pondělí 22. července 2013

Soutěž o trika SPORTMOTIV! + Rozdíl 3 měsíců

Ahoj lidičky!

Dneska jsem se vám rozhodla udělat radost. Budete si totiž moct vyzkoušet svoje štěstí a zasoutěžit si! Třikrát hurá! :D

O co se bude soutěžit? Už z názvu článku (snad) většina z vás poznala, že půjde o triko z eshopu sportmotiv.cz! Eshop jsem si už párkrát mlsně prohlížela, ale zatím jsem si žádné triko neobjednala. To ale rychle napravím! :D Problémem bude si nějaké vybrat, jelikož se mi líbí skoro všechny! :D

Jaké jsou podmínky účasti?
1) Na facebooku dejte ''To se mi líbí'' stránce sportmotiv - https://www.facebook.com/sportmotiv
2) Na stránce sportmotiv.cz si vyberte triko s motivem, o který byste měli v případě výhry zájem
3) Sledovat můj blog
4) Napsat, jaké články byste zde na blogu nejvíce ocenili


To je podmínek, co? :-) Bod číslo 4) však není až tak podmínkou, ale spíš informace pro mě, abych věděla, jaké články vás baví a co vás naopak nudí k smrti :-D

Takže šup šup! Vyhlášení soutěže bude 30.7.2013, výherce bude jeden (bohužel :-D). Tak zkuste štěstí, nic za to nedáte. A když vyhrajete, budete pak moct třeba v posilce machrovat s fakt originálním trikem, který jen tak někdo nemá! :)

Dneska jsem posílala trenérovi nějaké dotazníky, ve kterých jsem vyplňovala například současný jídelníček, trénink,... ale taky míry! Takže jsem se po dlouhé době měřila. Jak už asi víte, za poslední tak měsíc a půl jsem zhubla, ikdyž nechtěně :D Všechno to začalo tím, že mi všichni ''vyčítali'' nadbytek bílkovin a málo sacharidů. Tak jsem přidala sacharidů a trochu ubrala bílkovin. Tuků jsem poslední dobou ještě přidala :D V březnu (fotka vlevo) jsem přijímala cca 60 g sacharidů denně (a to jen ze zeleniny a proteinového prášku). Dopracovala jsem se k tomu, že jím asi 5x více sacharidů (přes 300 g za den) a zhubla jsem. Zhubla jsem dost, 6 kilo. Fotka vpravo - méně cvičení, více jídla, více odpočinku, více spánku.


Ale míry se ani moc nezměnily. Přes biceps mám skoro stejně (možná o 1 cm méně), v pase o něco míň. Takže to je snad důkazem toho, že jsem zhubla jenom tuk. 

Teď jsem si i všimla, že kartáč na vlasy mám na fotce pořád na stejném místě, i sklenku na vodu :DD A to nebylo schválně! :D



Zítra jedeme na to měření za trenérem Honzou a měla bych už dostat i ten jídelníček a cvičební plán. Budu nabírat, a to dost :) Jsem zvědavá, na kolik mi budou ještě navýšený ty sacharidy, abych za chvilku nebyla sladká jak cumel :D Kromě jiných (tedy všech :D) partií budu muset zapracovat hlavně na šířce zad. Tak směle do toho, zítra je jdu do posilky pěkně zničit! :D


Tak se mějte a soutěžte!!! :)

81 komentářů:

  1. Nejvíce mě baví články, kde přidáváš recepty, povídáš o nějakých poznatcích o paleu apod. A taky se strašně ráda dívám na tvé fotky, takže, co nejvíc! :D
    Motiv: Eat, sleep, train/ bílý

    OdpovědětVymazat
  2. 1.) jako Nýna Málková
    2.) tílko (Future) Fitness model
    3.) Sledovat tvůj blog? :D Trochu větší výzvou by bylo ho nesledovat! :D
    4.) Mám moc ráda články z tvého života, tvé inspirující fotky, baví mě číst tvé názory :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. mna najviac bavia články, v ktorých vidieť, že máš radosť zo svojich úspechov... :o) velmi ti to prajem a chcela by som ti povedať, že si jednym z mala blogov, ktore sledujem... si pre mna velka inšpiracia :o)
    tričko sa mi páči, to biele s názvon crossfit... a ak náhodou vyhrám, tak si prosim velkost S lebo do tej velkosti práve chudnem... alebo aj XS, nech mám motiváciu ::DD a čo sa týka článkov, ktoré by som ocenila, tak určite healthy recepty... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.t-shock.eu/T-shock-ws/images/preview/e-shopy/4IIx/rXCN4FDdPnormal.jpg

