neděle 3. listopadu 2013

Die...DIET!!

Ahoj lidi!

Nechala jsem vás pár dnů abyste měli čas se vzpamatovat z předchozího článku a jsem tu zase s dalším! Jde do tuhého, už mi není moc do smíchu... :D

Už mám totiž nový jídelníček. Do soutěží zbývá už jen 20 dní a ikdyby se mi to líbilo, na objemovém jídelníčku nemůžu být až do dne soutěže :D Už jsem zvyklá na větší porce, takže toto je pro mě nezvyk. Ze skoro čtvrt kila vloček na snídani před měsícem vám to klesne na 80 g a to už celkem rozdíl je :D Ale ta nejhorší věc, co mě mohla potkat - jsem bez ořechů. Mohla bych tedy jíst arašídy a kešu ''oříšky'', když to nejsou ořechy, že? :D No, nápad je to dobrý, ale opravdu by mi to neprošlo :D


Docela epic byla i moje dnešní příprava snídaně. Chystám si ovesný vločky a v tom zaslechnu ''Dej si mě'' Co to? ''No, ták, vem lžíci a pojď na to!'' Arašídový máslo na mě totiž volalo ze spíže! :D Já jen ''Víš co? Fuck you!'' a nechala jsem ho tam, ať na mě volá jen tak z dálky. Je to smutné, ale je to tak. Arašídy na mě řvaly taky, mandle mi pomalu skákaly samy na talíř. Bohužel asi zatím neměly zkušenost s někým, kdo má tak pevnou vůli, jako právě já :D

Nový jídelníček tedy vypadá takto (a nezkoušejte ho napodobovat, je to takový jídelák, abych se trochu vyrýsovala před soutěží, sedí na mou váhu, výšku a pohybovou aktivitu!)

Snídaně - 30 g hydro proteinu smartlabs, 80 g ovesných vloček, 1 vejce
Svačina - 150 g těstovin (váha po uvaření), 70 g kuřecího masa (po uvaření), zeleninový salát s oliv. olejem
Oběd - 1/2 sáčku rýže, 100 g kuřecího masa (po uvaření), kus zeleniny
Před cvičením - 5 g BCAA
Po cvičení - 30 g hydro proteinu smartlabs, 40 g maltodextrine
Svačina - 100 g těstovin (váha po uvaření) + 100 g kuřecího masa (váha po uvaření) + zelenina
Večeře - 180 g měkkého tvarohu nebo 30 g kaseinového proteinu smartlabs s hrstí ořechů


Je tam míň sacharidů i tuků než předtím, a připadne mi, že mám trochu míň energie, ale naštěstí na něm budu jen 2 týdny a ten poslední týden před soutěží ještě ten jídelák poupravíme. A po soutěži, to už zase budu jíst jak král, abych se dostala aspoň na těch 60 kg (samozřejmě postupně :D) Současná ranní váha je 53 kg (jo prcek) a na podium (lol) bych měla nastoupit tak s 50 - 51 kg (zbavená vody žejo)
Takže asi tak :D

Jinak už v pátek mi došla poštou soutěžní barva. Na poště jsem čekala asi hodinu, protože tam bylo tak milion lidí předemnou a samozřejmě i u přepážky pak byl problém, protože zrovna ten můj balíček nemohli najít (proč se mi to stává nějak podezřele často?)


A včera jsem si dokonce vybrala i ty boty na soutěž, které jsem sháněla! Musím se poplácat po zádech, že jsem zamířila rovnou do obchodu s botami a nekoupila vůbec žádné legíny! :D (ikdyž bylo opravdu těžké odolat)... Nakonec jsem vybrala dvoje a ještě nevím, které si vezmu. Hlavní výhodou je, že jsou opravdu pohodlný, takže i takovej trotl jako já v nich dokáže aspoň pár kroků ujít bez větší újmy na zdraví.
A nenechte se zmást. Oboje mají stejně černou barvu a zhruba stejně vysoký podpatek. To jen já neumím fotit :D Musím se přiznat, že než jsem našla vhodné místo na fotku těch bot, uběhlo asi 15 minut. Pak jsem nevěděla z jaké strany je vyfotit, aby tam nebyl v zátiší vidět nějaký bordel co mám doma.. Ale nakonec jsem to tak nějak zvládla. Děkuji za potlesk


Je to dost změna. Normálně totiž střídám akorát černé conversky, boty na cvičení, červené conversky, boty na cvičení, černé conversky, boty na cvičení.... :D Ale musím uznat, že k plavkám by tak dobře nevypadaly...


