pátek 19. července 2013

Dreams come true

Ahoj lidi! :)

Tak, čím tak začít? Já sama nevím :D Posledních pár dnů bylo naprosto skvělých. Už jsem vám psala, že bych se s váma chtěla podělit o pár novinek, tak jdeme na to.

Začneme dneškem. To už ani není takovým tajemstvím, když jsem vám o tom psala minule. Odpoledne jsme tedy s kámošem vyjeli vlakem do Brna. Aha, tady to začíná - Beauty a hromadná doprava, to byl zase zážitek :D Přijely 2 vlaky, každý z jiné strany, a já nevím, do kterého nastoupit. Nakonec jsem jeden prubla a kámoše jsem tam našla, první mise splněna, sedím ve vlaku :D
Vlak nás vysadil v Brně na místě, kde jsem nikdy nebyla. Samozřejmě jsme nevěděli, kam se teď vydat, takže jsme prostě šli s davem, který nás zavedl až k tramvaji, do které jsme teda nastoupili a jeli neznámo kam :D I tramvaj jsme ale po chvilce opustili, tak jsme stáli uprostřed Brna a ani přesně nevěděli, kde je fitko, ve kterém jsme měli za nějakých 25 minut být. Chvilku jsme se tam motali, ale nakonec nás zachránila navigace na telefonu, která nás zavedla přímo ke vchodovým dveřím :D




Po chvilce dorazil i Tomáš, chvilku jsme seděli a kecali o všem možném (hlavně o cvičení, mase, nějaké kryse v motoru - nekecám :D...) Po chvilce se šli převlíct do cvičebního a mohlo se začít cvičit a natáčet. Tomáš cvičil společně s tím mým kamarádem, překvapivě přišla řada na nohy, muhehe :D Takže já, jakožto kameramanka (s nulovou praxí :D), jsem kolem nich pobíhala a natáčela je, zatímco oni si tam dávali do těla. To bylo tak fajn pozorovat při cvičení hezký chlapy a nemuset ani hnout prstem! :D


Po konci cvičení jsme si všichni 3 na chvilku sedli na rotopedy, jeli a povídali :D Tomáš mi dvakrát pochválil břicho, z toho jsem byla úplně v sedmým nebi :D Pořád jsem měla tendence mu vykat, ale on mě za to několikrát ''nadal'' (samozřejmě ze srandy :D), že mu mám tykat. Původně jsem se bála, že bude nějakej nafoukanej nebo tak, ale byl to hroznej sympaťák :)

Jak bude video sestříhané, určo vám jej sem taky zveřejním :) Ať můžete zhodnotit moje natáčecí schopnosti (teď jen doufám, že jsem sundala kryt z objektivu.... :D)

Ale teď k něčemu, co mi udělalo ještě daleko větší radost. Je to už něco přes týden, kdy jsem od jednoho z jednatelů firmy smartlabs dostala email, po jehož přečtení jsem zůstala s otevřenou pusou zírat do zdi tak na 5 minut :D

Nechtěla jsem vám to psat hned, protože jsem nevěděla, jestli to všechno vyjde atd.. Ale jedná se o toto - nabídli mi, že mě připraví na fitness soutěž! Zajistili mi trenéra, Jana Cahu, kterého určitě znáte (šéfredaktor aktin.cz, redaktor v muscle & fitness, mistr české republiky v naturálním kulturistice...)


Schůzku jsme měli včera v Brně v jednom fitness centru. Šla jsem já s mamkou, takže to byla celkem sranda, jelikož ona o cvičení ví asi tolik, jako já o.... sakra, teď mě nic nenapadá :D Takže během našeho rozhovoru s Pavlem Župkou a Jiřím Gabrielem na nás akorát koukala a pak se mi přiznala, že rozuměla tak každému pátému slovu :D

Pak dorazil Honza Caha. Bavili jsme se o těch soutěžích a podobně. Já jsem původně očekávala, že bych mohla začít v kategorii bikiny, jelikož jsem furt taková hubená a měla jsem dojem, že na ty vyšší kategorie bych zatím neměla. Avšak mi bylo sděleno, že půjdu do kategorie BODYFITNESS! :)


Já i tak chtěla spíš do této kategorie, líbí se mi to víc :) Pak přišlo na řadu něco horšího - pózování v plavkách a lodičkách :D Stála jsem uprostřed velkého sálu, sama samotinká, měla jsem předvést 4 postoje, a to před 3 chlapama. Tak to víte, že to bylo něco na mě, takovýho stydlína :D Je fakt, že se musím zocelit, když pak budu stát na pódiu před mnohem větším počtem lidí, ale toto bylo asi ještě horší :D

Do soutěže zbývá něco přes 4 měsíce. Musím zabrat a to dost. Samozřejmě přibrat, furt jsem jak tyčka :D Příští týden dostanu jídelníček, cvičební plán, půjdu na měření (nejspíš něco jako inbody) a bude to moct začít!


