sobota 23. února 2013

10 - 620 REP WORKOUT

Ahoj lidi! :) Fůj, tady je všude tooolik sněhu! :D Taky to tak nesnášíte? Dopoledne jsem šla jen na pár minut se psem a přišla jsem domů zasněžená jak sněhulák, o psovi ani nemluvím! :D No nic, nebudu si kazit náladu :))

Soutěž je teda od teď ukončená, takže za chvilku jdu losovat a pak se tu objeví článek s informacemi :) Prozatím si vy můžete zacvičit, no není to skvělé? :DD Nafotila jsem pro vás nový workout :) Tentokrát je to zase ten hezky náročný, jak to mám ráda. A jelikož si ty fotky fotím sama (fakt se neptejte, jak, je to dost složitý a moc a moc inteligentně vymyšlený :D), tak u některých (konkrétně u 3!!) je kvalita fakt debilní a navíc tam vypadám, že vážím 10 kilo i s postelí :D Ale to dělá jen ta debilní fotka, tak se nebojte, vy víte, jak hezky si papám! :D
 
Tentokrát se jedou 4 kola na čas, máte to tam i napsaný :)
Nejdříve tedy 50x strict mountain climbers - 1 noha = 1 opakování. A přeskakujete z jedné na druhou, však to znáte od Zuzky z ZWOW :)
Pak 40 air squats. Dbejte na to, aby jste šli zadečkem opravdu co nejníž, a kolena nepřesahovala špičky noh! Nohy máte narozdíl od normálních squatů dál od sebe, něco přes šíři vašich ramen. Když se vracíte z toho velmi nízkého squatu do stoje, hezky zatáhnete zadeček! :)
Při 3. cviku s hroznýma fotkama :D přeskakujete přes činku ze strany na stranu :) 1 strana = 1 opakování.
Dále tu máme 20 pánských kliků. Pamatujte, že u nich jde o kvalitu, a né, že je odfláknete! :)
Pak 10 tuckle jump = skáčete do vzduchu a zároveň přitáhnete kolena k tělu a plácnete do nich dlaněmi :) 10 opakování, ale super svižně!
Poslední cvik jsou tricepsové kliky. Šetřím vás, takže je jich jen 5 :D Lokty máte co nejblíž u těla, celé tělo v jedné rovině! :)
 
MY TIME = 13 minut 35 sekund

12 komentářů:

  1. Jasně že víme, jak si papáš! Foťák je mrcha, taky vůbec nefotí podle mých představ! :D

    Jinak workout super, fakt se mi líbí, takže asi zase někdy zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páči sa mi, že dávaš do workoutov svoje fotky, hneď je to zase o niečo zaujímavejšie (ehm úprimne, dobre sa na teba pozerá:P) :D Zajtra vyskúšam! Vždy skúšam tvoje workouty, ale s časom sa pochválim až bude aspoň trochu blízko toho tvojho ;) Ale paráda, moje obľúbené cviky (až na tie tricep push-ups) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Workout vypada moc dobře, hned při zítřejším cvičení vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  4. No ten je povedený, ještě s takovou názornou ukázkou přímo od autorky, co víc si přát! Dneska jsem si dávala jeden zwow a cviky tam byly podobné.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc dobrá kombinace cviků! :) Už vidím, jak se mě bude téct :D

    OdpovědětVymazat
  6. Super workout!! líbí se mi, jak máš vlastn fotografie!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Super cvíčo, hned zítra jdu do toho ;-) A tvoje fotky jsou dóst inspirativní. Máš krásnou postavičku ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky,máš nějaké rady pro ty,kteří chtějí začít s workouty? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že prostě do toho skočit po hlavě, jestli se na to cítíš :) Najdi si třeba nějaké video od blogilates (na youtube) a prostě jeď s cvičitelkou. Nebo pokud jsi úplný začátečník, tak třeba cvičení od Jillian Michaels. Je to delší program, takže nebudeš muset každý den vymýšlet nové cvičení :) Postupně ale přejdi na něco těžšího, nejlépe třeba takovéto intervalové cvičení (tento článek) a třeba ZWOW :)

      Vymazat
    2. Děkuji moc za rady,skočím do toho! :) PS. Tvůj blog je super a jsi skvělá inspirace,jen tak dál!! :)

      Vymazat
  9. Taaakže, hned po prvním kole jsem tě nesnášela. :D
    Ještě od pondělka mě po mrtvém tahu bolela pořádně stehna, takže při dřepech se mi krásně ozývala. :D
    U kliků jsem musela svolit k dámským, protože pravé rameno mě pořád pobolívá, ale zase to k těm pánským vypiluju. :)) Mimo to jsem si místo 20 dala jen 10, ať to rameno přeci jen šetřím.
    Jumps knee tuck mi daly krásně zabrat. Tento cvik z hloubi duše nenávidím! :D
    No, čas je docela tragický oproti tomu tvému, ale když už jsem ze sebe dostala tolik "výmluv", tak omluvou pro 19 minut, které jsem strávila při tomto workoutu, mi bude to, že jsem se na HIITy teď pěkně vyprdla. Je zase čas se do toho pořádně obout. :))
    Díky za super trénink, dokázala jsem překonat lenost a pustit se do cviků, které pro mě byly výzvou. ;)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D