Jinak před pár dny jsem začala číst novou knížku - Total recall od Arnolda Schwarzeneggera (to jeho příjmení mě jednou zabije) A dlouho jsem se tak do něčeho zase nezažrala! Je to taková jeho autobiografie, ve které popisuje svůj život od začátku až...po někdy (do konce naštěstí ne :D) Já jsem zatím tak v první čtvrtině, tam je to hlavně o tom, jak se dostal z nějaké malé vesničky v Rakousku do Ameriky a plní si svoje sny co se kulturistiky týče. Je opravdu skvělý číst ty jeho pocity. To, jak byl (a určitě i je) neuvěřitelně cílevědomej a jak má pevnou vůli (nepřipomíná vám to někoho?? :DDDD)


Zaujala mě třeba ta část o jeho lýtkách. Každej má prostě partie, které mu rostou rychleji a vypadají lépe, než ten zbytek. U něj to byly třeba bicepsy, hrudník, záda... To pak má většina lidí tendence se při cvičení zaměřovat právě na ty partie, protože se jim prostě líbí, jak jim to jde, jak je ta partie silná... Ale ty svoje slabší části zanedbávají. Ale jak se říká ''Každý řetěz je jen tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek'' (jo zase filozofuju :D) Jeho slabší partií byla lýtka. Tak co udělal? Ustřihl si u všech tepláků na cvičení nohavice nad lýtkama, aby je všichni ostatní viděli a on měl motivaci na ně cvičit a neopomíjet je.


Zpočátku je cvičil s nějakými 120 kily. Pak ale poznal chlapíka, kterej mu domluvil. On sám na lýtka cvičil s váhou přes 400 kilo. Arnold v tu dobu vážil nějakých 105 kilo a ten chlapík tu váhu na lýtka odůvodnil tím, že vlastně při každém kroku Arnold zvedal svou váhu, takže ta lýtka byla na něco takového už zvyklá a potřebují silnější podnět k tomu, aby víc rostla. Tak i Arnold začal na lýtka cvičit s váhou přes 400 kilo :D Chtěla bych teda vědět, na jakém stroji to dělal, protože u nás ve fitku snad ani všechny kotouče dohromady 400 kilo nedají :D

S tím tak trochu souvisí věc, o které jsem dnes chtěla psát. Jak moc je důležité to, co se odehrává v hlavě. A to hlavně při cvičení!

Například včera jsem cvičila nohy. Na závěr jsem si dala legpress. Minulý trénink jsem měla 125 kilo a zvedla jsem to 20x. Tentokrát jsem si tam dala stejně, ale v první sérii jsem udělala 8 opakování a bylo to nějak víc těžší než minule. Tak si říkám - ''Sakra nebuď lemra, minule jsi jich dala 20, teď to dáš znova!!'' Překonávala jsem se, ty obličeje které jsem u každého opakování dělala, bych opravdu nepřála nikomu vidět. Poslední 2 opakování jsem si trošičku pomohla rukama (lol :D), ale dala jsem to. Zacvaknu tu páku, sesunu se vedle na zem a vidím, že jsem si nevšimla, že tam je o jeden 15 kilový kotouč víc, než jsem si myslela :D Takže jsem tam měla 140 kilo, ale zvládla jsem udělat stejně opakování, jako s těmi 125. Kdybych to věděla hned, mohlo by se stát, že bych si říkala ''Jéžiš, to je moc, to určitě nedám tolik opakování''. Ale když si myslíte, že tam je míň, tak vám to prostě pomůže.


