neděle 17. února 2013

9 - CORE WORKOUT

Po nějaké dlouhé době tu máme další workout! :) Tentokrát jsem jej udělala ve formě obrázku, je to takové jednodušší, a taky na fotkách není nikdo jiný, než já :D (tak se mi nesmějte :D)
Toto ale není workout, na jaký jste u mě zvyklý. Žádné poskoky a podobně. Víceméně se skoro nehýbete! To je super, ne? :D No, zkuste a uvidíte :)) Celé cvičení je zamířeno na posílení bříška a toho tzv. core (středu těla) a je plné různých plank pozicí! Takže doufám, že už plankování máte nacvičené :D

Na prvním cviku (holding tricep pushups) jste v pozici tricepsových kliků (lokty úplně u těla), snížíte se co nejníž k zemi a držíte dole, to je nejhorší cvik :D Z každého cviku se hnedka přesunujete do dalšího, z každé plank pozice bez pauzy rovnou do další podle obrázků. Každý cvik se provádí 30 sekund, jak jsem to ke všem fotkám chytře napsala :D Na poslední 2 cviky se přesunete na záda. Scissors (nůžky) provádíte tak, že jen kousíček nad zemí kmitáte nohama. Na russian twist si vemte nějakou těžší činku, co doma máte (já měla 6 kg kettlebel, ale můžete použít i činku) - nohy máte zdvihlé nad zemí, zpevněné tělo a rotujete pouze s činkou z jedné strany na druhou.
Během celého cvičení mějte co nejvíce zpevněné tělo, nehrbte se, mějte zatáhlé bříško a dýchejte :))

Já si tento workoutek dala po docvičení svého 'normálního' cvičení, jako takovou sladkou třešničku na dortu ;D

A stále a stále a stále se můžete hlásit do soutěže :)

63 komentářů:

  1. Tak myslim, že se ti to hodně, hodně povedlo:D

    OdpovědětVymazat
  2. oou, to vypadá lákavě / děsivě! Určitě to vyzkouším hned zítra ráno. Vždycky musím čekat, až z domu odejde mámy manžel, protože mu vadí to skákání, ale takhle o mě ani nebude vědět a můžu na to skočit dřív! Ale děsím se hned toho prvního a toho na jedné ruce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určo zkus, pak se pochlub, jak se dařilo :)) A skákání u nás asi vadí hlavně sousedům :D

      Vymazat
    2. Bylo to děsivé :-( ale budu se snažit zlepšovat, to si slavnostně přísahám! :-)

      Vymazat
  3. až jednou zvládnu tvé workouty, tak to bude super..Teď jsem si dala takový cíl, a to ten, že se budu snažit každým dnem udělat více kliků(pánských) a vydržet co nejdéle v poloze plank, protože u ní se třepu už po minutě...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To půjde! Já taky v planku začínala na pár minutách a nakonec jsem dala 30 minut! :D

      Vymazat
  4. tak tohle je brutál! ;-)

    kolikátku máš prosímtě ten kettleball??? to je 6? vidím dobře??? xD by mi asi upadli ruce XD já to dělám s 3kg činkou a jsem kantáre v půlce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, 6 kg, ale občas používám ty 7,5kg i na tohle :D

      Vymazat
  5. Masakr!:-D Ovšem to první.. bez šance..:-D

    OdpovědětVymazat
  6. :O Klobúk dolu! Šikovná si veľmi a na tak vypracované telo môžeš byť aj pyšná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, super workoutek, to si asi taky někdy zkusím ve fitku po posilování. Nebaví mě furt vymýšlet něco na břicho a nejradši mám právě takovéhle sestavičky :)A fotky taky chválím! Je super, že jsi nafotila svoje, vypadáš na nich super ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Jupí, můj workout bude v posilovně! :D