Chůzi v lodičkách tedy budu muset nacvičit, to se nedá nic dělat :D Byla jsem taky nadšená, když mi řekli, že mi obstarají i nějaké doplňky, které budu během přípravy používat. 

A ikdyž vím, že těch posledních pár týdnů (a hlavně ten poslední :D) bude asi dost náročný, už se na to těším. Toto je něco, co si přeju už tak dlouhou dobu a mám neskutečnou radost, že se mi tato příležitost naskytla. Na blogu, i na webu osvalech.cz, budou přibývat články týkající se mé přípravy, toho, jak se cítím, a mých pokroků.

Doufám, že mě na této cestě budete sledovat, třeba mě i podpoříte, občas pochválíte, občas zkritizujete... Však všechno je potřeba :)

114 komentářů:

  1. Wow, gratuluji ti moc moc moc! Jsi naše šikulka.
    Samozřejmě tě budu sledovat a mou podporu máš jasnou. :))
    Moc ti fandím, kočeno. :*

    OdpovědětVymazat
  2. Jedna velkaaaaa gratulace!!! Budu drzet palce, at vse slape jak ma:))

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji! Vážně strašně moc, obdivuji tě, jak si tak dokonale cílevědomá a že dosáhneš toho, co doopravdy chceš :) Přeji hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Máš pravdu, cílevědomá (a tvrdohlavá :D) jsem dost, což je v tomto případě výhoda :))

      Vymazat
  4. Cahu znám, to je super. :)
    Hrozně moc ti držím palce, je to fakt pecka. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Páááni, neskutečná paráda! Honzu na aktinu taky pozruji a ráda čtu jeho články a je teda skvělé, že tě bude připravovat na sutěž! Už se nemůžu dočkat na tvje pstřehy, články o tréninzích, jídle. A na tu sutěž se snad zajedu i kvůli tobě pdívat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, jestli tam bude volný vstup, ať přijdou všichni :D Moc děkuju! :))

      Vymazat
  6. Ty to zvládneš, přibereš a budeš excelovat! :) Na to, abys to nedala, si až moc cílevědomá ;) Budu ti držet palce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :)) A máš pravdu, cílevědomá jsem dost, což je tady určitě výhoda :D :)

      Vymazat
  7. gratulujem a držím palce, určite to ďaleko dotiahneš :)

    OdpovědětVymazat
  8. wooww tak to je naprostá bomba))... budu Ti držet hrozně moc palce a budu na Tebe myslet... PS: na video se moc těším)... ještě aby Ti bříško nepochválil máš ho nejlepší a nejhezčí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! A video bude, až bude sestříhané a tak :)

      Vymazat
  9. Fakt nádhera! :) Moc ti gratuluji a určitě budu tvoji cestu sledovat a držet ti palce. :)

    OdpovědětVymazat
  10. NEKONEČNĚ GRATULUJI, PROBOHA!!! Že jsi hvězda ti snad říkat nemusím, to už teď potvrdil i sám velký trenér, když si tě vyvolil :) Budu ti moc držet palce (a sledovat tvé pokroky, jasná věc), vím že zazáříš, všichni tady to víme!
    Pan Caha ti sestaví paleo jídelníček, nebo se během téhle doby "přeladíš" na sacharidovou stravu?
    Páni fakt, nemůžu ani pořádně psát jakou mám z tebe radost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuju!! :)) Snad se mi bude dařit, dám do toho všechno, tvrdohlavá a cílevědomá jsem na to dost :D
      Jídelníček budu dodržovat, jaký mi trenér sestaví, ať je to paleo nebo ne. Ta soutěž je pro mě hlavní! :))

      Vymazat
  11. To je tak hezký u tebe na blogu vidět na fotkách ze soutěží holky z našeho fitka :) Kor ta vítězka na spodních dvou fotkách - v červenejch plavách - Domča - její postava se mi zatraceně líbí :)