Dobře se mi taky osvědčilo toto - Když se chystáte provést nějaký cvik s větší vahou (ikdyž u mě ty ''vyšší váhy''.. :D), tak se připravte do začáteční pozice, na chvilku zavřete oči a představte si sami sebe, jak ten cvik provádíte a jde to úplně snadno. Hned na to oči otevřete a cvik provedete ''naživo''. Zkuste to, třeba to pomůže překonat nějakou vaši stagnaci.

Stejně fungují i další věci. Například nedávno jsem na instagramu viděla fotky z nějaké posilovny, kde měli růžové kotouče. Fakt, prostě takový barbie styl. A když se třeba chystáte dělat dřepy, tak ty růžové kotouče vypadají...že jsou lehčí. Opravdu. A pak vám ti cviky třeba zase půjdou lépe. Neříkám, že bych chtěla chodit do posilovny, kde je všechno růžové, ale... asi to má něco do sebe :D

A poslední věc. To mi pomohlo dneska, když jsem doma trénovala shyby podhmatem. Líbí se mi toto - nastavím si stopky na 10 minut a za tu dobu se snažím udělat co nejvíc shybů, co zvládnu. Ne v kuse. Udělám třeba 3 shyby, napíšu si ''3'' a hned jdu zkusit další. Takto jich prostě udělám co nejvíc do té doby, než čas vyprší. Pak si celkový počet sečtu. Toto zkouším 2x týdně. A zase to je o tom - zlepšovat se. Naposledy jsem v těch 10 minutách udělala dohromady 38 shybů podhmatem. Ale dneska 41 ve stejném čase. Jasně, je to jen o 3 shyby více, ale zase jsem se o trošku zlepšila. I malý pokrok je pořád pokrok. 
Ale to jsem trochu odbočila. Hlavní věc je toto - před tím, než jsem začala ty shyby dělat na čas, jsem si je párkrát zkusila se zátěží. Prostě jsem si mezi nohy chytla 3 kilovou činku a zkusila, kolik jich maximálně udělám. Udělala jsem 2 :D Ale to je jedno. Po tom, co jsem ty shyby zkusila udělat znovu, ale už bez toho závaží, šly daleko snadněji než kdy předtím! Je to zase v hlavě. Ale tak...můžete to zkusit i vy :)

Proto příště, až budete třeba stát pod tyčí na dřepy, tak si neříkejte ''Panebože to je těžký, to nezvládnu, spadne to na mě a zabiju se'' ale spíš ''Jé, to bude brnkačka, vždyť tam nic nemám, to by zvládlo i malý děcko'' A to ať už tam máte 60 kilo, nebo třeba 200. Protože pro každého má význam ''těžká váha'' úplně jiný význam :)

53 komentářů:

  1. S tím legpressem jsi mi připomněla, jak jsem si jela tlaky vleže v domnění, že zvedám stejně těžké činky jako vždy, a pak jsem zjistila, že tam bylo o 2 kg víc než normálně. :D Taky jsem si říkala "Je to nějaké těžší než posledně, ale to dáááááš." :D
    Já se na shyby zatím nezmůžu, docela se je bojím dělat kvůli tomu svému ramenu, tak to zatím opatrně zkouším na tom stroji s dopomocí. Prozatím je to zanedbatelná váha, kterou tahám, ale přesně jak píšeš, i malý pokrok je pokrok. :))

