neděle 17. února 2013

SOUTĚŽÍME :-)

UKONČENO! :))

Ahoj lidičky! :) Ne, právě se neučím ani nepřipravuju do školy (což bych teda měla :D). Jelikož mi děláte moc velkou radost, že oceňujete mou aktivitu na blogu, vyjadřujete své názory na dané téma (ať už jsou jakékoli :D), zkoušíte mé recepty a občas se i zapotíte u některého z mých workoutů (nebojte, dneska ještě jeden můžete čekat ;D), rozhodla jsem se vás odměnit a udělat vám taky radost ;)

Doufám, že rádi soutěžíte :D Zde na obrázku máte výhru -

BIO celozrnný kuskus
BIO bulgur


Malá ochutnávka, co se skrývá uvnitř ;D

 
A jak to bude probíhat? :) Do tohoto článku napíše každý soutěžící 1 komentář, ve kterém budou body, které zmiňuju níže v článku. Fakt si nedělejte srandu a napište jenom 1 komentář! :D Pořadí vašeho komentáře určí vaše losovací číslo a já pak po ukončení nějaké vylosuju (ještě uvidím, jak, asi požádám někoho o radu :D) a ten, jehož číslo vylosuju, ode mě obdrží email a tam se ho zeptám, kam mám poslat výhru ;)
 
Podmínky - Bydliště v České republice nebo na Slovensku (do Afriky vám nic posílat nebudu! :D)
 
ÚKOLY
1) Váš email
2) Sledujte blog přes GOOGLE :)
3) Napište, na co jste ve svém životě nejvíce hrdí (může to být nějaká vaše vlastnost, dobrý skutek, výhra v soutěži, něco, co jste v životě dokázali, vaše blížká osoba či zvíře, nebo nějaká věc...)
 
Jinak nebudu obcházet všechny blogy a psát vám, že vás zvu na svou soutěž, taková fakt nejsem, ví, že to leze akorát na nervy :D Ale budu moc ráda, když se o soutěži třeba nenápadně zmíníte na svém blogu :D Vím, že ale asi budete chtít mít větší šanci zvítězit, tak jak chcete :D
 
Jinak přeju hodně štěstí! :) Případné dotazy pište k jakémukoli jinému článku, do tohoto fakt napište každý jen jeden komentář! :D


90 komentářů:

  1. 1. elishebet@gmail.com
    2. sleduju :)
    3. Hrdá jsem na to, že si mi zatím ve studijním životě dařilo dosáhnout toho - co jsem chtěla. Dostala jsem se na gympl, který jsem si vybrala.. pak jsem se dostala na vysokou, kterou jsem si vybrala..studuju obor, který jsem si přála:)

    OdpovědětVymazat
  2. taky bych se měla učit, ale místo toho čtu tvé články:D! tvůj blog je fakt špica!:)
    kuskus miluju a bulgur chci už delší dobu ochutnat, takže výhra jak stvořená pro mě!!:D
    1) kejmii3@seznam.cz
    2) sleduju :) a dlouhoo! :D
    3) na co jsem nejvíc hrdá? asi na pár svých vlastností... milovaným bych se rozdala a když něco chci, jdu si za tím (což je občas špatné:D)
    o soutěži se zmíním klidně nápadně :D hned v dalším článku:P zasloužíš si co nejvíc účastníků:)))

    OdpovědětVymazat
  3. Tá kniha vyzerá úžasne :-)
    1. bejatka.kari@gmail.com
    2. :)
    3. hneď prvé ma napadlo, moje najlepšie rozhodnutie v živote a to obor ktorý študujem. Netušila som vôbec čo po gympli študovať, dala som si prihlášky na historiu všade možne ale nelákalo ma to a tak som skúsila len tak od veci poslať prihlášku na vinárstvo a vinohradníctvo. Dostala som sa na spomínanú historiu, archeologiu ale aj na to vinárstvo. A nakoniec som sa rozhodla pre to víno a som na seba strašne hrdá, že som skočila do niečo nepoznaného čo ma maximálne zaujalo a strhlo :-).

    OdpovědětVymazat
  4. jana@vanecek.org
    sledujuuu :D
    jsem hrdá na to, že si stojím za svym názorem a za tim, kdo jsem, nenecham se ovlivnit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Aaaa to je super.. zbožnnuju soutěže o jídlo ! :D
    1. vacovska.martina@gmail.com
    2. sleduju tě už přes rok :D
    3. To bude těžké, možná jsem moc skromný člověk, ale nějak si nic nevybavím. Ale věc, co mi vážně usnadnila život je ta, jak jsem konečně přišla na to, čemu se chci v životě věnovat a čím se chci stát. Vážně jsem na sebe pyšná, když vidím, jak se tí ostatní kolem mě pořád trápíí :)

    OdpovědětVymazat
  6. 1. katerina.vaseckova@gmail.com
    2. sleduju už milion let ;-)
    3. Nejsem hrdá na jednu věc, ale hned na dvě. První věc, na kterou jsem hrdá, je můj přítel, který mě podporuje, drží a dokáže relativně v pohodě snášet ty moje nesnesitelné nálady co mám docela často. Druhá věc, na kterou jsem hrdá jsem já sama a to každý den, kdy vyhraju sama nad sebou, nad svou leností a udělám něco pro sebe, ať už je to škola, nebo sportovní aktivity, nebo jídlo, prostě cokoliv...

    doufám, že to zařídíš, tak, abych vyhrála, jinak si mě nepřej ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. 1. kristynadvorakova@centrum.cz
    2. Již sleduji. :))
    3. Nejvíc hrdá jsem na to, že se nenechávám nikým ovlivňovat. Obzvlášť v dnešní době jsem na tuto svou vlastnost nesmírně pyšná, protože mít SVOU hlavu, řídit se SVÝM vlastním srdcem a jít si za SVÝMI cíli, to dnes považuji za raritu.