    Tobě samozřejmě přeju v podzimní sezóně hodně štěstí! A pokud na tom webu osvalech.cz budou nějaký články o tobě, tak sem prosím postuj odkazy :) Nějakej článek o tvý přípravě by mě určitě zajímal (asi nejenom mě :D )
    Co myslíš, nechaj ti paleo? Docela o tom pochybuju, měla jsem tu čest vidět kus jídleníčku jedný bikiny z našeho fitka, a teda... no... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, štěstí bude potřeba! :) No paleo nepaleo,.. budu jíst to, co mi Tomáš sestaví na jídelníčku. Ta soutěž je pro mě priorita, to je můj cíl! :))

      Vymazat
  12. ahoj, kolik ti je let? od kolika se může soutěžit? jinak ti fandim :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od 15 let jdou kategorie jako bikiny, bodyfitness, fitness a já nevím co ještě. Některý soutěže jsou pak třeba jenom juniorský, ty jsou omezený od 15 do řekněme odhadem 24 let. Na většině soutěží je pak rozdělení v rámci kategorie buď nijak, při větší účasti dle výšky... (myšleno u holek bikiny a bodyfitness)

      Pro mladší asi jenom fitness dětí, kde většinu hodnocení bere sestava....

      Vymazat
    2. Ahoj :) Je mi 17, a na druhou otázku máš odpověď nade mnou :))
      Moc děkuju :)

      Vymazat
  13. Gratulace obrovskáááá... Ať ti vše vyjde.Není nad to,když si člověk plní svůj sen :)

    OdpovědětVymazat
  14. Gratulujeeem ti!! Zaslúžiš si byť v takejto súťaži, pretože naozaj makáš na sebe a splní sa ti sen :) Budem ti držať veľmi veľmi palce a samozrejme aj ťa sledovať na stránke :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super, moc ti gratuluju!!:)
    Po celou dobu ti budu držet palce!:):)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to je super! :) Jsme ráda, že si plníš svůj sen. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Páni, tak moc gratuluju:) Ale ty si to zasloužíš vzhledem k tomu jak tvrdě makáš:) Budu tě i nadále sledovat a držet palce:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, práce přede mnou je dost, ale já se na to hrozně těším :))

      Vymazat
  18. obrovská gratulace, moc Ti to přeju, děvče!

    OdpovědětVymazat
  19. Congratulatioooooon :-D
    Moc gratuluji k takovému úspěchu.. v soutěži ti pochopitelně budu držet palce.. doufám že tvá dřina a úsilí které do toho dáš se tam zúročí a ty zaslouženě vyhraješ :-)

    A máš pravdu, Tomáš je fakt krásnej chlap :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, budu se snažit a dám do toho fakt všechno! :)
      Tak to se shodneme :D

      Vymazat
  20. Blahopřeji! Je to velký krok vstříc tvým snům :) Tak ať se ti daří! Nepochybuji, že nás budeš informovat o všem dění, už teď se na články těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, máš pravdu, je to můj sen :)) O všem budete vědět, neboj :D

      Vymazat
  21. Nějakou dobu sleduji tvůj blog a nestačím se divit.. Moc ti gratuluju a tiše závidím - je úžasné, jak si jdeš za svým a jak se ti všechno plní! Ve tvém věku.. opravdu klobouk dolů. Myslím, že spoustu lidí tvůj příběh může inspirovat a nakopnout k tomu, aby začali taky něco dělat.. Držím palce, Táňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, budu se snažit a o všem budete vědět :))

      Vymazat
  22. Gratuluju! Nejlepší na tom je, že jsi se vlastně tak skvěle vypracovala sama a teď budeš mít navíc kolem sebe odborníky :)). A musím potvrdit, že Tom je skvělej borec, dokázal toho hodně, znám ho už pár let (ještě než začal s kuluristikou) a je to opravdu charakter - ty úspěchy mu nestouply do hlavy. Tak přeju ať jsi tak úspěšná jako on, máš na to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) A jsem moc ráda, že mě bude 'mít na starost' při přípravě zrovna Tomáš, to je prostě boží :D :)

      Vymazat
  23. to je skvělé gratuluji ! at se ti daří!

    OdpovědětVymazat
  24. Gratuluju ! Těším se na další články :-P

    OdpovědětVymazat
  25. Tak to gratuluju. Dokážu si představit jakou z toho musíš mít radost!
    Držím ti palce!

    OdpovědětVymazat
  26. Gratuluji a přeji ti že si jdeš za svým snem.