    OdpovědětVymazat
  2. hezký článek:-)...ach, s tou poštou to taky moc dobře znám, žiju ve městě s 29tisící lidmi a všichni se rozhodnut jít na poštu zrovna tehdy když se tam já za jednou za sto let vydám...jinak krásné botky sis sehnala, osobně se mi líbí víc ty černé, v jednoduchosti je krása:-)... a taky zastávám takové to "pozitivní myšlení" a žádné výmluvy, jak při cvičení tak v normálním životě. Nesnáším lidi co se na něcofurt vymlouvaj, agrrr :-D....a miluju když se ve cvičení můžu překonávat:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vždyť na večeři máš hrst ořechů :P (a u zbytku chodů si dám za tebe ;D - joo ať žije objemovka!)
    Už se těším, až přijde den soutěže a my ti budeme držet palce a netrpělivě vyčkávat na výsledky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) A ořechy si zatím užívej, po soutěži je vykoupím ve všech obchodech! :D

      Vymazat
  4. Já se bojím, že s tím jidelnickem zhubnes o dost víc, ale tak.. Drzim palce ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Téda, jídelníček teď dost striktní, večeře by mi určitě nestačila a jíst stále kuře by se mi asi zprotivilo - ale dva týdny se to dá vydržet :)
    Máš tu někde jídelníček, jak jsi se stravovala předtím? Nebo nenapsala bys ho prosím? Alespoň přibližně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předtím jsem měla taky na výběr u každého chodu třeba ze 2 jídel, ale jeden jídelníček třeba -
      snídaně - 90 g ovesných vloček, 1 jablko, 2 vejce, 1 lžíce arašídového másla, 2 odměrky proteinu (cca 30 g)
      po cvičení - 30 g proteinu, 40 g matlodextrinu (sacharid)
      oběd - 90 g těstovin (v syrovém stavu), 150 g masa v syrovém stavu, hrst ořechů, zelenina
      svačina - 2 vejce, 2 bílky, 250 g batátů v syrovém stavu, hrst ořechů, zelenina
      večeře - 270 g batátů v suchém stavu, 150 g masa v syrovém stavu, hrst ořechů, zelenina
      2. večeře - 55 g ovesných vloček, 1 bílek, 250 g cottage sýra, hrst ořechů

      Vymazat
  6. Opět BOŽÍ článek :D a ty černé boty se mi líbí víc :) Beauty, ty to vyhraješ :D :))

    OdpovědětVymazat
  7. :-)) tak ten poslední týden bude masakr, ale kvůli soutěži to dáš, jen budeš muset být striktní asi do dalších soutěží a udržovat to, ale to ti řekne trener.
    Držím pěsti a těším se na další článek :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tvoje články mě hrozně baví:) a souhlas,velkej podíl má to co si myslíš že dokážeš :)

    OdpovědětVymazat
  9. Panejo, ten jídelníček je dobrej :D, tomu říkám Svačiny :D. Je ale hezký, že se hnedka přizpůsobíš, protože víš, že právě tohle potřebuješ ještě k lepší formě. Jak to budeš mít po soutěži? Budeš chtít pořád dál nabírat svaly a mít další soutěže třeba v jiných vyšších kategoriích?
    Jinak to překonávání a zlepšování se třeba i jen kousek je krásné, gratuluju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě budu chtít dál nabírat, pořád jsem prcek hubenej :// :D Ale ve vyšších kategoríích asi ne, líbí se mi bodyfitness (a pak v zahraničí se této kategorii říká ''figure'', tak pak toto :))

      Vymazat
  10. Budu ti moc držet palce na soutěži! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak vzdát se ořechů - to ti nezávidím :D Ale upřímně se divím, že v tom rýsovacím jídelníčku máš pořád i celkem dost příloh :)

    A co se týče zlepšování se - máš naprostou pravdu. Člověk toho zvládne hodně, ale je to jen o hlavě. Překonat se a věřit si :)