    OdpovědětVymazat
  8. 1. duldulonela@seznam.cz
    2. check (:
    3. Jsem hrdá na chvilky, kdy se, dobrovolně, dokopu k učení :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, ty jsi naše dobré dušička, takovou radost nám dělat! Hned se musím připojit :)
    1. martuuliiinka@seznam.cz
    2. :)
    3.Nejvíce jsem asi hrdá na to, že jsem dokázala změnit životní styl a ne jen v tom, co se týče stravy a pohybu. Myslím to tak celkově. Vzpomínám si, jak jsem jednou říkala, "že prostě vím, že se s těmi stehny už nikdy nic neudělám a musím se s nimi spokojit"...a ejhle, ono to jde, už se za ně nemusím stydět a už mi tolik nevadí. Pro někoho to možná zní jako blbina, ale pro mě ne :)

    OdpovědětVymazat
  10. 1. kirinky@seznam.cz
    2. Sleduji :) (i když je to poprvé kdy jsem tady zanechala i komentář ;) )
    3. Pyšná jsem na to, že když se pro něco rozhodnu, tak to dotáhnu až do konce. :) Například když jsem minulý rok zhubla 10kg a tím dosáhla své vysněné postavy. Na to jsem opravdu pyšná. :))

    OdpovědětVymazat
  11. 1. sima.sony@gmail.com
    2. !!! :)
    3. nejvíc hrdá jsem na svého syna... a na to, jakou výchovu mu poskytuji, přestože jsem na něj zůstala sama :)

    OdpovědětVymazat
  12. - sleduji :)
    -xoxo.lucinecka@gmail.com
    - hm, zamyslela jsem se a zatím jsem asi v životě nic nedokázala..vždycky mi bylo všechno servírováno až pod nos a já se zatím nemusela o nic moc snažit..
    každopádně budu na sebe moc pyšná, když udělám za ty 2 a něco měsíce maturitu a když se dostanu na vysněnou vysokou školu a udržím se tam :))

    OdpovědětVymazat
  13. 1) meanril@gmail.com
    2) Sleduju :)
    3) Jsem hrdá na to, že jsem se dokázala změnit a místo toho, abych si své cíle jen plánovala a přemýšlela nad nima a při tom seděla na zadku a nic pro ně nedělala, tak jsem pro to začala docela velkým způsobem makat :). Nemyslím jen ohledně fitness a jídla, což tam také patří, ale hlavně ohledně budoucnosti,škol, kroužků ... :) to mě těší v této době nejvíce a je to pro mě docela dobrý motor :)

    OdpovědětVymazat
  14. Kamča podvádí a napsala dva komentáře!!! :D:D
    bulgur jsem ještě nikdy neměla a zrovna se chystám si ho koupit, tak asi ještě chvilku počkám, co kdybych náhodou vyhrála (haha) :D
    1. bjetka.kotrbova@seznam.cz
    2. sledujuuu
    3. Hrdá jsem nejvíc asi na to, jak jsem se za posledních pár let dokázala změnit (podle mě) k lepšímu. Dřív jsem bývala nudný, stydlivý šprt, který jen sedí doma a maminka je jeho nejlepší kamarádka. Pak jsem potkala svýho nynějšího přítele a i díky němu jsem se hodně změnila - odvázala jsem se (někdy až moc :D), je se mnou větší sranda (někdy bohužel i díky litrům alkoholu a podobných svinstev :D), říkám svůj názor a jen věčně neustupuju, víc se usmívám, vím co chci a nebojím se to říct a stát si za tím a taky vím, že pořekadlo "Maminka má vždycky pravdu" rozhodně není pravdivé (tím samozřejmě nikoho nenabádám vyhlásit stávku a nerespektovat rodiče!!!) :D Někdo se takový narodí, ale někdo musí jít proti své přirozené povaze, aby z něj nebyl tzv. přizdisráč. A já jsem to dokázala :)

    OdpovědětVymazat
  15. 1) jaroslava.kockova@gmail.com
    2) :D
    3) Som hrdá na to, že som sa konečne zaťala a snažím sa svoj život a postoj k nemu zmeniť k lepšiemu, nevzdávam všetko dopredu a dúfam, že raz dospejem k vytúženému cieľu :)

    OdpovědětVymazat
  16. 1.angelinabaldo2011@gmail.com
    2.Sleduji ;)
    3.Řekla bych,že jsem pyšná na to,že vydržím a nenechám se odradit ostatními ;)