      Vymazat
  5. Ty jo takový super obchod! Jakto, že jsem o něm doteď nevěděla? :D
    Tvoje články mám moc ráda, nejradši s tím jak cvičit - ráda se inspiruji :). Dále samozřejmě recepty, ty tvoje jsou originální a skvělé :).
    Tričko se mi samozřejmě líbí s motivem Stay Strong v barvě Atoll blue :).

    OdpovědětVymazat
  6. Nemůžeš to brát jen podle jídla.. taky jsi začla jinak sportovat - vyšší váhy, posilovna.. Hrozně tim pak měníš i jiným názory tou svou proměnou..

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    nejvíc mě asi zaujala novinka, že se budeš připravovat na soutěž. A jsem zvědavá na tvoje pokroky. Už teď mi přijde, že máš soutěžní postavu :-)
    Motiv: dámské tílko, Stay strong

    Měj se hezky.
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  8. na mě už je toto prostě moc :-) ale je důležité, že ty se cítíš dobře a fajn ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám rada receptové články, potom také tie informačné, kde sa človek dozvie všeličo nové z teórie.. ale hlavne tie, ktoré sú nabité tvojimi fotkami!! (ja viem, som úchyl :D) a kde prezentuješ svoje názory na veci.
    Páči sa mi tielko "Sexy holky zvedaj činky", ale bolo ťažké sa medzi niektorými rozhodnúť :D

    Mimochodom, ten rozdiel je tam fakt brutálny, si skvelá ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě udivuje, že holka s takovým sladkým, milým a roztomilým obličejem jako máš ty, má takové tělo. A nemyslím to zle :)

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi bílé BIO. :)
    Mám ráda tvé články, protože je to změna oproti ostatním. Posilovna, to je pro mě pořád uzamčený tajemný zámek. Proto mám ráda, když píšeš o svých výsledcích, kterých jsi dosáhla. (Mimo to miluji i tvoje recepty a články o cvicích na různé partie).

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji :)
    Ráda bych vyhrála toto tričko :I´m fitness girl/černý tisk
    Na tvém blogu mám ráda články o tvém životě, zkušenosti a recepty :)

    OdpovědětVymazat
  13. Hele Beauty, mě už to přijde moc. Nemyslíš, že ses dostala do dalšího extrému? Vždyť už teď by z tebe mohla být "kulturistka". Navíc jak píšeš, žes zhubla 6 kilo... To byl jako záměr? Teď to chceš nabrat, ale i mě prostě všichni vštěpovali, že bez tuku se to svaly nabrat nedají.. Tak já nevím... Sto lidí, sto chutí...

    OdpovědětVymazat
  14. Líbí se mi modré tričko (future) fitness model :D

    Mám ráda tipy na ne-tak známé cviky (zrovna včera si je přidávala na nohy) :) a hlavně tvoje vtipné články, většinou příhody ze dne :D ;)

