě za zdravím a pěknou postavou. Většinou ale všichni vědí, jak to dělat správně. Můžete znát všechnu tu teorii, mít načtené vše o výživě, tréninku a regeneraci, ale pak je nejtěžší to všechno přenést do ''praxe''. Dneska vás tedy nebudu nijak poučovat, jak dělat věci správně (to jste určitě nadšení :D), jelikož já sama se často učím ze svých vlastních chyb. Tentokrát vám dám pár rad, jak si všecho totálně posrat NEuspět.

1) Na cvičení potřebujete to nejdražší vybavení a oblečení. Nemáte tvarující boty od Reeboku? Chyba! Neposlouchejte ty blázny co říkají, že na cvičení potřebujete jen boty pohodlné a pevné. Na cvičení potřebujete obuv, která stojí nejméně jako nový mobilní telefon!

Dále bychom se už mohli pustit do cvičení. Ale nejdříve potřebujete ještě pár nejlepších vychytávek. Začnu od nejdůležitějších -
Nějaký přístroj na posilování břicha. Čím složitěji a záhadněji vypadá, tím lépe. Ab tronic, Ab shaper, Ab perfect... Stačí pár opakování během pojídání koblížků a tuk se bude sám rozpouštět. Jak prosté! Že mě to ještě nenapadlo!



Ale i to je někdy příliš namáhavé. Proto jsou tu pro nás zázračné pásy, které si akorát nasadíme na břicho (nebo jinou část těla, kterou potřebujeme ''odtučnit''), zapneme a je to.

Dále by to chtělo něco na zpevnění nohou. Nikdy, za ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ, se nedotýkejte volných činek, ba dokonce, že byste chtěli začít dělat dřepy či mrtvý tah. Nikdy! To je moc namáhavé! Využijte například některý z těchto dvou přístrojů, na nichž se ani nezapotíte!




No a málem jsem zapomněla na běžící pás. Nemusíte na něm ani běhat, stačí prostě jít. Že to je ztráta času a můžete chodit i venku a to ZADARMO? Tak mi prosím pěkně ukažte nějaký kopec, který by se skutečně dal vyjít! Hm, už vám došla slova, že? Tak rychle na pás!


2) Pokud jste žena, z daleka se vyhněte činkám. Všichni přece ví, že díky posilování se z žen stávají muži s obrovskými postavami (a dokonce bez celulitidy!). Pokud tedy už musíte zvednout nějakou činku, sáhněte po těch malých, nejlépe růžových, které leží zapomenuté v rohu posilovny. Bavíme se tedy o 50 a více opakováních u každého cviku. Ne méně, potřebujete přece ''vytvarovat''! Pokud tolik opakování nezvládnete, volte lehčí činku.
Nejlépe ovšem uděláte, když se budete věnovat jen kardio cvičení. Na co svaly, které by akorát vaší postavě dodaly sexy tvary? Ne, ženy chtějí přece plochý zadek, hubené nohy (a mezeru mezi stehny!!!!) a štíhlé ručky! Takže nejméně 3 hodiny kardio cvičení denně. Minimálně!


3) Čím více komplikovanější skladba cvičení, tím lépe. Měli byste tedy měnit svůj cvičební plán každých 24 hodin. Pokud budete dodržovat jeden cvičební plán déle, vyhledejte lékařskou pomoc. Cviky volte co nejsložitější (například dřep na bosu míči, kdy se jednou rukou držíte nosu a druhou rukou ve vzduchu kroužíte do pomyslné osmičky) a nikdy nevolte základní cviky jako dřep, tlaky, tahy či kliky. Nikdy!
Na co se držet kvalitního plánu třeba na 6 týdnů. Když nevidíte hned po týdnu výsledky, všeho nechte a zvolte si jiný plán, který vám slibuje ještě lepší výsledky!


4) Volte to cvičení, které vám naprosto zkazí náladu. Všichni přece víme, že cvičení je akorát utrpení, do kterého se musíme nutit. Takže si vyberte druh cvičení, které absolutně nenávidíte (pro mě by to byla třeba jízda na rotopedu) a přinuťte se mu věnovat hodiny. Každý den. Poté toto cvičení zkombinujte s dietou, při které skoro nejíte. Za týden (pokud přežijete) se na vše vykašlete a jděte na pizzu či do cukrárny a celý ''zdravý životní styl'' ihned zavrhněte. Nebo se cvičení věnujte nadále, jezte supernezdravě a zdůvodňujte to tím, že jste právě hodinu běželi a tím ''si ten zákusek zasloužíte''.