    OdpovědětVymazat
  17. 1) zzdenika@gmail.com
    2) ano, prosím :o)
    3) Přijde mi, že se každý den objeví nová výzva, jak udělat něco nač bych mohla být hrdá... Zrovna minulý týden jsem dokázala "mlčet" ve chvíli, kdy jsem měla potřebu něco říct (ale naštěstí mi můj drahý vysvětlil, že mi daná osoba za to nestojí)...
    Často jsem hrdá na to, jak jsem se zrasovala v posilovně - zrovna teď sedím na polštáři protože mě neskutečně bolí zadek :) - za ten hec v pátek taky děkuji přítelovi, samu by mě asi nenapadlo chtít překonávat osobní rekordy :D
    A víš co? Jsem hrdá na jednu věc nejvíc na světě!! Na to že jsem potkala přítele a i po 3 letech a několika kolizích (bez těch by to asi nešlo) oba dva víme, že jsme tu jeden pro druhého a že se milujeme a chceme spolu být v dobrém i zlém... Je to něco po čem jsem toužila snad od mých 14 let - mít chlapa, o kterého se můžu opřít a který mě bude brát takovou jaká jsem!! Proto jsem hrdá, že zrovna takový chlap se mnou chce být a já splňuji jeho představy :)

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím!

    1)karin.musilova@ seznam.cz
    2)sleduji i přes bloglovin
    3)jsem hrdá na překonání odporu k sobě samé

    Měj se!

    OdpovědětVymazat
  19. tak já to taky zkusím! (jo, hodně ráda soutěžím :D)
    1. fflew@seznam.cz
    2. už nějakou dobu šmíruju. :D
    3. No. Budu stručná. Jsem hrdá na to, že jsem zrovna JÁ a nikdo jinej. :D

    OdpovědětVymazat
  20. 1) kadlecova.zdenka@centrum.cz
    2) splněno :)
    3) Nevím, jestli jsem vůbec na něco hrdá. To je dost silné slovo. Ale jsem pyšná na to, že jsem změnila způsob stravování, a taky svoji postavu k lepšímu.

    OdpovědětVymazat
  21. Jůů, super ceny! Zrovna dneska mi bulgur došel :D

    1. fitforlife@email.cz
    2. jsem tam, už nějaký ten pátek :D
    3. Záludná otázka :) Ale napadá mě pár mých vlastností, za které jsem ráda - cílevědomost, nutnost mít všechno zorganizované a mít ve věcech pořádek (to se hodí, žádný zmatek mě pak nerozhodí :D), nerada se hádám a mám celkem štěstí ve škole - i když se moc neuším, vždycky jsem prošla s dobrými známkami. Tak nějak dokážu odhadnout co je třeba vědět a co ne. No tak teď jsem se tu vychválila, to je teda samochvály, ale co už. Ty ses ptala, žejo :D

    OdpovědětVymazat
  22. 1) rama.m@seznam.cz
    2) sleduju pravidelně, i když nemám vlastní blog
    3) Asi úspěšně složená maturita a jsem hrdá i na to, že jsem prostě taková, jaká jsem :-)

    OdpovědětVymazat
  23. katkaservusova@gmail.com
    sleduju, sleduju :DD :))
    asi to, že jsem na škole na kterou jsem chtěla( tenkrát, haha:DD) a možná to, že mi trochu jde angličtina:DDDD Ja fakt nevim:DD

    OdpovědětVymazat
  24. 1)TerkaKlvanova@seznam.cz
    2)Sleduju už nějaký čásek:)
    3)Jsem hrdá na to, že zatímco mí vrstevníci koketovali s cigaretama a alkoholem já se nedala nikdy přemluvit:) Strávila jsem dospívání sportem a jsem na to hrdá:) A taky jsem hrdá na svou svědomitost díky které jsem zvládla maturitu a dostala jsem se na vš na obor, který mě baví:)

    OdpovědětVymazat
  25. reieva@seznam.cz
    splněno:)

    Jsem hrdá na víc věcí, ale aby se to trošku týkalo blogu, tak napíšu o tomhle. Vezmu to hodně zkráceně.
    Už to budou dva roky co jsem začala hubnout, bohužel jsem do toho spadla a stala se ze mě málem anorektička. Jedla jsem, 5x denně, ale denně jsem nepřijmula více jak 4000Kj (i to bylo moc) a hlídala si každý gram tuku. Vypadala jsem jako mrtvola. Naštěstí mě z toho poznámky kamarádů dostaly (rodiče jsem nebrala vážně). Přibrala jsem, jenže moc. Trpěla jsem záchvatovitým přejídáním..přibrala jsem na 64kg při výšce 171, byla jsem dost oplácáná. Tak jsem začala hubnout zas. Už jsem do toho ale nikdy nechtěla spadnout. A taky že ne:)) Myšlenky co sním a co raději ne mám furt.Nechci jíst řízky a podobné věci(ale klidně je sním) a tuků se nebojím. Jím zdravě a tak jak to mému tělu vyhovuje, když už se přejím tak jen ze zdravých věcí. Dnes je to také týden co jsem začala pravidelně cvičit.Neberu se už tak vážně, vím že se nesmím srovnávat s ostatními, každý má jiný tělo a vyhovuje mu něco jiného. Uvědomila jsem si co je správné a na to jsem hrdá :)

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji :)
    Blanka.lysackova@centrum.cz
    Nejvíce jsem hrdá na to, źe se dokážu přinutit cvičit i když se mi nechce a že jím zdravě.