    Ps: ty záda máš vážně už brutální :O

    OdpovědětVymazat
  15. bavia ma všetky tvoje články :) ale hlavne tie o cvičení a recepty ...ale rada čítam všetko a sledujem tvoje fotky :D
    tvoj blog sledujem už veľmi dlho a fascinuje ma tvoja tvrdohlavosť a odhodlanosť :)
    výber bol fakt ťažký :D ale asi by som si vybrala eat sleep train repeat (biele tielko)
    inak ten rozdiel za pár mesiacov...úžasné :-) teším sa,keď budeš dokumentovať prípravu na súťaž :)držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám moc ráda články ze života, ve kterých nám řekneš, jak se máš, jak jsi na tom s tréninkem, se svými úspěchy a pokroky. Mimo jiné se ráda kochám u receptových příspěvků, takže takových určitě víc! :))
    Jinak bezva soutěž. ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Skvela soutez, tak proc to nezkusit. Rada bych ti rekla ze me motivujes a na tvuj blog chodim denne. Cerpam jak rady ohledne cviceni tak inspiraci k jidlu. Mas tu tolik chutnych receptu ale chtelo by to znovu seradit do tech skupin, tam se to hezky hleda :-) nedavno jsem si taky nechala udelat tricko :sweat is fat crying a ze sportmotivu by se mi libilo S tilko: she squats bro. Muj mail L.eny02@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvíc mne baví články ze života, plus články s receptíky... to ráda vyzkouším a ochutnám nová jídla a nové kombinace surovin, potravin.
    Pokud bych náhodou měla štěstí, určo, bez sekundy zaváhání, bych sáhla po triku s obrázkem Jillian Michaels...moje cvíčo mamka...s ní jsem začínala...ona mě hecovala...a nakopává a motivuje dál :-)
    Díky za soutěž :-)
    Držím pěsti v tréninku. Drž se:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Perfektní soutěž! A ta trička, wow :D vybrat si jedno dá práci, ale rozhodně bych volila tílko She squats, bro :P e-mail: renkiss@seznam.cz
    A vypadáš úžasně, jen tak dál Niki!! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Musim se smát, když jsem ti v tom březnu a dubnu pořád psala jak si škodíš s těma sachrama.... a psala že určitě za pár měsíců zas budeš mluvit uplně jinak :D :D Ale jo, tentokrát je to změna k lepšímu ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Beauty, dlhšiu dobu sledujem tvoje pokroky a mám podozrenie, že to prehnáňaš s cvičením. Píšeš, že máš viac oddychu a menej cvičenia, ale za posledné mesiace nemáš len veľmi malý svalový prírastok a prakticky si sa zbavila zdravej vrstvy podkožného tuku. Tvoja forma je už pre mňa za hranicou toho, čo považujem za fit a "healthy", pritom nemám nič proti svalom :). Nemáš problémy s menštruáciou?
    V každom prípade som rada, že si sa teraz dostala pod dohľad trénerov a prajem veľa úspechov :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahojky, to je parádní, podmínky jsou víc než skvělé -
    na FB stránka olajkována, sledovaná jsi již dávno :D a tríčo se mi moc líbí to BIO se zeleným srdíčkem.
    U tebe mě nejvíc baví číst asi různé články z tvého života, co se ti stalo a tak, ať už doma, v posilovně nebo jinde, vždycky to je takové hezky čtivé, tak na to se moc těším :-)
    A e-mail: lucie.syslova@seznam.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Mám ráda články o tvé stravě a cvičení, jaký to má vliv na tvoji postavu. Tričko v případě výhry:): tílko růžové s černým potiskem workout maniac.

    OdpovědětVymazat
  24. 1) ano
    2) Future fitness model :)
    3) ano
    4) strašně se těším na tvé články z přípravy na soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahojky Beauty, jen se chci zeptat k té soutěži, v případě že bych třeba vyhrála (:-D) tak za jak dlouho se musím ozvat s kontaktními údaji pro zaslání výhry?
    Jde totiž o to že 30.7. nebudu doma, budu se slunit na dovolené, tak abych to neprošvihla.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Pokud bys vyhrála, výhra na tebe určitě počká ;)

      Vymazat
  26. Ahoj Beauty, myslím, že tvoje články jsou naprosto vyvážené. Idealní poměr článků o jídle, cvičení a o tom co děláš. Kdybych si ale měla vybrat, tak mám nejradši články s ukázkami cviků a fotkami tvé postavy - řeknu ti, to je teda motivace :D Jinak podmínky soutěže splňuji již dávno a v případě výhry by se mi moc líbilo tílko sexy holky zvedaj činky v limetkové barvě :) Užij si krásný slunečný den

    OdpovědětVymazat
  27. 1. Like na fcb - hotovo
    2. Tričko future Fitness Model (modrá barva)
    3. Blog sleduji denně
    4. Články z přípravy na soutěž, třeba jak jsi upravila stravu a cvičení.. :-)

    Kontaktní email: danka.salaskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Stay strong - černé, vel. M
    články - Pořád doufám v tu slíbenou přibírací Bibli :D (snad se někdy dočkám :D)

    mail: kristyna.tonarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Jé, to je milé překvápko od tebe! :)
    Nejvíce mě u tebe baví koukat na tvoje fotky, číst jak se ti daří a uvítala bych více jídelníčků! :))
    Mě se nejvíce líbí triko: Workout maniac/bílý tisk