      Vymazat
  8. hezky! a tentokrát i s fotkama, pecka! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Cvičím už dva roky, ale teprve asi poslední půl rok, to je trochu větší hardCORE. :D Teď jsem ale po otřesu mozku, nesmím měsíc nic dělat (měsíc vlastně pomalu odzvonil, hurá!), tak jsem si dala právě snad všechny podoby planků, a když je člověk skoro půl hodiny v planku a pořád tam něco dělá, tak je to celkem drsný. :D
    + zůstat 10 minut v podřepu, posilko břicha atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, že už zase můžeš cvičit! :)) A teda 10 minut v podřepu, to jsem ještě nezkoušela :D

      Vymazat
  10. To je boží!! zítra něco z toho vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  11. Jéžiš to musí pálit bříško, tolik plank pozicí by mě zabilo :D Ale musím to zkusit, sestaviček na břicho není nikdy dosta, takže super tip ;)

    OdpovědětVymazat
  12. ty ses neskutecna a tvoje telo taky

    OdpovědětVymazat
  13. Sestava pro mě nejhorších cviků u kterých se modlím ať už je konec :D

    OdpovědětVymazat
  14. Já to tvoje tělo miluju. A i tvojí osobnost! Chci mít postavu jako ty sakra:D. To bude ještě práce!
    A ten workout je super:). Planky nesnáším:D. Jedou nám natoč i celé video:), myslím, že by jsi byla hoooodně oblíbená(hlavně mnou).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) nad videi taky přemýšlím, chtěla bych něco jednou jako třeba má zuzka bodyrock a podobně, časem :)) A děkuju za pochvalu! ;))

      Vymazat
  15. Zrovna sem přemejšlela co budu zítra cvičit...a asi zkusim mimo jiné i tohle :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak mam za sebou dvě kola...sem celkem překvapená že sem se líp držela na levý ruce :-o ...teď už jen doufam že sem dělala všechno správně a nebudou mě zítra bolet záda :-/...no dyžtak se poučim a určitě ho někdy zopáknu ;-)

      Vymazat
  16. Jé, tak ten se ti povedl! POdobné cviky také dělám a můžu říct, že jsou vážně dobré a tělo se pěkně třese :D Akorá holding triceps push up moc nedávám, ale to se časem podá :)
    Jinak na záběrech ti to moc sluší, nepřestanu obdivovat tvoje estra krásné štíhlé ale přesto jemně vypracované nohy, opravdu paráda! No a to už jsem si jednu dobu myslela, že je mám také docela fajn. Teď mi ale "hřebínek" spadnul, když jsem uviděla tyhle fotky...Také se pokusím si jentak pro sebe něco nafotit v plank pozici a podobně, uvidíme :)
    P.S.konečně jsem odeslala mailík.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jup, na mail se brzo vrhnu! :) A moc děkuju za pochvalu, ale hřebínek si zase nasaď :D

      Vymazat
  17. Máš nádherný tělo :) Jak dlouho cvičíš?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :)) Cvičím vždycky hodinu ;))

      Vymazat
    2. Každý den, nebo si dáváš některé dny volno?

      Vymazat
  18. Tento workout je přesně pro mě! ♥
    Paráda. Díky ti za něj, vyzkouším zřejmě v týdnu na bytě, když budu mimo domov. :))

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj :) Takže už necvičíš hodinu denně? :D Nebo jak to ty osobně teď s cvičením máš? :D Myslím časově a s výživou kolem sportovní aktivity při paleu? :) Kdyžtak bys o tom klidně mohla napsat i článek O:) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no vždycky cvičím tu hodinu (intrvalový trénink, ZWOW..) a pak se takových 20 minut věnuju posilování se svou sbírkou činek :D (20 kg - velká, pak 2x 7,5 kg jednoručky, 6 kg kettlebel), taky trénování shybů na hrazdě, trénování ninja jumps a třeba takovýto plank workoutek si dám ;)) A něco se teda pokusím ještě sepsat :))