    OdpovědětVymazat
  27. 1. glazurka@email.cz
    2. samozřejmě že sleduji :)
    3. hrdá jsem každou chvíli :D ale opravdu, většinou jsem hrdá na to, jak jsem odcvičila harcore workouty, že sjem to vydržela nebo že jsem celý den nesnědla nic nezdravého (málokdy) apod. V současné době se ta věta "Jsem hrdá na.." týká většinou fitness a životního stylu..Ale kdo ví, za co budu hrdá za 20 let? :)

    OdpovědětVymazat
  28. 1.nikitida@centrum.sk
    2. sledujem :)
    3. najviac hrdá som na seba vtedy, keď jem zdravo

    OdpovědětVymazat
  29. 1)lexi-hudec@seznam.cz
    2)sleduju ;)
    3) nejvíc jsem pyšná na to,že jsem se dokízala dostat na konzervatoř, a tím si splnit svůj sen .

    OdpovědětVymazat
  30. 1. lindapfe@seznam.cz
    2. sleduji přes GFC
    3. nejvíce hrdá jsem ve svém životě na to, že jsem dcera svých rodičů :)

    OdpovědětVymazat
  31. 1. Zuzana.Hendrychova@seznam.cz
    2. sleduji už déle :)
    3. Nejvíce hrdá jsem asi na mého tátu :) Protože se o mě dokázal postarat když jsem přišla o matku a sestru, a když jsem se pak nejvíce připnula na babičku a ona umřela byly to pro mě nejhorší chvíle (vyváděla jsem hrozné věci) a on mi strašně moc pomohl. A jako třešničku na dortu jsem hrdá na to, že je to válečný veterán :)

    Jinak na to losování existuje program, který je na netu ;)

    OdpovědětVymazat
  32. 1. ivca.danhelova@seznam.cz
    2. sleduji, dlouuho:)
    3. Těžká otázka, ale asi nejvíc hrdá jsem na to, že jsem v agentuře CZM:)

    OdpovědětVymazat
  33. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  34. 1) evanelle.moriarty@gmail.com
    2) sledujem, dlhooo :)
    3) najviac som hrdá, že som prekonala svoj strach cestovať sama po Europy, a boli to najlepšie dni v živote! myslím, že človek by mal byť na seba hrdá vždy ked prekoná sám seba a tak napreduje :)

    OdpovědětVymazat
  35. 1) jane.racak@gmail.com
    2 sleduji chviličku ;)
    3) nejvíce jsem hrdá na to, že jsem se dokázala naučit 3 cizí jazyky ! a teď se ještě chystám na francouzštinu!!

    OdpovědětVymazat
  36. knížka je moc fajn, mám doma :))

    jinak sladké brambory mají v Globusu :)

    OdpovědětVymazat
  37. 1) my.dream.lifestyle11@gmail.com
    2) sleduji Tě už delší dobu :-)
    3) jsem hrdá na svoji maminku, jak je pracovitá, cílevědomá, ale i tak dokáže být v pohodě :-)

    OdpovědětVymazat
  38. 1. kutdenisa@seznam.cz
    2.už sleduji:)
    3. Já jsem hrdá sama na sebe, za to že jsem zvládla žít rok v Anglii, na to,jak jsem se rychle asimilovala, našla si kamarády a užívala si to naplno, ale zároveň neztratila,ani přátelé doma, ani svého přítele, který byl tou dobou v USA:)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, já jsem hrdá na to, že žiji. Každý den je plný nějakých úkolů a když něco zvládnu, tak se pochválím. I za drobnosti. Jsem hrdá, že jsem tak snaživá a poslední dobou se navíc snažím žít víc zdravě, což je pro mě dost náročné.

    xxiixxi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. 1)chiquita.mona.cz@gmail.com
    2)sleduji
    3)v současné době jsem asi nejvíc pyšná na to, že jsem se vydala na cestu hubnutí a změny životního stylu. tentokrát totiž vím, že to opravdu dokážu a to pak na sebe budu teprv hrdá :)

    OdpovědětVymazat
  41. 1. petrellis@seznam.cz
    2. sleduji :)
    3. Jsem hrdá na to, že jsem se dokázala vyhrabat z bláta, jakým je anorexie. Hrdá na svoji mamču a babičku, že to se mnou všechno ustály. A v neposlední řadě jsem poslední dva roky tvrdě (i hrdě) zabraná do fitness :D

    OdpovědětVymazat
  42. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  43. 1) yankeecandle@seznam.cz
    2) splněno:)
    3) S velkým úsilím se mi několikrát za sebou povedlo vyhrát mistrovství Čr ve sportovní gymnastice (stálo to spoustu potu, slz a facek- doslova). V poslední době jsem pyšná asi na to, že se mi podařilo zdravou cestou zhubnout 14kg a dělám si kurz na výživového poradce:)

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  44. 1) rodaw@seznam.cz
    2) ano, sleduju :) jako Rodaw z Knihánkova
    3) asi to, že jsme si doma vzali dva pejsky z útulku :)) na to nikdy nezapomenu a je to pro mě krásný pocit. :)) a co se týče hubnutí tak to, že jsem zhubla 15 kg a cca přes 2 lety jsem běhala každý den hoďku :D až se oteplí, zkusím to i tento rok :P