5) Držte se rad z Fitness a Lifestyle magazínů a internetových webů! Nezáleží na tom, že při psaní článku obézní autorka právě drobí bagetu z automatu na svou klávesnici. Když vám řekne ''Nejezte tuk'', nejezte ho. Banány taky nesmíte. Sacharidy jen do 6 večer. Jíst se smí jen do 7. Snídaně má být největší jídlo dne. Musíte jíst nejméně 10x denně, abyste ''zrychlili metabolismus''. Nejlépe taky uděláte, když zkusíte nějakou jednostrannou dietu. Například ananasovou, rýžovou nebo bodovou (a tou BODOVOU nemyslím tu ''Co vidím, to zbodnu'')
Ignorujte rady typu ''jezte jídla co nejblíže přírodě'' či dokonce bez éček či dochucovadel!


6) Řeště důsledky, ne příčiny. Máte vysoký krevní tlak? Proč se dívat na skladbu jídelníčku a fyzickou aktivitu, když existují prášky na jeho léčení? Proč jíst čerstvé ovoce a zeleninu, když všechny vitamíny do sebe můžete dostat spolknutím pár tobolek? Proč se snažit o dostatek spánku, abyste měli více energie, když můžete během dne vypít 20 šálků kávy, která vám ji dodá. A večer si vzít prášek na spaní, protože nemůžete usnout?
Zamyslete se, vždyť je to tak jednoduché!

7) Stěžujte si, nadávejte a vymlouvejte se. ''Nedokážu zhubnout'', ''Nemám dobrou genetiku'', ''To břicho mám už v rodině'', ''Nemám čas cvičit!'' (pokud tento článek právě čtete, rozhodně jste dnes aspoň 15 minut měli) Stěžujte si, jak se vám nelíbí vaše postava, jak byste se sebou chtěli začít něco dělat. Ať to slyší všichni, kdo poslouchají. I ti, co neposlouchají! Ať to ví celý svět, jak hrozně těžké všechno máte! Však oni to všichni udělají za vás!


8) Pravidelně se vzdávejte. Každý týden začněte s novým životním stylem. Ze dne na den začněte každý den 2 hodiny cvičit a držet dietu. Když za týden nevidíte pekáč buchet na břiše, tak místo toho, abyste vytrvali a snažili se dál, tak se prostě vzdejte. Vždyť to je mnohem jednodušší než na sobě pracovat!

Jako nejlepší (či nejhorší) radu ohledně zdraví jste kdy dostali vy?

54 komentářů:

  1. :-DDDDDDD Já tě miluju , ty tvoje články mi pokaždý zvednou náladu :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Není nad to se inspirovat, že? http://www.nerdfitness.com/blog/2013/01/31/worst-fitness-advice-ever ... příště aspoň uváděj, že to není z tvojí hlavy. Samozřejmě napíšeš, že je, ale to by pak věci neměli být stejné - hlavně co se týče vybavení, používání přístrojů, lehkých vah, počtu opakování... To že to napíšeš česky z toho nedělá tvůj výtvor. Ale samozřejmě si z tohohle komentáře uděláš srandu a napíšeš, že to tak vůbec není a psala jsi to sama...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím že těmto věcem, které jsi vypsala, se beautygloss vysmívá už dlouho :) Tohle je jen shrnutí do ironického článku pro pobavení.. a pokud se v některých bodech inspirovala - no a? nic doslovně nepřeložila a já se u článku zasmála. Tak to zase tolik nehroť ;)

      Vymazat
    2. no neviem, po porovnaní článkov si stále osobne myslím (som si istá) že to bolo z Beautinej hlavy.
      A čo Vy? Ukážte nám svoje originálne články pán/i dokonalý/á Anonym/ka...
      menej invektívnych nápadov a viac pozitívneho myslenia v živote prajem :-)

      Vymazat
  3. Je jedno, jestli jsi to psala ty nebo jsi to jen přeložila :D Kdo dnes uvádí zdroje? U takových překladů to je fuk, ale třeba u receptů určitě uvádět. Hlavně, že pobavilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si děláš srandu? Jasně, zastávejte se jí, kdo by přece řešil něco jako autorské právo, že? A je úplně jedno, jestli je to recept, vtip, kecy nebo odborný článek. Pořád existuje něco jako autorské právo a pokud někdo neuznává tohle, tak aspoň respekt k tomu, kdo ten původní psal. To, že se mi něco líbí natolik, abych to přepsala by mělo být důvodem k tomu, projevit úctu k tomu, kdo to psal. Akorát to nejspíš BG nic neříká. Už podle toho, jak píše a odpovídá na některé komentáře. Whatever, jen jí to žerte.