    Pane jo, to je proměna, to ani není možný snad! Smekám před tebou! ;) Je super s etakhle průběžně fotit a zaznamenávat výsledky.. tak krásné! :)
    Měj se krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Zkusím svoje štěstí :-)

    Takže, nejvíc se mi líbí články o tvé životě, zajímalo by mě, jak vypadá kousek po kousku tvůj běžný den a jak se udržuješ neustále motivovaná, přece jen, psychika hraje velmi důležitou, ne-li nejdůležitější roli ;-)

    Eat,sleep,train.../tmavý - mail: matyskovadominika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, miluju tvoje clanky a urcite se hrozne tesim na tipy, co dostanes od trenera a a zmeny v treninku a jidelnicku..vlastne bych se taky chtela v budoucnu ucastnit nejake souteze, a tak bych nejvic ocenila takove mapovani cele tvoji pripravy!! moc drzim palce!! Aneta

    OdpovědětVymazat
  32. Sportmotiv jsem olajkovala už dávno, trička mají skvělý, bohužel ještě žádný nevlastním...:(.
    nejvíc by se mi v případě výhry líbilo fuchsiové tílko s nápisem EAT, Sleep, Train, Repeat
    Tvůj blog taky sleduju už dlouho - je to pro mě hrozně inspirativní! Díky za něj! Líbí se mi styl jakým píšeš, líbí se mi články o Tvém tvrdém cvičení a s receptama.
    A hlavně moc Ti držím palce do soutěže, určitě to dotáhneš daleko! Už teď jsi vítěz!

    OdpovědětVymazat
  33. Skvela promena !!!! Tomu ani nejde verit, prosimte , jak casto si cvicila bricho ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Břicho cvičím tak 2x týdně, většinou však pouze 1 trénink je na břicho hodně intenzivní :D Podle mě se břicho zapojuje při většině základních cviků, takže ho není nutné moc často posilovat. A hlavně - důležitá je strava a nízké množství tělesného tuku, jinak břicho výstavní nebude :D

      Vymazat
  34. Asi bych si vybrala triko eat,sleep,train. černé
    Moc se těším na články o tvojí cestě k fitness soutěži. Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojda Beauty. O triko ani moc zájem nemám, ale jsi hodná, že se do toho vkládáš :)
    Souhlasím trochu s naší Mell...Bylo jasné, že jsi něco zhubla, ale 6 kg?? Pokud 6 kg tuku a nějakou tu vodu, tak na tobě už žádný tuk nemohl zbýt, myslíš, že je to v pořádku a pro tvoje tělo, které potřebuje žensky fungovat, zdravé? Já vím, že se ti to líbí, vynikly ti svaly na maximum, ale celkově působíš jako kostřička se svaly a kůží. Neříkám to ve zlém, možná to je jen můj názor, ale když jsi viděla, že začínáš hubnout, tak jsi to měla podchytit dříve, 6 kg je dost když jsi měla nejvíce nějakých 53... Ale jsem ráda, že se chceš řídit jídelníčkem a všemi radami, které dostaneš na přípravu na soutěž, jen a jen ti to pomůže :) a tvoje postava bude krásnější, nabydeš, stále budeš vypadat štíhle, ale zdravěji a na pohled silněji.
    Vím, jaké jsou tvoje cíle, kde se vidíš a čeho chceš dosáhnout, ale pamatuj, že tohle taky není všechno :) Držím palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsem všechno správně pochopila, tak Beauty se neváží tak často, aby to mohla včas podchytit a myslím, že radost z toho taky nemá, když všude píše, že chce přibrat :)

      Vymazat
    2. Myslím, že v zrcadle to jde taky dost poznat! :D

      Vymazat
    3. Pro anonymni-Sry ale i blbej bez vahy pozna ze ma dole 6 kilo...