    OdpovědětVymazat
  45. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  46. 1.) nik.malkova@seznam.cz
    2.) ;) tvoje články si nenechám nikdy ujít :P
    3.) Jsem hrdá na všechny lidi, kteří si užívají kadodenního života, protože mě se to poslední dobou moc nedařilo ;) začala jsem hubnout, nejdřív díky sportu a zdravé výživě ale spadla jsem do té kritické fáze alá anoretktička ;) do toho se se mnou rozešel přítel, což mi taky moc nepomohlo. Jsem nyní hrdá i sama na sebe, za poslední týden jsem jedla relativně normálně, za největší úspěch považuju krokety s tatarkou který jsem měla asi po roce k !!večeři!! ;)

    OdpovědětVymazat
  47. 1, jannushka@seznam.cz
    2, jop :)
    3, za největší úspěch považuji to, že jsem si přiznala, že mám PPP a hlavně, že jsem si nechala pomoct.. že s tím bojuju a nevzdávám to :) že mě to naučilo vážit si věcí, co jsem dřív brala jako samozřejmost.. :) a že jsem se konečně naučila říkat NE a neskákat podle toho, jak si každý pískne, jen abych se zavděčila.. lidi toho akorát zneužívají.. a poslední asi to, že se pomalu ale jistě začínám mít ráda :)

    OdpovědětVymazat
  48. Původně jsem soutěžit nechtěla (nechala jsem si kvůli tomu ujít příležitost prvního komentu! :D byla jsem zrovna tady "u tebe," stalkovala a pročítala recepty, když jsi toto zveřejnila), ale pak jsem si dala Burpees are forever workout (5) a říkám si že za to "utrpení" (:D) si trochu soutěžení fakt zasloužím :D
    1) artichaut.a.du.coeur@gmail.com
    2) JSI SLEDOVÁNA. (to jistě víš už jakou dobu, že se mě jen tak nezbavíš :D ale teď náš svazek stvrdil i Google)
    3) na co jsem ve svém životě nejvíc hrdá, to je dost těžká otázka. Ale opravdu NEJVÍC asi na to, že jsme se já, má starší sestra a mladší bráška dokázali vyrovnat se smrtí taťky, který odešel před čtyřmi lety. Nerada na tu dobu vzpomínám, přesto ale je to věc, která mi sejmula růžové brýle a "vyléčila" mě z problematické puberty. Naučili jsme se starat jeden o druhého a společně i o mamku, kterou to hodně zasáhlo.

    Tak a už končím tenhle román, jdu raději prozkoumat tvůj nový recept! :)

    OdpovědětVymazat
  49. 1) jane.bendova@gmail.com
    2) Sleduju tě :D přes už delší dobu před Google a vždy se těším, až si přečtu nový článek. A abych bvyla upřímná, tak se vždycky těším i na nové fotky tvého břicha (to zní úchylně co :D, no ale je to tak! :)
    3) A na na co jsem pyšná? Já ani nevím, ale nejspíš asi na to, že jsem se dostala na Vysokou školu (i když na druhý pokus), protože na poprvé mi to uniklo o 2 body :(. Teď jsem spokojená, že si hezky studuju, do toho pracuju a taky jsem asi pyšná, že umím psát všemi deseti a mám z toho státní zkoušku :).

    OdpovědětVymazat
  50. Jé, tu knížku má přítelovo mamka, mě teda moc nezaujala, ale ty recepty jsem si chtěla některé nafotit.
    Bohužel (?) mám doma ještě nějaké 2 kg kuskusu a bulguru mám taky ještě dost, takže, štěstí nechám jiným.
    Ale je to super, už se těším, až uděláš nějakou další :)

    OdpovědětVymazat
  51. súhlasím, kniha vyzerá úžasne :)
    1. martinastrbava@gmail.com
    2. už si neviem predstaviť ani deň bez tvojich príspevkov, jasné že sledujem:)
    3. a hrdá som na to, že vždy keď si niečo zaumienim, získam to. Nerada sa vzávam. Nech sa deje čokolvek, za svojim cieľom idem aj cez mŕtvoly. Či už sa to týka školy, pohybu(momentálne trénujem na polmaratón :D) alebo hocičoho iného.

    OdpovědětVymazat
  52. 1. kretinska.veronika@seznam.cz
    2.Sleduju Tě a moc ráda si přečtu, každý příspěvěk :) ( na GOOGLU hlavně )
    3.Na co jsem ve svém životě hrdá, hmm.. to bude těžké si na něco vzpomenout. Nejvíce jsem na sebe byla hrdá, když jsem se od psycholožky dozvěděla, že už jsem na dobré cestě v přibírání. Mám (no nevím jestli mám napsat jestli pořád mám a nebo už nemám) anorexii. Nejdříve to totiž vypadalo, že bych mohla i na podvýživu umřít:/ bylo to těžký. Byla jsem taky v nemocnici. Samozdřejmě nebudu hubnout , ale snažím se pořád přibírat a snažím se učit žít zdravě a také jíst zdravě :)
    PS: moc se mi líbí ta PALEO strava, už jsem se ptala ve zdravé výživě u ns ve městě jestli nemají mandlovou mouku, ale že prý ji nemají a ani ji paní neviděla nikde na e-shopu :((mohla bych se zeptat kde ji kupuješ ty ...) moc děkuju. =)