      Vymazat
    2. Ježiš zalez někam do nory ty autorský právo!!! JÁ NECHÁPU, PROČ TY ČLÁNKY ČTETE, KDYŽ SE VÁM NELÍBÍ!!!!!!! ABYSTE MOHLI POMLOUVAT? to je odvaha -_- když se napíšeš "chytrej komentář" anonymně... Tak už jí nezávidte, že je hezká a vtipná.....Založ si svůj LEPŠÍ blog a pak machruj....ty zastánce autorský práv -_- a navíc nám Beauty píše, když třeba použije články z časopisu maxim (viď ;D )Tak si jdi přečíst taky nejakej časopis, ale doporučovala bych ti nějakej o závisti!! Tohle je prostě její názor, se kterým absolutně souhlasím!! A jenom proto, že jsi pravděpodobně přesnej opak a nemůžeš vystát, jaká jsi lemra, tak si nevylívej zlost na jejím blogu a jdi si ratši zacvičit, vole!
      Natty :*

      Vymazat
    3. Jo a chválím českej nadpis :DDDDD
      Natty :D

      Vymazat
    4. Drahá Natty, nechci se s tebou hádat, ale za prvé jsem nikoho nepomlouvala, pouze slušně (na rozdíl od tebe) napsala svůj názor. Za druhé autorské právo je dáno zákonem (teď nemluvím o tomhle případě, ale obecně) a ten by se měl chránit, to je dané a není to můj "chytrý komentář" nebo machrování, ale pouhý fakt. Za třetí BG určitě nezávidím, řeknu upřímně že svoje ideál a vzor mám úplně jinde (i když tenhle blog čtu ráda a ne kvůli tomu, abych mohla pak někomu nadávat), takže k závisti nemám nejmenší důvod. Lemra opravdu nejsem a zlost si na nikom nevylévám. Zrovna jsem docvičila a tvůj milý a slušný komentář mě velmi potěšil :)

      Vymazat
    5. Dobře, ale já prostě jenom nemůžu vystát lidi, co zavidí a rýpou... Možná že taková teda nejsi, jen jsi vyjádřila svůj názor (ano, možná trochu výbušně :D), ale prostě mi to vadí tyhle "kecy" a je mi jí líto... Někdo tu někdy totiž píše takové komentáře, že je mi z toho zle a nechápu, proč to teda ostatní čtou, když se jim to nelíbí... -_- Ano, přehnala jsem to, ale to proto, že mi tohle vadí, nic víc ;) ikdyby se mi její postava nelíbila, tak jí řeknu, že je prostě pěkná a že obdivuju její odhodlání :) Ono to taky podproří, když se tohle člověku řekne.. Na takové postavě makala asi 2 roky a tvrdě a to já na ní obdivuju :)

      Vymazat
  4. "Na co svaly, které by akorát vaší postavě dodaly sexy tvary?" - Ono svaly jako máš třeba ty stejně nepřijdou většině lidem jako sexy tvary. A to že ti to dodá postavu přesýpacích hodin jak ráda tvrdíš? A to jako jak, když nemáš skoro žádný pas, ale rovnou postavu? Jo, máš super svaly, ale sexy tvary to nejsou. To ti potvrdí spousta chlapů (kromě těch, co jsou podobně založeni a k tomu se jim líbí ženy jako ty). Většině lidem se líbí a přijdou jim sexy právě štíhlé postavy. Tak to holt je.
    Chápu, že to vidíš jinak, ale tohle je názor většiny. To, že ti holky tady napíšou jak máš nádhernou postavu je sice fajn, jenže obecně je to úplně jinak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ty si väčšina a vieš za všetkých napísať, čo si myslia? ;) ... a máš pravdu, štíhla postava je síce fajn, ale s ovisnutým zadkom a mlandravým všetkým teda rozhodne nie, plus s celulitídou 70ročnej ženy... nespájaj si hneď svaly s postavou kulturistu.... takže radšej byť svalnatejšia ako byť skinny fat