    OdpovědětVymazat
  12. S tím závažím jsem se dneska taky zasmála, vždycky dávám rozehřívací sérii. Tak jsem si chtěla udělat 10 opakování na heckenu bez závaží a šlo to nějak hůř než obvykle, říkám si co to je...pak jsem si chtěla přidat kotouče a zjistila, že už tam 20 kg bylo :D sice se vyšplhám až na 60 kg, ale překvapila mě zátěž, když tam nic nemělo být:D
    Jídelníček bych asi nepřežila, je tam spousta masa a atěstovin. Těstoviny nejím vůbec, nepříjdou mi do rýsovačky moc dobré. 80 g vloček ti příjde málo? musím přežít na 50 g :D
    Můžu se zeptat jaké používáš BCAA? jsem ted 2 týdny v rýsovačce, ale mám pocit, že si pálím svaly ( a asi to není jen pocit), potřebuju nějakou kvalitní suplementaci před aerobkou
    A botky jsou moc pěkné :) akorát já bych na nich nedošla ani k popelnicím:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :)
      Pokud jsi v rýsovačce, může to být tím že jsi třeba ztratila vodu a glykogen ze svalů, to si pak opticky připadáš menší, já to tak mám už za ty tři dny, co jsem na dietě :// :D
      BCAA už používám asi 4 měsíce ty od smartlabs, a vyhovují mi :)
      http://eshop.osvalech.cz/detail/67/

      Vymazat
  13. Uz vidim tvuj dalsi clanek.. "Arnold zvladl taky 400kg tak jsem si porucila a zabrala takze ode dnedka zvedam novy vahy " :-D neznam nikoho kdo by mel takive zapaleni a odhodlani! Doufam ze budu mit tu moznost prijet se na tve zavody podivat protoze videt te na fotkach je uplne MAZEC a nazivo?! <3 :-D no nechme to byt ted to vypada ze jsem snad na holky ale NE proboha :-D libis se mi jako osobnost ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty boty jsou prostě nádherné! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. AHoj, z jakeho duvodu se dava BCAA pred treninkem? Myslela jsem ze se dava hlavne po treninku kvuli inzulinu, pripadne behem treninku, nebo pred jidly, opet kvuli inzulinu (pred porci sacharidu a bilkovin).
    Diky predem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dávám před a po, ale může se to brát i během cvičení :) Nejlepší je si to takto rozdělit, protože pokud máš bcaa v tabletkách, tak je těžký naráz spolknout těch tablet hodně (abys do sebe dostala fakt to množství, který je uvedený v dávkování)

      Vymazat
  16. Boty se mi líbí, hlavně ty vlevo :) A vždyť máš ořechy na večeři, tak vidíš;)

    OdpovědětVymazat
  17. Arnold je "nadčasovka" :) Byl moje inspirace v cvičení před 22 lety, viděla jsem každý film, četla každý článek, mám jeho autobiografii :) Moc ti držím palce, máš ohromnou vůli, já bych musela arašídový máslo spláchnout do záchodu, abych mu dokázala odolat :) Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Já to máslo asi dám taťkovi, aby je zamkl do sejfu :D Sice ta vůle je, ale kdyby náhodou.. :D

      Vymazat
  18. Ahoj :-)
    Jaký bys doporučila jídelníček někomu, kdo chce rýsovat, ale není před nějakou soutěží nebo tak :DD Tak daleko ještě nejsem :D Doteď jsem byla na objemovce, ale zdá se mi, že toho jím moc a svaly nemám moc vidět :/ :D Jinak, hodně zdaru do soutěžě! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otázka? :D No to je celkem složitý, ty hodnoty STB bys měla mít daný podle svý výšky, váhy, věku a pohybový aktivity. Ale pokud jsi ještě v objemovce, do rýsování se nepouštěj. Prostě to překousni, nabírat svaly nejde úplně bez tuku. Pak začni rýsovat, až nějaký ty svaly fakt nabereš :) Pak to je celkem jednoduchý, omezení sacharidů, trochu zvýšit bílkoviny, zvýšit intenzitu cvičení, třeba zařadit sacharidový vlny...