      Vymazat
  20. plank moc nemusím ale vyzkouším to:) a chci aby to břicho pálilo:D miluju když mě bolí břišáky:D jsem divná já vím:D horší bude se ale udržet na těch rukách:) ale já to dám;):)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To dáš, určo! :) Taky miluju, když svalíky pálí.. ;DD

      Vymazat
  21. Ten můj minulý komentář byl fakt rekord,ale je dost možné,že ho dneska překonám! :D jestli ti to nevadí,tak to zase shrnu,protože nedá mi to a já prostě musím okomentovat všechny tvoje články! :D tak za prvé! :D cheesecake!!!..kdybych měla ořechy,tak už je v záchodě! :D sakra to sem vzala moc hopem! :D no nejprve bych ho udělala,pak bych ho celý snědla sama (protože vidím tu krémovou vrstvu a kde je krém a já,tak tam už krém není! :D)...no a pak..vlastně,určitě víš jak to pokračuje! :D...ale nechce se mi věřit že jsi z OŘECHŮ udělala takovou..krémovou..náplň!...to mi hlava nebere a proto musím narazit na nějaké slevičky na oříšky,pořádně vytrénovat mixér (snad mu budou tvoje workouty stačit! :D) a jdu na to :D ...teď článek o kritice! :D...kritiku nerada slším,nerada přijmám..taky nerada přijmám upřímnost,ale po čase si uvědomím,že jsem za ten ač krutý,ale upřímný názor strašně ráda a že mi ten názor vlatsně i pomohl!...no,ale..kritika se přijmá hned líp člověku,který je tak krásný a vytvalý a vtpný jako ty! :D (mimochodem,ani nevím,za co by tě kdo mohl kritizovat! :D...stejně se nemůžu vynadívat na to tvoje bříško!!!..to je tak dokonalé!!!!...:D :)) článek o přehánění...nepřijde mi,že bych se dopovala zeleninou a ovocem,jím ho,ale 5 kilo denně rozhodně ne :D..ale na krevních testech jsem měla některých vitamínů skoro nadmíru! :D...(některých trochu nad hranici,některých pořád v hranici,ale už v té "vyšší" :D)..bílkoviny..když tak slyším,že by se mělo jíst max. 2g na kg váhy,tak mám bílkovin asi taky trochu nadmíru..jím asi 100g denně,ale podle onoho doporučení,bych měla jíst bílkovin pouze 82g denně :D...ale tak jako,zas těch pár gramů neřeším,že jo :D...ledviny mám prej v pořádku (většinou na těch se podepisuje nadměrné množství bílkovin),tak si myslím,že z té "nadmíry" mám možná tak..zvláštní plyny (ježiš to je nechutné! :D)....no a tekutin už piju tak v normě (teda zase podle doporučení 3dcl na kg váhy piju asi 2x víc...ale už jsem si nějak zvykla,necítím se přepitá a vyhouje mi to :D a vitamíny a minerály podle krevních výsledků ze sebe taky nevyplavuju :D )....(nekončím,jen to musím dát na dvě části,protože se mi ten extra-dlouhý komentář kvůli té délce nechce přidat! :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. druhá část :D
      a co mám dodat.. k té polévce!? :D ten název článku mě dostal! :D říkám si "jo,beautygloss má pro nás tip na zdravou pytlíčkovou polévku!..řekla bych,že to bude ta z dm,je bez glutamátů a těch ostatních sraček"...začnu číst a...ne,tohle bylo moc i na mě!!!! :D...prostě...dokážeš si to představit,že..bys to pozřela?! :O :D..no a popsání,jaké to bylo...tfuj!!! :D...kdyby mi těch 5 tisíc radši dali! :D....nebo si jeden chlap dokonce nechal udělat ze svého přirození..slona s chobotem! :D.. prostě...dokážeš si představit..že bys s ním něco měla?! :D :O..(podívej se sama,jo! :D http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbmzyxgIYy1rcbybgo1_500.jpg )....flufíka! :D musím zkusit!!!!...jen musím objednat ty gumy (gumy? :D..to zní po komentování přirozené? :D polévky trochu..divně :D) a taky protein! :D-ale vypadá D-O-K-O-N-A-L-E.!..a tak nadýchaně..uh!...a pizza muffiny mě naprosto nadchly!!!!!..hned jsem vzkázala tatíkovi,at nakoupí květák (koupil ale brokolici :D)-mylíš že to s ní půjde? :D protože už mi došly nápady co na svačinky (zvlášť do školy! :D) a tohle bude to právě..brokolicové,mňam!!!!....a ty tvoje workouty!...to je tak pro Arnolda néé? :D ale tento workout je nejlepší,protože tam cviky vysvětluje tvoje tělo!! :D...(zní to úchylně,ale prostě ty to dotáhneš někam,kam to dotáhla Zuzka Light-ale ty budeš daleko větší inspirace a fitnesska-protože normálně jíš a necvičíš 50 hodin denně,aby jsi měla takové dokonalé tělo,jaké máš..-slyšela jsem totiž,že Zuzčiny jídelníčky nejsou nějak výživné? :/...jo a jak budeš nejznámější fitness trenérka světa,tak se ke mně budeš znát,jasné? :D)...jo a abych nezapomněla,k soutěži přidám komentář samostatný,ať ti nestěžuju prácii! :D a ta výhra ♥ (v tom článku o flufíku jsi ráno psala "až vás bude 300,bude soutěž" a do odpoledne už nás bylo 307 že? :D..a teď už 328??..wow!..nedivííím se!...jen tak dál)..joo a děkuju moc moc za komentáře!..od tebe nejvíc potěší!! :D..jo mimochodem! :D ve škole jsem před spolužačkama chtěla zamachrovat že čtu a znám nejnovější knížky,tak jsem se zmínila o "padesát odstínů šedi" že je to "the best" knížka (přitom jsem ani nevěděla o co gou) a jedna bohužel věděla o co tam jde :D já nevěděla,že tam jde o tohle! :D...příště se tě radši zeptám! :D...jo a mám zas pár (=miliony) otázek! :D jaký používáš protein? :) jako značku a příchuť? :)...dál bych taky chtěla vědět co na tebe říkají spolužáci ve škole?..závidí ti tvé nádherné tělo?...nebo v tělocviku,jako když cvičíte,tak třeba když makáš a oni se flákají (?) obdivují tě/dělají si z tebe srandu? :D..chtěla bych tě mít ve třídě! :D..ne,chtěla bych tě mít doma!...ne,chtěla bych tě mít v kuchyni!...a v pokoji taky,abys mě povzbuzovala ve cvičení (už jsem trošku začala posilovat-inspiruju se tvojima cvikama,ale nejsem v kondici,takže mám mezi opakováníma často odpočinek :D...no a myslíš,že je v pohodě cvičit večer před spaním? :)...a kdybys náhodou levně prodávala jednokilovky činky,tak se ozvi! :D ...jo a zamilovala jsem si tvoje muffiny z mikrovlnky!..na první pokus letěl muffin do koše,bylo tam hrozně cítit vajíčko,brr! :D...ale druhý a třetí pokus stál za to-takže muffin z mikrovlnky je teď v roli každé mé snídaně! :D díky že eistuješ a díky že existuje mikrovlnka! :D no dobře,už by stačilo! :D