      ale nechápem anonymov, čo sem lezú alebo na fóra venované fitness a potom kritizujú, ak ma žena kocky, vyrysované svaly alebo neviem čo... mne sa nepáčia anorektičky, tak nejdem vypisovať na proana fóra predsa :) .... však pozerajte a komentujte veci, čo sa vám páčia a nešírte negatívnu energiu, pokiaľ to nie je aspoň konštruktívna kritika. Každý ma právo na vlastný názor, ale potom nenavštevujte blog baby, ktorej telo sa vám nepáči.

      Amen

      Vymazat
    2. Pro každého něco - mě se třeba "Beautinka" líbila víc na začátku blogu :) ale to neznamená, že by nebyla pořád kočka a navíc svaly jsou prostě víc sexy než žebra, a jiné silně vyčnívající kosti! Navíc je lepší propagovat zdravou štíhlost a i svalnatost než propagovat vychrtlost, kterou lidé získávají tím, že nežerou!

      A k tomu, že se chlapům líbí štíhlé postavy - ano, na pohled je to sice moc hezké, ale znám jen pár chlapů, co jsou odvaření v hubeňourek a právě většina Ti řekne, že moc štíhlá slečna už není hezká

      Vymazat
    3. Pro Luc: Já jsem taky anonym, který cvičí (dře), běhá, žije zdravě a lezu sem, protože BG fandím a pro různé tipy a prostě proto, že se mi její blog líbí. Jsem anonym, protože nemám potřebu jakéhokoliv účtu, Fb atd. Vlaďka

      Vymazat
  5. na to můžu napsat jenom : :D:D:D:D:D:D:D:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je typická argumentace, když žádné argumenty jaksi nejsou ("vždyť vo co jako de, se nepos*em", typické).
      Anonymní má pravdu, a to, že se z toho budete vysmívat, vypovídá pouze o vás, holky.

      Vymazat
    2. Řazení zlyhalo, patří to pod jahodu tam nahoru.

      Vymazat
  6. Tak ono, sebevědomí autorce zde nechybí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevim, proč by neměla mít sebevědomí - je hezká, milá a hlavně na sobě tvrdě maká a výsledky jsou prostě vidět - začni na sobě taky makat a uvidíš, že s každým úspěchem ti sebevědomí poskočí

      Vymazat
  7. Mé by zajímalo,co si slečny kritičky představují pod pojmem štíhlá postava.To jako svalnatý člověk není štíhly??Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://distilleryimage0.s3.amazonaws.com/455eedb204d811e2b28822000a1c9e1a_6.jpg
      https://sphotos-b-ord.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/p480x480/1174883_572532239449568_1764793718_n.jpg
      Tohle jsou třeba hrózné mužatky a žádná holka by tak přece nechtěla nikdy vypadat!!! :))

      Vymazat
  8. Nejhorší rada, jakou jsem dostala? "NEŽER!"

    OdpovědětVymazat
  9. Ludia spamatajte sa! Preco ste taki zli? Ked sa Vam Beauty nepaci a leze Vam na nervy, tak jednoducho necitajte jej blog. Jasne, ze jej sebavedomie nechyba, ved je pekna, inteligentna a cielavedoma baba. A to je to, co Vam na nej tak strasne prekaza. Jasne, ze si to nikto s tych anonymov neprizna, ale v prvom rade by mali hladat problem v sebe, preco su taki zli, zakerni, zlomyselni a neprajni. Myslim, ze prave tam bude probelm s tym sebavedomim..