    OdpovědětVymazat
  27. Mám radost za tebe! :)
    Jsi prostě naše šikulka a doufám, že až budeš slavná, tak na nás, tady na blogu, nezapomeneš! :P
    Ty to zvládneš..... Gratuluji :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budu slavná? :DD Tak třeba jednou :D Moc děkuju :))

      Vymazat
  28. Super! Gratulujem! Som hrdá na teba! Keby si vedela jak sa ja teším, že sa ti toto poradilo! :D Ako keby sa to mne podarilo, tak sa teším! (teda mám obrovskú radosť, lebo ja väčšinou na iných ani nemyslím, väčšinou je mi to jedno :D)

    OdpovědětVymazat
  29. Takových informací najenou a samé skvělé zprávy, přeju ti to a upřímně. Jsem zvěavá na tu tvoji přípravu a jak se vše dál bude vyvíjet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Neboj, o všem budete vědět skoro první :D

      Vymazat
  30. Dokázala si, že pokud člověk chce a NĚCO pro to dělá, může toho dosáhnout. Prošla si obrovskou změnou, jak na těle, tak na duchu. Všechna děvčata s PPP by se měla inspirovat, zároveň i každý, kdo pořád brečí nad tím, že chce zhubnout nebo mít vysportovanou postavu, ale ono to "nejde".
    Moc ti držím palce a gratuluju a doufám, že nás, věrné čtenáře, budeš pravidelně informovat :) P.S. Tví rodiče na tebe musí být neskutečně psyšní:) Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Máš pravdu, život se mi úplně obrátil a taky jsem se dost změnila (snad k lepšímu :D) a zrovna jsem nejšťastnější, co jsem kdy byla :)) Určitě vás budu o všem informovat, to se neboj :)))

      Vymazat
  31. Kámo, klobouk dolu! :)

    Budu Ti držet hrozně palce, máš na to ! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Gratuluji!!! A preju at se dari, jsi uzasna.

    OdpovědětVymazat
  33. Neskutočne ti gratulujem a držím všetky palce čo mám(aj tie čo nemám).
    Potom na nás nezabudni a daj sem fotky a to všetko okolo toho. :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ani nedokážu popsat, jaká směsice pocitů se na mě vrhla, když jsem četla článek. Když jen tak namátkou některé vyberu: šílená radost, že se tohle někomu podařilo (jsi prostě DOBRÁ! :D), záchvat paniky, že mě se to nikdy nepodaří (yo :/), trošička hryzavé naděje, že by mohlo (YEAH! :D) a taky taková malinká špetička závisti.... Ale jenom na dokořenění ;) Hrozně moc ti to přeju, hlavně na nás ale nezapomeň a pořádně o všem informuj! Jsem zvědavá a napjatá, takže pořádně do podrobna, žádné tajnosti :D A ještě jednou gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Moc děkuju, fakt :) Jdi si za tím a taky to můžeš jednou zkusit, i pro mě to bude první zkušenost, takže si nějaké vysoké umístění asi neplánuju :D Ale dám do toho všechno, protože je to můj sen :))

      Vymazat
  35. ty a tvé novinky, to je něco!:) role kameramanky by mě taky bavila:D:P a to s tou soutěží je skvělý! jsi borka a podporu od nás mít jistě budeš!

    OdpovědětVymazat
  36. Když se teď podívám na nějaké staré články kde jsi byla tenká jako špejle a jak vypadáš teď.. kloubouk dolů, to snad ani nejsi ty :-D
    Kdybys tam neměla na těch fotkách i obličej, díky kterému vím že to opravdu jsi pořád TY, tak bych snad ani nevěřila že z hubnutím posledlé vyhublé anorektičky se může stát taková krásná, usměvavá a veselá holka, ze které září pohoda a radost - tak jako je tomu u tebe teď.
    Ušla jsi obrovský kus cesty a musíš mít jistě radost a tví rodiče jsou jistě na tebe hrdí.. dávám ti velký lajk :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Moc děkuju, pokusím se fotit častěji i s obličejem, když to tak oceňujete :D Je fakt, že se mi život úplně obrátil a zrovna prožívám nejšťastnější období v životě :))

      Vymazat
  37. Gratulace:) Kolik teď vážíš?:)

    OdpovědětVymazat
  38. tak v prvom rade gratulujem a budem drzat prsty! a mam jednu otazku, dnes som skusala tvoj lavovy mikrovlnkovy kolac - perfekcioza!!! :D dakujem a len som sa chcela spytat ci je vhodny ako jedlo po cviceni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :)) Tak po cvičení musíš doplnit snadno stravitelné bílkoviny (ten protein, ten tam je) a rychlé sacharidy (pokud použiješ jablečné pyré, tak by se to tak dalo brát :)).