      Vymazat
    2. :D tak teď nevím, kde začít :DD
      No nejdřív je super, že jsi většinu věcí dala tak nějak do normálu (pití, vitamíny a tak :D), ikdyž je občas i nadnormál :D Hlavně, že ti to vyhovuje ;) Pak teda ten obrázek s tím slonem! Fůů, to je hnus :DD Gumy si určitě objednej, dokážou doslova zázraky, ale nechoď pro ně prosímtě do drogerie a nechtěj 'gumu' :D,jinak uvidíš, co dostaneš :DD Teda s brokolicí nevím, mě brokolice tak moc nechutná, tak raději počkej na květák, abys mi pak nenadávala, že ti to s brokolicí nejedlo :D Z květáku je to totiž fakt bomba! :)) Jinak já se taky při nákupu zeleniny často dřív pletla :D (místo cibule česnek a podobně :DD) A jsem ráda, že se inspiruješ nějakými mými workouty! :) A hrozně bych si přála to jednou dotáhnout tam, kde je teď Zuzka - natáčet své workouty, pomáhat lidem a podobně :)) A určo se k tobě hlásit budu, jednou budeš cvičit i se mnou na videu třeba ;DD A máš pravdu, po té soutěži to hnedka vlítlo na 328 členů ;)) Teda těch 50 odstínů si ale určitě přečti, ale až budeš sama doma ;DD Protein jsem dřív kupovala v drogerii (rosman, DM), ale teď mám od NUTREND z eshopu (jahodový whey core 100), a je toho obrovskej sud :D A pak jsem si objednala nějaký malý čokoládový, když měla fitness-girl tu slevu ;) A jako ve škole? :D No, my tam moc dobrý vztahy nemáme, takže ani nevím :D V tělocviku jsem jednou předcvičovala, a nikdo nemohl, tak jsem se musela krotit :D Jinak před spaním bych moc necvičila, když už před spaním, tak třeba nějakou jogu na protažení :) Cvičení tě totiž spíš nabije energií, a pak by se ti mohlo blbě spát. Tak je lepší cvičit třeba ráno nebo odpoledne, aspoň pro mě :) Navíc je nutný se po cvičení ještě napapat, a když cvičíš třeba v 10 večer, tak by někdo třeba už nejedl (asi teda nemyslím nás dvě :D) A činky možná dám do další soutěže, už je totiž nepoužívám :D A jsem ráda, že jsi muffin vychytala k dokonalosti! :)) Byl to ten lávový čokoládový? :D