    OdpovědětVymazat
  10. Beuaty, čtu tady hodně negativního a já jen chci říct že můj názor takový není.. já myslím že článek JE z tvé hlavy a i kdyby ses někde inspirovala no a co? Napsala jsi ho sama a zajímavým originálním stylem psaní a mě se moc líbí :D Takových kritiků je všude hodně ale jen málokdo se pod to podepíše.
    Fandím ti, Míša :D

    P.S.: Tak co, nerozmyslela jsis to s tím odkazem na porno? Je tady tooooolik zvědavců :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://the-beauty-gloss.blogspot.cz/2013/08/ta-chvile-kdyz.html
      Pohledej v komentářích :D

      Vymazat
  11. Hezky jsi to napsala ;D. Nicméně já na sebe třeba přiznám to, že na pásu ve fitku nejsem schopna se rozběhnout, nějaký blok či co, takže tam pravidelně jen dávám rychlou chůzi do kopce a běhat chodím do parku, protože mi to přijde přirozenější :D. A je namístě si uvědomit, že to jak Beautygloss maká a je svalnatá, nedělá pro nás, ale pro sebe, protože se tak cítí dobře a o tom snad zdravý životní styl je, cítit se dobře ve svém vlastním těle ;). Pro nás je jen příjemnou třesničkou na dortu to, že se s námi podělí o tipy a triky, ale jinak jí ti negativci tady můžou být ukradení :). Chybí vám endorfiny, že jste tak nepříjemní? Se radši jděte proběhnout :D

    OdpovědětVymazat
  12. WOW! :) jako bych viděla sebe před rokem a půl :D a najednou zjišťuji, že má genetika není tak marná, jak jsem říkala :D

    Perfektně psané a pravdivé :) sice na sobě nemakám v posilce, ale miluju TRX a tomu podobné skupinovky, bez kterých si nedokážu představit den:)

    OdpovědětVymazat
  13. Myslím, že její sebevědomí je zcela oprávněné! Vyhrabala se z PPP a naprosto skvělým způsobem se vypracovala až tam, kde je teď. Obojí stojí spoustu dřiny a času a zaslouží si minimálně alespoň respekt (kor když sama vím, jak moc těžký je se z PPP dostat).

    OdpovědětVymazat
  14. mě vždy pobaví rada jíst "věci s Havlíčkem" :D
    btw: měla jsi přidat i odkaz na to sprosté video s tvou dvojnicí, když už jej Michal našel - viz komentář u minulého článku...přecejen, byla po něm velká poptávka ;D

    OdpovědětVymazat
  15. Beauty opět skvělý článek, díky díky. Pro rejpaly jen dodám, že shrnuje všechno co Beauty kritizuje už dlouho... Na každý tvůj článek se těším jako malá :-) A teď si jdu stáhnout tvůj druhý playlist co jsi sem někam dávala. Ten první byl skvělý, ale už je trochu oposlouchaný. Svalům zdar :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěknej článek. :) Bohužel znám spoustu lidí, kteří tohle dělají. A když se jim snažím poradit, tak mě akorát pošlou do háje a mají na všechno milion výmluv. No co, jejich volba, když jsou hloupí...

    OdpovědětVymazat
  17. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D yes! dalsi kvalitni vtipny vystizny a nevim co vsechno jeste clanek ;-)

    OdpovědětVymazat
  18. Já tě snad zabiju xD nestačí že mě bolí břicho ještě z cvičení, ale ještě mě musíš rozesmívat xD to je moc zase... ale souhlasím se vším... naneštěstí se v tom vidím ještě před pár lety... to bylo to samo... chjo... díky bohu, že jsem prozřela xD

    OdpovědětVymazat
  19. Tento blog čtu už nějakých pár měsíců, ne vždy se vším souhlasím, ale celkově mi přijde zábavný a na to kolik slečně autorce je, to má v hlavě srovnané tak jako málo kdo. Celkově mě, ale zaráží obsahy diskuzí a to konkrétně množství lidí, kteří nemají na práci nic lepšího než hanět něčí tvrdě vydřenou práci. Nemusí se mi líbit jak někdo vypadá, ale to neznamená, že to musím hned tomu dotyčnému psát....schválně píšu "psát", protože opravdu pevně věřím, že kdyby všichni, kdo sem píšou jak má beauty neženskou postavu, vypadá spíš jako chlap nebo si dají tu práci a hledají podobné články, aby ji mohli obvinit, že něco ukradla, jsou poserové, kteří by jí to nikdy do očí neřekli. Ono je totiž opravdu strašně jednoduché se snažit někoho urážet na internetu.
    Beauty držím palce na soutěži a těm, co sem píší ty opravdu inteligentní komentáře přeju, aby si udrželi svůj zjevný "optimismus" a dál pevně věřili, že mají ve všem pravdu a jejich vkus je ten jediný správný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Podobne :) Len ostaň taká aká si :)

      Vymazat
  20. No nevím jak vás, rýpalci a rýpalkyně, ale mě článek nadmíru pobavil a pozvedl náladu po dnešním vyučování. Takže Beauty, díky! :)
    Jak se jinak máš, učení se asi už kupí, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda ta ironie přijde už moc..