      Vymazat
    4. přesně tak, já jsem se nechtěla Beauty nějak dotknout, ale viděli jsme to tu všichni podle fotek, že je čím dál hubenější a kor ona, když chtěla a chce přibírat, by si tu váhu třeba kontrolovat měla :)

      Vymazat
    5. Ale já jsem stejně teď s postavou spokojenější než s tou vyšší váhou. Už jen když se podívám na fotky z té doby, tak jsem byla celá hrozně nateklá, i v obličeji :D Nevím, čím to bylo :D Asi z těch 15 kil, které jsem od minulého dubna nabrala, bylo takových 9 kilo svalů a zbytek tuk, takových 6 kilo. Zhubla jsem ten tuk, ikdyž ne cíleně, a vypadám líp. I celkově tvar postavy se mi díky posilce a změně stravy zlepšil, mám širší ramena, pevnější nohy, užší pas. Když teď rovnou začnu nabírat (s cvičením v posilovně), snad naberu většinu svalů a těch tuků už tolik nebude :)
      Zajímavý je, že čím víc jsem na jídle a sacharidech přidávala, tím jsem měla na váze míň, a to jsem se vážila tak jednou týdně... Pak jsem vždycky přidala, ale stejně to šlo níž. No, to je už jedno :D

      Vymazat
  36. Mně nejvíc baví články, kde píšeš o sobě :D (jsem divná? :D) prostě tvoje pokroky, postřehy a tak :) takový pěkný odreagování :D a teď těch článků bude asi dost, že? :D Příprava na soutěž apod. :) Jinak luxusní bříško! :D

    OdpovědětVymazat
  37. Všechny body splněný :D.. takže kdybych vyhrála tak she squats bro, bílé velikost M.

    Co se týče článků, mám ráda ty ze života :) (třeba: Co se naučíte za 16 let mě strašně bavil) Píšeš je vtipně :D ;)

    OdpovědětVymazat
  38. Mně, mně se nejvíce líbí košile :) ale jako chlap bych si ji na sebe do posilovny zaprvé nevzal, protože bych ji tam na sobě rozpáral... a zadruhé tam ani žádnou nenabízejí. Ale určitě bych si byl schopen nějaké tričko vybrat. Ale když nejsem v posilovně, nejraději cvičím doma v tílku nebo bez trička.
    Tvůj blog sleduju vcelku pravidelně, a jaký článek bych nejvíce ocenil? Těžko říci, Ty dokážeš ledasčím překvapit. Často sem chodím, abych se zasmál, něčím inspiroval, opravdu. :)
    Podstatné jsou Tvoje pokroky, Tvoje cvičení a Tvoje mysl.

    Zdravím Tě,
    F koi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tě zdravím! :) A co nejdřív se chystám odpovědět na emaily! Nojo, jsem hrozná brzda.. :D

      Vymazat
  39. Odlikovala jsem, a moc se mi líbí tričko "Future fitness model".

    A k blogu, hodně mě baví ty tvoje vtipné, ironické články. No a aktuálně jsem natřesená na články o soutěži samotné i přípravě na ni, budu ti strašně držet palce :)

    OdpovědětVymazat
  40. ahoj B, asi jsi nastartovala turbo spalovací režim :DD... jak já bych tohle potřebovala... příští středu jdu k výživové poradkyni aby mi řekla, kde dělam chybu prože já teda rohodně nehubnu... cvičím, jim a nic váhu mám 3 měsíce pořád stejnou takže někde asi bude chyba... jsem na Tebe zvědavá a držím palce)

    PS: mě bavíš Ty, takže mi je v podstatě jedno co píšeš ráda si přečtu všechno možné)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahojky!předem gratuluji a přeju hodně štěstí do soutěže,ty na to máš.Měla bych dotaz k tvému jídelníčku.Jíš nějaké pečivo?a co mléčné vyrobky?všude píšou,že bez nich nejde vyrýsovat postavu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Děkuju za podporu. Pečivo nejím a mléčné výrobky taky ne, už přes půl roku. Že bez mléčných výrobků nelze vyrýsovat postavu? No, právě že lidi co jdou třeba do fitness soutěže pár týdnů před ní ty mléčné výrobky vyřadí, protože prý po jejich konzumaci tělo zadržuje víc vodu. Takže tak :)