      Vymazat
  22. Super workout! Musím ho zkusit, protože zrovna poslední týden vše naprosto flákám a přežírám se (škola = stres). Ještě by mi chybělo ztloustnout z toho všeho :X.

    OdpovědětVymazat
  23. Musím říct, že se ti to pooovedlo, moc! :)
    Fotky jsou krásné a prostě super workout! :))

    OdpovědětVymazat
  24. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  25. Ouu, začala jsem sledovat tvoje stránky a musím tě pochválit! :) a zároveň poděkovat za zpříjemnění dnů na internetu, už alespoň pořád nevysedávám u facebooku, ale čtu něco zajímavýho :P a to díky patří hlavně k tomu, že jsi mě alespon trochu nakopla do přibírání... začla jsem hubnout, až se mi to vymklo z rukou,ani jsem si to neuvědomila a už ze mě byla kost a kůže.160 cm, 39 kg..Díky rodině a kamarádům co mi otevřeli oči jsem si to začala připouštět ale do přibírání sem se stále neměla.. začalo se u mě střídat hladovění a přejídání, ale když jsem viděla že to někdo dokázal zvládnout (tím mylsím tebe šikulko) řekla jsem si že to zkusím taky. Do nedávna jsem se o to přibírání "snažila" (haha, nepřibrala jsem ani deko, a to jsem si myslela jak se cpu) jen kůli okolí,hlavně mamce která ze mě byla dost špatná. Zakáala jsem si od neděle vážení, teprve 2 den a stále mě to nutká,ale odolávám :P mylsím že když nebduu vědět jak to jde nahoru tak to budu psychicky zvládat líp. Miluju sladký a tomu fakt neodolám, řekla bych že kuli víkendovým buchtám tu ještě vubec jsem a mám ted alepson tech 41kg.. Co to tady plácám tyjo :D chtěla jsem mluvit uplně o něčem jiném a to o cvičení :D začala jsem chodit do posilky,abych nabrala nějakou tu svalovou hmotu ale nějak se neměla z čeho vytvořit :/ no ale aspon jsem simyslela že nejsem ledajaká máčka, tak jsem chtěla zkusit tvuj workout a chichi Nyny.. :D první cvik jsem vydržela 15 sekund a zdarec :D Dneska jsem začala cvičen s Jill jeslti ti to něco říká ale bylo to dost krátké na to jak jsem zvyklá cvičit delší dobu..chtěla jsem si hodit něco navíc a nějak jsem ztroskotala :D tímhle vším chi říct jak moc tě obdivuju, a vidím že to nejsem jen já.Už jen to kolik lidí navštěvuje a sleduje tvuj blog, a tvé pokroky. :) Držím palce do dalšího boje a už se moc těším až si pustím na videu místo Jill workout od tebe :P budeš na mě z tý obrazovky pořádně řvát a hecovat mě :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za krásný komentář a že jsi se svěřila s problémy! :)) Dofám, že se do přibírání pustíš s pořádnou vervou, uvidíš, jak ti bude líp! :) A užívej si to, není zas tolik lidí, kdo potřebuje přibrat, a ty si můžeš dovolit jíst daleko víc!! :) A posilku ti schvaluju všema deseti, ale máš pravdu - aby ty svaly rostly, potřebujou jak podnět (silový trénink, posilování), tak dostatečný příjem energie z jídla :) A Jill znám, tak držím palce, ať brzo svalíky rostou! :) Určitě je dobře, že jsi se už rozhodla přibrat hlavně kvůli sobě, abys byla zdravá a cítila se líp, než kvůli ostatním! :) A do videí bych se taky ráda pustila! Ale bacha, budu pořádně tvrdá! :D Moje mamka by ti to taky potvrdila, občas jí dám 15minutový workout a řvu na ni přitom jak generál :D (dělej, dělej, makej, honem!!! :D)