      Vymazat
    2. ale nepíšu žádné hnusné komentáře, taková nejsem..

      Vymazat
    3. :D Učení už je celkem dost, máš pravdu bohužel. Ale my to nějak zvládnem ;D

      Vymazat
    4. možná jí je moc na jeden článek, ale ve většině případů jsem se pobavila :) hlavně u vibratone a podobných kravin
      názor na kardio jsem psala níže..)

      Vymazat
  21. JAK JÁ ZBOŽŇUJU IRONII!:D Přesně tak něco jsem si potřebovala dneska přečíst,díky:) Víte co? V hodně věcech se poznávám, včetně toho že jsem si dřív furt stěžovala že "nemám čas, nemám kde, nemám jak" ... tenkrát jsem vážně měla čas a měla jsem kde, ale radši jsem se vymlouvala. Dneska už nemám čas, nemám kde, ale dělám. Jak je to možný? Stačí chtít, přestat se vymlouvat, přestat sedět na prdeli, přestat zírat na Nikol jak je ve formě A JÍT NĚCO DĚLAT ABYSTE BYLI VE FORMĚ TAKY.

    OdpovědětVymazat
  22. no já nevím, co máš pořád proti cardiu :) chápu, že je naprosto nanic dělat jen cardio. já zhubla asi deset kilo a asi čtvrt roku chodím do posilky, svaly už se rýsují, ale břicho i s troufám si říct dost pestrou stravou, která obsahovala všechno, stále nešly vidět ani trochu, protože jsem měla pořád na těle tuk :) ty když jsi začínala cvičit, tuším si začínala asi na hodně ízké váze, že jsi na těle skoro žádný neměla, proto ano, asi je pro tebe uplně zbytečné nějaké cardio dělat, ale hold já tam ten špek pořád mám, ikdyž posiluju:) začala jsem tedy občas po cvičení chodit na pásu, s menším sklonem do kopce, třeba tak půlhodku :) nevidím na tom páse nic špatného, přece jenom, mě to přinutí víc držet si tempo, než kdy běhám venku :) já nevím, co proti tomu pásu pořád máš? :D když jsem začla asi 2x týdně tohle dělat, to břicho už semi lepší :) řekni mi teda, jak mám zajistit to, aby idyž zpevním svaly, se mi i ta nevelká vrstva tuku na něm vypaří? :) jinak mimochodem, můžu se tě zetat, jestli chodíš hacken dřep, kolik na něm dáváš? :) jede z mála cviků, které jdou trošku pomalej než jiné:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jinak, pro upřesnění, těch 10 kg jsem nezhubla za toho čtvrt roku v posilce, jsou to už dva roky od té doby :D

      Vymazat
    2. Souhlas :) Bez cardia se může každý uposilovat a bude z něj jen obrovská bedna, protože tuky zůstanou, jen přibudou svaly. Myslím, že sama Beauty taky jednu dobu jela cardio hodně často, nebo se pletu? Jinak Beatugloss začala cvičit za jiných výchozích tělěsných parametrů (nic ve zlém), ona potřebovala nabrat, jiní potřebují nejdříve shodit tuk. A jak jsem četla v jednom článku (nikoliv na blogu :) ), tak shazovat tuk a zároveň budovat svalstvo je hooodně těžké, protože oboje vyžaduje jinou stravu a jinou formu a zátěž cvičení. Takže v žádném případě bych cardio neodsuzovala. A sama za sebe musím napsat, že já běhám 4x týdně a posiluji doma - na ruce větší činky, na nohy dřepy a výpady - nízkou zátěž a min. 100 opakování a nohy mám pevné a svaly se krásně rýsují. Kdybych si vzala těžkou činku a dřepovala, mám nohy jak fotbalista (mám vyzkoušené včetně komentářů druhých). Takže každý musí odzkoušet, co na něj platí a můj postřeh - před 20 let se mi tvarovalo hůř :)