      Vymazat
  19. Nemám rád fialovou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíš vzhled blogu? :P :D neboj,za chvíli se mi omrzí a změním ho. Jakou barvu by sis představoval? :D

      Vymazat
    2. Jako má slunečnice anebo chladně modrou... (p.s.tvaroh stále chutná jako smetana :))

      Vymazat
    3. :O a nekupuješ si opravdu smetanu?? :DD

      Vymazat
  20. Ano, je to všechno o psychice, máš pravdu. :)
    Chudinko, já si arašídové máslíčko užívám! Upřímně tě lituju...:(
    Jinak, můžu se zeptat, kolik měříš?
    A ty boty za mě rozhodně ty nalevo! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky, moc se mi líbí nový design blogu, i když ani ten starý nebyl špatný :D Ale jinak příjemná změna.. botky jsou lepší ty nalevo - tedy můj názor :D Jídelníček je vidím hodně ochuzený oproti těm předchozím, ale chápu že to je teď potřeba.. já nevím jestli bych měla pevnou vůli.. ořechy a oříšková máslíčka miluju.. ale jakmile ti zkončí soutěž, tak se na ně už můžeš zase vrhnout ne? :D
    A ještě jsem se chtěla zeptat - už delší dobou mi trochu vrtá hlavou, když ty máš tu tvoji spešl stravu a jíš tedy jinak jak ostatní (zbytek rodiny a tak) no tak jak řešíš nějaké akce - oslavy třeba kde se sejde celá rodina, nějaké kulatiny, anebo jak jíš o Vánocích? Dáš si tradičního kapra se salátem a vezmeš si i cukroví když to je vájimka jednou ročně? Anebo opravdu VŽDY každý den striktně dodržuješ svůj jídelníček Vánoce-Nevánoce? :D Jak bys třeba jedla na svadbě kdyby jsi byla pozvána a bylo tam moře lidí (i cizích).. přizpůsobila by ses podmínkám a jedla to co tam dostaneš anebo by sis přesto přinesla svoje krabičky s jídlem ať si říká kdo chce co chce? Tohle mě docela zajímá :D
    Díky za odpvěď a měj se fajn, ať ti jde trénink :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasněě, že pak ořechy zase do jídelníčku poputují ;D
      Ohledně tvé otázky - vezmu si s sebou svoje jídlo, nebo se prostě najím předtím/potom. Například kapr mě vůbec nechutná a salát bramborovej taky ne, rybí polívka taky :D A to není žádná výmluva, ale už od dětství se mi to hnusilo, stejně jako hodně českých jídel :/ :D Ale i jindy bych to udělala tak, že bych si vzala svoje jídlo. Kdybychom třeba šli do restaurace, tak ne, to bych si normálně objednala maso s něčím ;) A jinak by mě bylo jedno, co lidi říkají na moje krabičky :D Už jsem si na to zvykla ze školy, z kina... :DD

      Vymazat
  22. Ten jídelníček je docela brutální, nemůžu si pomoct :-D ale ty to zvladnete, to je jasný
    A brala bych boty c. 1, ty ti budou sluset víc :-)
    Jinak musím ti říct ze me hrozně nakopavas, co se posilovny tyče, často na tebe myslím, když různý cviky dělám (a vim jak uchylne to zni:-D )

    OdpovědětVymazat
  23. Mmm, tak boty se mi víc líbí ty vlevo. Kulatý špičky vypadaj prostě líp! :D a dotaz, jak prosímtě, navážíš všechyn ty věci až po uvaření? (krom toho, že si navaříš kotel do zásoby a z toho pak odebíráš, kolik je potřeba).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u toho, co je potřeba zvážit tak to vážím před tepelnou úpravou ;) Když mám druhej den školu, tak to navařím večer předem na celý den (zabere to celkově 10 minut, už to mám zmáklý :D)

      Vymazat
  24. Nejíš takhle doufám denně? Protože čtvrt kila kuřete denně, to bych se bála že ti začne růst peří :)
    Jinak hezký článek, souhlasím, že je všechno víc o psychice. A gratuluji k rekordu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám tam většinou na výběr u každýho chodu ze 2 jídel (maso nebo ryba třeba, těstoviny nebo rýže) Ale já to stejně nerada střídám, takže většinou takto denně ;D