      Vymazat
  26. sakra tak tohle byl mazec:) dala sem si to po zuzce a malem sem vypustila dusi,prvni cvik nedavam tam sem sla po pulce na kolena:) ale diky urcite to obcas po nakym workoutu zaradim:)

    OdpovědětVymazat
  27. Jeej workout na břicho, to je super: D Tyto cviky jsou u mě pravidelné, tak jsem ráda že jsem je mohla takto zkombinovat. A od kolika letech se vlastně věnuješ cvičení? Když máš už takové vypracované tělo: D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem začala cvičit zhruba ve 13 letech, to to byl tak 2 týdně aerobik a 1x týdně posilka :) Ale rozdhodně jsem neměla takové výsledky :D Pak teda se to zvrtlo (anorexie, mooooc cvičení) a to se teda o vypracované postavě nedalo mluvit ani zdaleka :D K této postavě už přibírám takovýho půl roku, přičemž největší změny jsem začala pozorovat zhruba od tohoto ledna :)

      Vymazat
  28. Wow, nepřemýšlelas o kurzu na fitness trenérku? Máš skvělou techniku, skvělý vzor! :):)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No abych řekla pravdu, hlodá mi to hlavou už delší dobu, si nějaký kurz udělat :) Ale většinou je to až od 18 let, abych pak mohla předcvičovat :/ :) Taky bych ráda začala někdy v budoucnu točit videa, jako třeba Zuzka Light nebo ta holka z rutina.cz ;)) Snad se mi jednou něco z toho vyplní! :)) Moc děkuju za pochvalu! :)

      Vymazat
  29. úžasný workout! ten určitě vyzkouším :) díky

    OdpovědětVymazat
  30. Řeknu ti, teď jsem ho dělala a třeoala jsem se jak ratlík v těch plank pozicích :D Omluvit mě může snad jen to, že jsem už za sebou měla skoro půlhodinový workout, ve kterém bylo celkem 155 burpees :D Ale tohle bylo skvělých 5 minut na závěr! :)

    OdpovědětVymazat
  31. jů, to je něco pro nás lemry :D. Včera jsem začala plank challange a přestaly mě bolet všechny svaly, tak asi vim, co si dám na závěr.. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D