      Vymazat
  42. Dodatečně gratuluju k účasti na fitness soutěži:)) jsem zvědavá na celý tento proces:)
    jinak, jak to budeš mít s paleem? zůstane ti nebo se bude řídit jejich jídelníčkem?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) A s paleem.. no, budu se řídit jídelníčkem, který mi trenér sestaví. A všichni víme, že základem kulturistickýho jídelníčku bývá hlavně (mimo jiné :D) i rýže a ovesné vločky, takže asi tak :D

      Vymazat
  43. 1) olajkováno:)
    2) Kdybych náááhodou vyhrála tak bych si určitě vybrala růžové tílko Eat, sleep, train, repeat, protože to mě prostě vystihuje a je to jediná správná cesta:)
    3) Tvůj blog jsem sledovala, sleduju, a sledovat budu... díky za skvělé články!
    4) Možná něco o tom, jak se správně stravovat, nebo tvoje jídelníčky:)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, máš krásnou postavu, cvičíš asi denně, ale můžu se zeptat, jak dlouho??
    Chci začít denně chodit do posilovny abych se vypracovala (stačila by půlka Tvé vypracovanosti :)) a chci se zeptat, potřebuju mít v posilovně osobního trenéra?

    Jde o to, že mám přes 10kg tuku navíc, nikdy jsem v posilovně nebyla, jsem introvert, atd... Nechci tam být za tlustou trapku a nechci, aby mě trenér měřil. Mám z posilky trochu fóbii, ale myslím, že by mě to moc bavilo.

    Promiň, že jsem se tak rozepsala a byla bych moooc ráda za odpověď.
    DĚKUJU!!

    P.S. Taky mě zajímá nový jídelníček a paleo strava - jestli se ti poupraví podle palea nebo bude úplně nový

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :)
      Tak denní tréninky bych zas nedoporučovala, kor když chceš chodit do posilovny. Zaměř se na kvalitu a intenzitu těch tréninků, né na délku a množství. V posilovně trenéra nepotřebuješ, spoustu informací si seženeš na internetu nebo v odborných knížkách o kulturistice.
      Když ti jde o hubnutí tuku, tak bych doporučila posilovnu tak 4x týdně (základní cviky, vyšší váhy, správná technika, intenzita), na konci každého tohoto tréninku třeba 15 minut intervalový trénink na pásu (střídání sprintů s chůzí) a 2x týdně nějaké kardio co tě baví (brusle, kolo..) Samozřejmě v kombinaci se stravou, která hraje důležitou roli, se určitě dostaví výsledky :)

      Vymazat
  45. Nejvíc se mi líbí články o tom, co máš zase nového a samozřejmě recepty!
    A tričko No pain, no gain :3
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  46. čauky

    chtěla bych tričko s nápisem : she squats, bro, v černé barvě :) děkuji

    tvůj blog se mi neskutečně líbí, ani nevím jak jsem na něj narazila, ale poprvé jsem pročetla snad 10 stránek tvých příspěvků, úplně jsem se do něj zažrala a od té chvíle ho mám v záložkách, a každý den, když zapínám pc, tak se těším, až si zase přečtu tvůj novej článek, zkouknu tvoje fotky, dozvím se, co sis koupila nového, jaký si vymyslela recept..prostě úžasný..nechápu jak holčina jako ty, může mít takovej přehled v oblasti fitness a cvičení obecně..smekám :)

    měj se :)

    OdpovědětVymazat
  47. Mrzí mě kam ses dostala:(

    OdpovědětVymazat
  48. ahoj :) tvoja postava je síce pekná,,ale mne už príde trochu moc..osobne sa mi viacej páči tvoja postava v marci..ale to je len môj názor..a prajem veľa úspechov ak začneš súťažiť :)

    OdpovědětVymazat
  49. Nazdárek :-) Hodně se inspiruju tvými recepty, ale všmla jsem si, že ty novější ve složce recepty nejsou :-D nechceš to aktualizovat pro větší přehlednost? :-D Jinak nechtěla by jsi někdy udělat článek o tom co cvičíš v posilce? Já se tam chystám a jediný důvod proč tam ještě nejsem je, že nevím co a jak cvičit a jak to sestavit :-). Tak bych se ráda insprovala :-) Jinak tvoje postava se už ani nedá o komentovat!!!!!! :-) :-P
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :D Máš pravdu, ty nový recepty jsem tam ještě nepřidala, ale já se k tomu dokopu, neboj! :D
      O tom, jak cvičím, určitě napíšu. Stejně teď budu mít nový trénink od trenéra :)