    OdpovědětVymazat
  53. tynkar@seznam.cz
    Mas moc krasny blog a uz dlouho pozoruji tvoji cestu :-) krasne se menis pred ocim, doufam, ze se ti bude dale darit tak jako ted :-)

    co se mi povedlo ? spis nez povedlo, dostala jsem se ze zakerne nemoci jmenem anorexie, myslim, ze o tomhle tady vi kazdy hodne...a ted na druhou stranu, zatim neuspesne, bojuji se zachvatovym prejidanim

    OdpovědětVymazat
  54. Sleduju :)
    fitfoodmanic@klikni.cz
    Nejvíc jsem pyšná na dvě věci (a sobecky obě dvě o mně :D). Že jsem se sama vyhrabala z anorexie (dostala jsem se na hluboké dno ale dokázala se odrazit) a začala jsem o jídle přemýšlet rozumně
    A pak že jsem 24. listopadu začala cvičit a ještě mě to nepustilo :) což beru jako obrovský úspěch, jelikož jsem zatím všechno opustila.. a vidím výsledky!!

    OdpovědětVymazat
  55. tynkar@seznam.cz
    Mas moc krasny blog a uz dlouho pozoruji tvoji cestu :-) krasne se menis pred ocim, doufam, ze se ti bude dale darit tak jako ted :-)

    co se mi povedlo ? spis nez povedlo, dostala jsem se ze zakerne nemoci jmenem anorexie, myslim, ze o tomhle tady vi kazdy hodne...a ted na druhou stranu, zatim neuspesne, bojuji se zachvatovym prejidanim

    OdpovědětVymazat
  56. luckybaby115@seznam.cz
    GFC:Yoko Nguyen
    A mé úspěchy? Ano, byla jsem v nemocnici s problémem s jídlem. Strávila jsem tam docela dlouhou dobu a sobě jsem si slíbila, že se tam už nikdy nevrátím. Snažim se jíst pravidelně a nabrat trochu váhy. Jsem na sebe pyšná! :)

    OdpovědětVymazat
  57. delicious.blog@seznam.cz
    Mnozí by napsali, že můžu být hrdá na to,že jsem získala titul, žiji zdravě, ale mě napadá jen, že hrdá jsem na to, že jsem se dokázala vyrovnat se smrtí jednoho z mých nejbližších a snažím se jít dál.

    OdpovědětVymazat
  58. 1. nakafickosivet@gmail.com
    2. ráda tě už nějaký pátek sleduju! :)
    3. jsem hrdá na svůj pozitivní přístup k životu a ke všem problémům co přináší a pokud se to nemusí týkat přímo mě, tak jsem hrdá na své blízké a úžasné vztahy s nimi!

    OdpovědětVymazat
  59. 1. povidanijedneslecny@gmail.com
    2. sleduji a beru si příklad už nějakou tu dobu:)
    3. Jsem hrdá na to, že jsem taková jaká jsem. Že i přes né zrovna příznivé rodinné podmínky studuji vysokou školu a dělám tak velkou radost dědovi a babi. A v neposlední řadě jsem hrdá za to (a vlastně vděčná Tobě a tvému blogu), že jsem si uvědomila, že není hezké být jen hubená, že člověk na sobě musí pracovat a dát do toho mnoho usilí aby se sebou mohl být spokojený a hlavně byl zdravý!

    OdpovědětVymazat
  60. oo super ceny :)
    1.alexandra.foltanova@gmail.com
    2.samozrejme že sledujem :)
    3.najviac hrdá som na to, že mám takú skvelú maminku, ktorú strašne lúbim :)

    OdpovědětVymazat
  61. anne.rose@seznam.cz
    sleduju :)
    a hrdá jsem asi na svou samostatnost.. od mala jsem byla k tomu vedená a teď je to asi věc, na kterou jsem pyšná :) když občas slyšim jak spolužákům něco pořád zařizujou rodiče a sami si neudělaj ani svačinu do školy, tak si řikám že ta snaha rodičů přece jen k něčemu byla :)

    OdpovědětVymazat
  62. 1) a.pocepicka@hotmail.cz
    2) sleduji
    3) nejvíc jsem hrdá na to, jak z mé malé sestry pomalu roste puberťák (dnes měla oslavu narozenin, tak jsem ještě rozněžnělá)

    OdpovědětVymazat
  63. 1. vercamich@seznam.cz
    2. sleduju :)
    3. jsem hrdá, že jsem se dostala na školu, kterou studuji...prozatím asi můj největší úspěch :)

    OdpovědětVymazat
  64. júúú, krásné ceny
    1. Lisa135@seznam.cz
    2. sleduju :)
    3. jsem hrdá, že umím naslouchat ostatním lidem :)

    OdpovědětVymazat
  65. 1. dostalh@seznam.cz
    2. sleduji
    3. Je spousta drobností, které se mi v životě povedli a na které jsem hrdá.. Např. pracovní pohovory, kde jsem uspěla, spousta sportovních met, kterých jsem docílila. Letos chci zaběhnout půlmaraton, což je pro mě obrovská výzva a pokud se mi to podaří, budu na sebe náležitě hrdá.