      Vymazat
  39. Taky gratuluju, je úžasný, co si dokázala v tak mladém věku:) Jinak ten svět je tak malý, myslíš Pavla Župku ze Sokolnic? Tam bydlím, respektive bydlela celý svůj život, ted už bydlím s přítelem ve vedlejší vesnici:)) Vím, že Pavel soutěžil v nějaké soutěži a chodil do stejnýho fitka jako já kdysi ve Slatine v Brně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :)
      Jojo, Pavel je ze Sokolnic :) Svět je fakt malej :D

      Vymazat
  40. wow, gratulujem :O určite to ďaleko dotiahneš, len tak dalej!
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  41. :-O čučím! Gratuluji k takovým mega úspěchům! Tady je to jak z nějaké telenovely :D Držím palce, ani nevíš jak se těším na tvé další články,pokroky! Až budeš za pár měsíců?:P slavná tak si na nás blogerky hlavně někdy vzpomeň a napiš článek ať můžeme alepsoň tiše závidět :P :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To je život :D Články budu psát pořád, neboj :D A moc děkuju :)

      Vymazat
  42. gratuluji :) zveřejníš pak nějaký příklad jídelníčku od trenéra?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) No ještě uvidím, ale bude to jídelníček sestavený přímo na mě, podle mé váhy, aktivity a podobně... :)

      Vymazat
  43. No páni, velikánská gratulace! Jsem spíš tvůj tichý čtenář, moc nekomentuji, ale tohle mi nedá :-) Moc ti fandím!

    OdpovědětVymazat
  44. Waw!:) Taky moc gratuju! A zadek máš fakt výstavní!:) (Dívám se hlavně na zadek, protože s ním mám u sebe nějvětší problém:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Děkuju :D No dřepy zabírají, ale pořád se ho snažím budovat :D

      Vymazat
  45. Moc gratuluju!!! a moc ti to přeju, čiší z tebe odhodlání něco dokázat, tak věřím že takovouto příležitost využiješ na 100% :-))

    OdpovědětVymazat
  46. gratulujem moc drzim palce aby ti vsetko vyslo tak ako chces :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj,
    gratuluji, uz delsi dobu si myslim ze na to mas ;-), tak jsem rada ze Te objevili profici ;-), mas na to byt klidne i mistryne sveta dorostenek ;-)

    Psala jsem Ti mail ohledne sportmotivu, dostala jsi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Moc děkuju! Dám do toho všechno a uvidíme, kam to dotáhnu! :)
      Na odpovídání na emaily se chci vrhnout dnes večer, tak uvidím a určitě ti odpovím :)

      Vymazat
  48. Obrovská gratulace a klobouk dolů před tebou .. budu tě sledovat a fandit! :-) A hlavně si to všechno pořádně užij :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Wooooow :D tak to jsi mě dostala!! Myslela jsem si, že to bude něco okolo fitness soutěží, ale že budeš soutěžit už za 4 měsíce?! To mě nenapadlo :) jsem moc ráda, že ti to vyšlo a budu držet palce. A určitě přidej ukázku tvého jídelníčku a cvičebního programu. A neboj, já vím, že to je na tebe :D chci jen vidět, jaký to bude rozdíl oproti tomu, jak se stravuješ a cvičíš teď. :) držím palce a určitě budu sledovat i tamty stránky :)

    OdpovědětVymazat
  50. Bomba, bomba, bomba, a ještě jednou bomba.... Sleduji tě už od počátku, co si píšeš blog a musím říct, že jsi udělala pořádný kus práce a jsem za tebe nadšená, že se chceš zapojit do fitness života NAPLNO!!! Moc gratuluju a držím všechny palce, co mám!! Přeji ti ať jsi úspěšná a ať tě to baví, jako doposud :)

    OdpovědětVymazat
  51. Aaaaa tak to je úspěch, moc ti to přeju!
    Však byla jen otázka času, kdy si tě někdo všimne a něco takového ti nabídne, tak šikovná a hlavně cílevědomá slečna s tak perfektní postavou a tak zajímavým příběhem - od anorexie až po fitness :)

    OdpovědětVymazat
  52. ty se tak máš :) chtěla bych mít tvoje štěstí ;) jen počkej, ještě budeš slavná ! :)

    OdpovědětVymazat
  53. Pecka. Vytrvalost, píle a směr k cíli! Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  54. Tak to moc gratuluju. Přeju, ať se ti daří. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D