      Vymazat
    3. já si tak myslím, že je to nejlepší střídat a když venku není počasí nebo jste přímo v posilovně, tak ten pás příjde vhod :)
      s kardiem máte pravdu, však je to i přijemná činnost, když hrajete třeba tenis a kamarádkou nebo jste na kolech/bruslích. Švihadlo je podle mě také zábavné a hned to všechno jde lépe :)
      Beauty i když sama říká, že byla skinny-fat, tak si to teda vážně nemyslím, jí pomohl hlavně vysoké váhy a paleo.
      Takže za mě je nejlepší druhy pohybu střídat a jednou za čas si dát i pilates, jógu a podobná cvičení vůbec neuškodí, ba naopak, tělu prospěje a dýchání taktéž :)

      Vymazat
  23. ÚÚÚÚÚÚÚžasnej článek!!! :-D Fakt jsem se zasmála, že mám pekáč už teď :-D Nejlepší ten dřep na bosu! :DDDD Jsi fakt super! :-)

    OdpovědětVymazat
  24. :D:D Jsi skvělá :D:D Jdu na to!! :D

    OdpovědětVymazat
  25. To si vystihla... Nesnáším rady v časopisech a různé teleshopingy v televizi, kde nabízejí ten nejúčinnější stroj na hubnutí!!
    Nejhorší rada, co jsem kdy dostala? - "Přestaň jíst a budeš hubnout!" :)

    OdpovědětVymazat
  26. Jsem se málem počurala smíchy :-) Fakt vtipně napsaný, ale doufám, že to někdo nevezme vážně. Jenže bohužel jak to občas kolem sebe vidím, tak hlavně platí ten poslední bod, na týden se vrhnout na cvičení a držet "dietu" a čekat, že budu vypadat jako Kate Moss.
    Jinak já měl aonehdy fakt "vtipnou" reakci ohledně zdraví od mého táty. Držím bezlepkovou dietu a cvičím denně jógu (abych nemusela polykat prášky kvůli diagnostikované revamtoidní artiritidě) a táta mi onehdy řekl, že jsem si vsugerovala, že když sním něco z mouky, tak pak dostanu průjem a bolí mě klouby... Prostě síla sugesce, asi můžu dělat hypnotizéra :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Mám to :D http://www.freevideo.cz/vase-videa/spoluzacka-chce-vyzkouset-trojku-948495.html

    http://www.freevideo.cz/freefoto/galerie-999150.html
    Teda Beauty!! :D

    OdpovědětVymazat
  28. Jo jo, a takhle je to ve všech sportech.
    Třeba já jezdím na kole. Kámoš taky občas jezdí na kole - asi tak 20, maximálně 30 km v jednom dni, a po cyklostezkách (takže po rovině). Takže šel do krámu a koupil si na to nějaké nápoje Isostar a nějaké potraviny od Nutrendu.
    Snažil se se mnou "pokecat" na tohle téma, a utrpěl kulturní šok když jsem mu řekla že na kole piju vodu z kohoutku, minerály doplňuju jen když jedu za den víc než 100 km, a i tehdy používám trochu kuchyňské soli (vozím v malém ziplocku) a hořčíkové tablety z Kauflandu. Tímhle stylem jsem za den dojela například z Prahy na Lipno.
    Sportovní výživu používám akorát na závodech, a stejně jen proto, že bývá v ceně startovného, aby si výrobci nadělali reklamu.

    OdpovědětVymazat
  29. stydím se za sebe.. začla jsem na sobě makat ale nevydržela jsem. Díky za motivaci jdu do toho znovu. Nelíbí se mi moje postava - nejím špatně ale nedělám nic. Takže tamto moc hubený, tamto moc tlustý, támhleto divný, tamto propadlý/placatý/moc velký/moc malý - ona to teda zas taková trága není ale lepší to bejt může:-) takže se jdu protáhnout a zkusím kolik ještě udělám kliků (jsem nemocná nebudu to pokoušet moc:-))

    OdpovědětVymazat
  30. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    A ještě se nezapomente obměňovat
    Právě jste makali v posilovně?
    Výborně! Zasloužíte si za to jít na kafe a pořááádnej kus dortu! A napsat na fejsbůček jak moc jste makali. Všem to psát! Do chatu, na zeď, klidně se i vyfoťte!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D