    OdpovědětVymazat
  66. 1. lehnertova.eva@gmail.com
    2. Sleduji!
    3. Nejvíce jsem hrdá na svou mamku. Ona je prostě úžasný člověk, v podstatě nejlepší kamarádka, je moc chytrá, chápavá, zažila spoustu škaredého a přes to je taková, jaká je. Jsem hrdá na to, že jsem její dcera.

    OdpovědětVymazat
  67. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  68. 1) v.krivdova@seznam.cz
    2) anooo :)
    3) nejvíce hrdá jsem na to co jsem dokázala za posledních pár měsíců a to zhubnout 14 kilo, setřást ze sebe a nebrat si k srdci co si myslí ostatní a být v pohodě a šťastná a dělat opravdu to co chci a ne se stále ohlížet na druhé a bránit si v rozletu - vše se mi povedlo a na to jsem opravdu hrdá! :)

    OdpovědětVymazat
  69. 1) k.dobruska@seznam.cz
    2) splněno :)
    3) No,je hodně věcí,na co jsem hrdá,ale nejvíc asi na to,že mám hodně nemocné srdce a i tak dokážu žít normální a spokojený život,našla jsem si před roke přítele, studuju vysněnou školu,jsem obklopená přáteli a mám relativně spokojený život :) Sice jsou to úplně obyčejné věci,ale mně to stačí :)

    OdpovědětVymazat
  70. 1. vaiolinaa@gmail.com
    2) sleduji, jsem věrná fanynka :D
    3) nejvíc hrdá jsem na to, že jsem dokázala věřit v sebe sama a postavila se čelem nemoci, nad kterou jsem zvítězila a začala žít :-)

    OdpovědětVymazat
  71. 1) Kane
    2) sleduji :) (katienejde)
    3) Tak zatím to jediné, na co můžu být pyšná, je moje studium. :D Někdo možná řekne, že jsem šprt, ale kdybych se neučila, tak nemůžu studovat to, co chci. Na konci dubna bych snad mohla dodat i to, že jsem se dostala na školy, na které se hlásím. Ale tak uvidíme. :)

    Děkuji za soutěž a klidně se na blogu zmíním, i když nevím, kolik lidí si toho všimne, když blog teprve rozjíždím. :D

    OdpovědětVymazat
  72. 1) kajkakocur@seznam.cz
    2) sleduju až moc! :D
    3) asi že jsem přežila svou smrt (však vš,anorexie...)

    Jsem z toho celá nervózní,protože ta cema..ooo! :D

    OdpovědětVymazat
  73. machanova.alena@gmail.com

    Možná to bude znít zvláště, ale jsem hrdá na svou malou rodinku - jsem sice jedináček, ale rodiče jsou pro mě ti nejinspirativnější lidé. Obdivuji je za vše, co dokázali. Jen díky nim jsem měla pohodové dětství a nikdy nepocítila žádný nedostatek :)

    OdpovědětVymazat
  74. Ahojky milá Beautygloss,
    v první řadě bych chtěla strašně poděkovat tobě za tak úžasný, inspirující a poučný blog, který mi strašně pomohl v mé léčbě. Naučila jsem se, že když si přidám jeden ořech k snídani navíc, nebo kousek banánu navíc, opravdu nic se mi nestane a nenaroste mi pneumatika kolem břicha, jak jsem si bláhově myslela:D Jsi jednička, zvládáš blog, školu, super články, stále nové a nové úžasné recepty a cvičení! Klobouk dolů :)
    1)Kanover@seznam.cz
    2)Ano, ano sleduju tě jako ostříž! :D
    3)Tak jednak jsem hrdá na to, že jsem porazila tu škaredou nemoc sama bez nemocnice, dokázala jsem, že můžu žít zdravě, cvičit a přitom nevypadat jako chodící mrtvola, které je pořád zima a všude ztrácí chuchvalce vlasů...Brr! Zvládla jsem překonat onem ooobrovský strach z přibírání a cítím se skvěle! Za druhé jsem hrdá na svou úžasnou maminečku :-* Která je tady vždycky pro mě, ochotná, citlivá a milující. Navíc ještě laskavá mi kupovat všechny moje zdravé výmysly, ořechy, semínka, máslíčka atd. :)) A taky ochotná testovat se mnou moje zdravé kuchařské výtvory (nejčastěji inspirované tvou tvorbou :))

    OdpovědětVymazat
  75. 1. jazzka@email.cz
    2. sleduji
    3. jsem hrdá na svou maminku. Zvládla vychovat dvě malé děti sama bez manžela, který ji zemřel po narození syna (mého bratra). zvládla vyhodit z domu chlapa který bil ji i děti. a zvládá se starat o dceru, která při autonehodě vážně onemocněla. Bravo!!!

    OdpovědětVymazat
  76. 1.laci.lu@seznam.cz
    2.sleduji laci.lu
    3.jsem hrdá sama na sebe, na to že jsem se před rokem odhodlala ke cvičení a na výsledky, které v posledních měsících mám..svaly!! :D..

    OdpovědětVymazat
  77. 1. zuzik.sve@seznam.cz
    2. sleduji už dlouho :)
    3. V poslední době jsem asi nejvíce hrdá na to, že pravidelně cvičím, že to na mně začína být vidět (i přes časné úlety ve stravě :D).