      Vymazat
  50. Ahoj, jen ti chci napsat,že je úžasné kam jseš dostala a máš na co být pyšná, protože kde jsi teď je prostě paráda!:) Držím ti palce ať už ti to jde v posilce, v osobním životě nebo ve škole s jedničkama které taky nejsou zadarmo :) Je neuvěřitelné, že jak jsi mladá tomu všemu rozumíš, dáváš rady ostatním a hlavně dodržuješ paleo! :) Obdivuju lidi jako jsi ty a hlavně děkuju za vše co na svém blogu píšeš, všechny příspěvky tady od tebe mají něco do sebe, dáváš své zkušenosti dál a to se cení. Jen k tomu paleu mám otázečku > musí to být určitě trochu finančně náročné - kolik dáš za jídlo za měsíc?? Paleo mě uchvátilo a chtěla bych zkusit jestli je to opravdu tak skvělé jako mi pár lidí už řeklo.. a doufám, že i mě dostane někam dál :) .. Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Moc děkuju za krásnej komentář :)
      Na otázku (nevím, jestli byla taky od tebe), jsem odpověděla v novějším článku. Za jídlo dám opravdu hodně, ale to hlavně proto, že toho sním fakt hodně, hodně moc :D A taky si vybírám kvalitní jídla, takže se to pak prodraží.. Ale to, že přejdeš na paleo stravu neznamená, že najednou budeš utrácet spoustu peněž za jídlo. Hrubý odhad ale fakt dávat nebudu, jinak bych byla tady ukamenována :D

      Vymazat
  51. Jednička splněna. S tím štěstím to vidím bledě, ale tak proč to nezkusit :)
    Tílkama jsem se probírala notnou chvíli, zvažovala Insanity (kromě večerní posilky každý ráno ujíždím právě na tomhle :D ) ale vyhrálo černý tílko s fialovým nápisem "She squats, bro" :) protože je prostě stylový :D
    Se sledováním blogu problémy nemám, jak je možno odhadnout z mých dlouhých komentářů pod každým článkem :D
    No a z článků... Moc mě nebere strava, protože mi paleo recepty bohužel zatraceně nejedou :/ Mám ráda ty cvičící, kde získám nějaký nový tipy (třeba toes to bar, teď už moje nová láska :D ), a ty, kde je spousta tvejch fotek, nad kterejma se sice užírám závistí, ale tak motivace není nikdy dost :))) a dokonce mám ráda i články typu "co jsem dělala dnes odpoledne a koho jsem tam potkala", protože je většinou pojmeš dost vtipně :) takže pokračovat v cvičících, spoustě fotek, a vykecávání :)))
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  52. mňa najviac bavia recepty samozrejme, jedlo to je moje :D a gratulujem k úspechom, tých čo vravia, že to preháňaš nepočúvaj, je to predsa tvoja vec čo s telom robíš a vidno, že ťa to baví :) good luck :)
    a páči sa mi to čierne she squats,bro tielko :)

    OdpovědětVymazat
  53. Libi se mi (future) fitness model :D v te ruzovocervene, s :)
    Miluju vsechny tvoje clanky, at uz recepty, cviceni, nebo proste povidami :D a tesim se, ze nas budes prubezne informovat o te soutezi :)

    OdpovědětVymazat
  54. Dlouho jsem přemýšlela, jestli ti mám psát nebo ne a nakonec se rozhodla, že napíšu.
    Beauty došla jsi daleko a máš skvĕlou formu do soutĕže ( kam taky jdeš), ale co dál co pak, zkus se zamyslet nad tím jestli chceš takhle vypadat stále, protože tahle forma je doufám dočasná. Uvĕdom si, že lidské tĕlo potřebuje mít tuk ne ve velkém množství, ale postačí v menším. Bez tuku v tĕle není života.
    Jsi chytrá holka a určitĕ si vše zjistíš. Já tĕ prosím o to, aby po skončení soutĕže jsi si uvĕdomila, že není potřeba jít do dalšího extremu, který tĕ bude ohrožovat na tvém mladém životĕ.
    K souťĕži-první body nesplním, ale poslední 2 ano, blog sleduji a ráda čtu všechno i když nĕkdy nesouhlasím:-).