      Vymazat
    2. čtvrt kila kuřecího nebo kuřecích jatýrek mám normálně s pořádnou porcí rýže k obědu (když chce člověk nabrat nebo transformovat, musí pro to něco udělat)

      Vymazat
  25. Tybláho tolik jídla? :O to se přeci nedá sníst? jak do množství tak i časově to přese člověk nemůže stíhat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Tolik?? :DD Mám furt hlad :/ :D Jinak když si musím pohnout, mám jídlo snězený do 10 minut, třeba ve škole o přestávce ;)

      Vymazat
    2. tak je jasný, že když makáš, tak máš pořád hlad :). Nejde ani tak o to to sníst, ale ta příprava. Mě tak strašně nebaví si jídla vymýšlet a připravovat, takže jsem ráda, když zvládnu dvě nebo tři jídla denně.

      Vymazat
  26. Ahoj, můžu se zeptat, jak si děláš ráno ty vločky? Já, i přes to, že denně jsem schopný jet na 700+ sachrů, dávám 100g vloček jen tak tak. Pokud už to tu někde je, omlouvám se, ale hledání mi asi moc nejde. :) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 100 g vloček, to je pohoda ;D Třeba ti za chvíli taky naordinují 180 g jako mě :D
      Jinak já si to dělám ve formě palačinek ráno. Vezmeš množství vloček který máš daný, rozmixuješ v mixéru na mouku, přidáš trošičku kypřícího prášku, já 2 odměrky proteinu, 1 vejce (nebo podle toho, kolik jich ty na snídani máš, třeba jen bílky) a doleješ to vodou akorát, aby z toho vzniklo takový palačinkový těsto. pak normálně na telfonce to nasucho opečeš ;)
      Upravíš si prostě jen množství těch surovin, aby to sedělo na ty tvoje potřeby, a doleješ to vodou :D Jednoduchý jak facka.
      JInak jsem z toho dělala třeba ovesnou kaši, ale toho byl kotel a jedlo se to hrozně dlouho :D

      Vymazat
  27. Ahoj,

    jídelníček jsem měla v rýsovací fázi podobný, jen s o maličko menšími porcemi sacharidů /mám stejnou hmotnost i výšku jako ty, jen jsem starší než ty/. Dá se dát v pohodě, jen mě trošku deptalo, že maso jsem vařila bez soli, a dochucovala jsem to kapkou octu či občas kapkou citronu.
    N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já maso neochucuji vůbec, už asi rok :D Mám ho prostě ráda, tu chuť :D
      No já jsem na tomto shodila 1,5 kila za 3 dny co jsem na tom :D Ale prý se to má ustálit teď, byl to jen šok pro tělo :D

      Vymazat
  28. Moc ti fandím...
    můžu se zeptat kde jsi sehnala tu knihu o Arnoldovi?? děkuji Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Knížku si koupil taťka a já mu ju čtu, ale normálně ji určitě seženeš někde v knihkupectví nebo na internetu v eshopech ;)

      Vymazat
  29. Milá Nikol,

    sluníčkově zdravím a jen se dovolím dotázat k Tvému jídelníčku, jaký máš k tomuto rýsovacímu jídelníčku pitný režim a jak se liší od toho předešlého. Omlouvám se za moji zvědavost.

    Noemi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Zatím je pitnej režim pořád tak 3 litry denně, piju jen čistou vodu, takže stejně jako předtím. Až ten poslední týden se to bude hodně měnit, ale o tom vám napíšu i v dalším článku až to budu vědět :)

      Vymazat
  30. Jsi dobrá, že zvládneš odolat arašídovému máslíčku, já se o to už ani nesnažím snažit. :D
    Jídelníček je teda brutusní, ale věřím, že se dá zvládnout, když máš takovou motivaci. :)
    Boty bych asi zvolila spíš ty černé, aby neodpoutávaly pozornost.

    OdpovědětVymazat
  31. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Výměna kdekoli Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, tabletu a mobilu

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D