    OdpovědětVymazat
  78. veri.wi@gmail Jinak hrdá můžu být na to, že jsem soběstačná a samostatná. To je pro mě důležité

    OdpovědětVymazat
  79. 1. redrova@seznam.cz
    2. sleduji
    3. na sebe budu hrdá až zvládnu autoškolu, jednou jsem do ní chodila asi před osmi lety, pak před rokem a půl a teď už jsme se konečně dokopala i k jízdám, tentokrít už to výjde :)))

    OdpovědětVymazat
  80. 1. dendedankova@seznam.cz
    2. Ráda chodím na tvůj blog, abych se inspirovala receptama či cvičením
    3. Sice jsem toho za svůj život nestihla moc, ale cenním si na sobě, že dokáži pomoci ostatním, bohužel se mi to někdy vymstí, ale i nadále pro mě je důležité pomáhat ostatním. Také jsem pyšná na to, co jsem dokázala. Od dětství jsem trpěla obezitou a dokázala jsem zhubnout z 72 kg na 52 kg

    OdpovědětVymazat
  81. misacek133@seznam.cz
    Sleduju. Sice asi půl hodiny teprve, ale máš to tady hezký a skvělý styl článků.:)
    Hrdá jsem na to, že jsem si vybrala střední školu podle svýho a dělám to co dělám. A doufám, že se kadeřničinou budu jednou živit a nezkrachuju v týhle době.:D Pak sem taky hrdá na to, že jsem si dalšího pejska vzala z útulku. I když to je oříšek, tak je to miláček a každý potřebuje domov.:) Navíc když sme přišli na to, že jí dřív nejspíš týrali, tak sem na sebe hrdá ještě víc, že teď má domov plný lásky. Však co je hezčí než když vidíte vašeho domácího mazlíčka šťastně rozvalenýho v posteli?:)

    OdpovědětVymazat
  82. 1) jann-ie@seznam.cz
    2) samozřejmě že sleduju ♥
    3) Na co jsem nejvíc hrdá? Budu sobec a budu mluvit o sobě. Jsem pyšná, že jsem dokázala porazit, to co jsi zvládla taky. :D Ehm, nechce se mi moc vypisovat, ty to pochopíš :D :D :))

    OdpovědětVymazat
  83. 1) skautisimo@seznam.cz
    2) sleduju! :)
    3) nejvíc jsem hrdá na své drahé kamarádky, protože mi pomohly (stále ještě pomáhají) dostat se z bulimie. Vždy si zachovají chladnou hlavu a vždy vědí, co říct, jak to říct a naopak kdy nic neříkat.

    OdpovědětVymazat
  84. 1. kaka.machackova@seznam.cz
    2. sleduji! :))
    3. Nejvíc jsem asi hrdá, že jsem to vyhrála nad PPP :))
    Super soutěž ♥

    OdpovědětVymazat
  85. jane.meluzinova@gmail.com
    hrdá jsem na kompletní změnu svýho životního stylu, kterou jsem udělala někdy v listopadu minulýho roku. začla jsem si sama vařit a tím jsem se naučila plno nových variací a hlavně přešla na zdravější stravu, začla jsem cvičit, později přešla spíše na jógu, kterou miluju a tak celkově je můj život takovej zdravější. ještě čekám na teplejší dny, až nebude moc zima na to chodit běhat. taky jsem si ujasnila vlastní názory a vůbec postoje, ale to je zase jiná kapitola :)

    OdpovědětVymazat
  86. 1. marketa.machanova@gmail.com
    2. sleduju :)
    3. Musím říct, že hrdá jsem rozhodně na to, kam jsem se dostala. Tím myslím školu ale i to, jak žiju. Že jsem se dokopala k tomu, abych začala zdravě žít a mít pohyb. Vlastně mě to obrovsky uspokojuje. Navíc jsem hrdá na to, že nejsem jedna z těch, co si na chvíli usmyslí, že bude jíst zdravě a cvičit, když týden na to poleví. Vypěstovala není asi to správné slovo, ale já to správné teď najít nemůžu, každopádně tímto chci říct, že mám železnou disciplínu. :)

    OdpovědětVymazat
  87. kristyna.slemendova@gmail.com
    Jsem hrdá za to, že mám skvělýho bratra, který mi tak nějak nahrazuje mého otce a je to pro mě opravdový vzor. Taky jsem na sebe hrdá, že díky mému zhubnutí motivuji i další a to je asi ten nejlepší pocit :)

    OdpovědětVymazat
  88. k.musalkova@seznam.cz
    jsem hrdá na to, kam jsem se se svými názory za posledních ppár let dostala, že už věci nevidím jako malá pubertální holka, ale jako člověk, který nad tím uvažuje a nebere to jako maličkost. Jsem hrdá na sebe, že si na všechno a na všechny vždy udělám čas, i když ho mám tak žalostně málo a taky jsem hrdá na naší kobylo, kterou jsme zachránili od týrajícího majitele a má se u nás krásně, i když je to žrout peněz:)))

    OdpovědětVymazat
  89. 1. Simussx@gmail.com
    2. Sleduji
    3. Jsem hrdá na to, že jsem se dokopala změnit životní styl :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D