    OdpovědětVymazat
  55. Mě by se líbilo Strong is the new skinny :-) ... všechno sleduju a nejradši mám články o tobě, tvýc úspěších, fotky (jak jinak :-D )a ukázky tvých tréninků (celých, ne jen pár cviků)...je to zvláštní, že tě tak ráda sleduju i když takhle vypadat nechci a jako spousta dalších lidí tady si myslim, že to neni moc zdravý (ale teď se snad dostaneš do dobrých rukou :-))...asi se mi líbí ta tvoje cílevědomost ;-)

    OdpovědětVymazat
  56. 1) ano
    2) Nejvíce se mi líbí toto: http://www.t-shock.eu/T-shock-ws/images/preview/e-shopy/4IIx/9ov6rqAvPnormal.jpg
    3) Horší by bylo spíš ho nesledovat. :D Na tvém blogu jsem klidně i několikrát denně. :D
    4) Nejradši tu čtu články s tipy na nějaké cviky, nebo třeba tvé pokroky. :)
    (můj e-mail: miichaella95@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj :)

    1) Na facebooku dejte ''To se mi líbí'' stránce sportmotiv - https://www.facebook.com/sportmotiv - splněno
    2) Na stránce sportmotiv.cz si vyberte triko s motivem, o který byste měli v případě výhry zájem - http://www.t-shock.eu/nahled/2kpCJHo8-motiv.jpg toto :)
    3) Sledovat můj blog - splněno, je v oblíbených u mě : D
    4) Napsat, jaké články byste zde na blogu nejvíce ocenili - vyhovuje mi to tak, jak píšeš, že střídáš téma příspěvků, ale přesto jsou všechny zajímavé. Sice nemám stejné cíle, ale jsi mi velkou inspirací, také se dozvím i hodně nových věcí :)

    E-mail: beezy9@seznam.cz

    S pozdravem N. Žítková

    OdpovědětVymazat
  58. A tak proč si jednou nezasoutěžit :)Všecko sleduji (hlavně teda tvůj blog :D) Líbí se mi bílé tílko Eat, sleep, train, repeat.
    Mě baví všechny tvé články, takže ti moc neporadím :D

    OdpovědětVymazat
  59. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Beautygloss, tak taky zkusím štěstí :)
    1) sleduju jako Jane Bendová
    2) Eat, sleep, train/ bílý
    3) sleduju už dlouho a obdivuju od té doby, co jsem tvůj blog objevila :)
    4) a baví mě číst o tvých úspěších a nových plánech do budoucna. Máš prostě vždycky super odhodlání, který každýho nakopne. Takže uvítám spoustu článků v tvojí přípravě na fitness soutěž - ať se daří :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj,
    1) like odkliknut :-)
    2) tílko Sexy holky zvedaj činky
    3) blog sleduju pravidelně
    4) nejlepší jsou články o tvých zkušenostech např. z posilovny a o tvojí přípravě na soutěž :-)

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj,
    miluju tvoje proměny a pokroky, tvůj blog sleduju, už dlouho a je úžasné co si za tu dobu dokázala. Dost mě to motivuje. Momentálně jsem vděčná i za nějaké cviky od září chci začít chodit do posilovny. Mám ráda i jídla nebo různé rady. Jsi skvělá, díky a hodně štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  63. Tyjo, snad není už pozdě. :D
    1) splněno
    2) http://www.t-shock.eu/T-shock-ws/images/preview/e-shopy/4IIx/9ov6rqAvPnormal.jpg
    3) sleduju už dáávno :D
    4) Mě baví všechny články, nemám co dodat. :D

    OdpovědětVymazat
  64. Modré eat, train, sleep. Sko, prosím. :D
    všechno splněno.
    Na tvém blogu se mi líbí spoustu věcí, je to ohromná inspirace. :)

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj, díky za skvělý článek a soutěž :)
    1) lajknuto
    2) strong is the new skinny
    3) sleduju dloouho :)
    4) uvítala bych více jídelníčků, jsem zvědavá na tipy od trenéra :)
    jinak články jsou bezva, nemůžu si stěžovat, jsi skvělá

    kontakt: AndyB92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D