pátek 17. října 2014

TEN článek

Nazdárek lidi!

Tak, po nějaké době se hlásím s novým článkem a tentokrát to bude TEN článek, na kterej všichni čekáte. Někteří na něj čekají už pár měsíců (a ti neoprávněně), někteří teprve pár dní (ti oprávněně :D) a některým je to úplně u p*dele (oprávněně?? :D) Po nějaké době hloubání v mých mozkových závitech jsem se rozhodla, že tento článek fakt napíšu, ikdyž pořád mě jedna moje část (zlé dvojče hehe :D) od toho odrazuje. Takže vlastně nevím, jestli po dopsání článku ho fakt zveřejním (jestli ho teď čtete tak jsem očividně své zlé dvojče porazila, hurá!)

Začneme a hned po pár větách určitě pochopíte, o čem mluvím. Jen vás prosím ať když už jste věnovali čas a přečetli prvních pár odstavců, tak to rovnou dočtěte celé až do konce, nedělejte unáhlené závěry a hned mi nepište duchaplné urážlivé komentáře :D

Skoro každá holka to zná. Začnete cvičit, tuk mizí, svaly se začínají rýsovat, zadeček zvětšovat, sílíte a cítíte se čím dál líp. Posilka je váš druhý domov (nebo první a váš skutečný domov je váš druhý domov :D), k Vánocům si přejete protein nebo BCAA a vaše narozeniny nejraději oslavíte ve fitku brutálním tréninkem, ze kterého vás musí na párty odvážet na kolečkovém křesle. Všechno se zdá naprosto perfektní,... jenže ono vlastně není nikdy nic perfektní. Před zrcadlem zatínáte bicáčky a najednou ejhle! Zčistajasna si uvědomíte, že váš hrudník připomíná přistávací dráhu. Co to? Kdy to? Jak to?


Důvod je naprosto jednoduchý - pokud nejste od přírody velmi obdařená v oblasti hrudníku (jestli ano, tak vám upřímně závidím!), s úbytkem tuku na těle bude tuk mizet i z prsou, jelikož právě prsa jsou tvořena hlavně tukem. A čím víc tuku budete shazovat, tím menší vaše prsa budou. Někdy je to dokonce tak nespravedlivé, že nejdříve zhubnete prsa úplně a až pak začne tuk mizet i z ostatních partií :D Fuck that shit! Ale je to tak. Místo/místa, na kterých se nám primárně tuk ukládá, neovlivníme, takže neovlivníme ani to, z kterého místa budeme tuk ztrácet. Nejde si říct CHCI přibrat tuk jen na zadku, CHCI zhubnout tuk jen z břicha nebo jen ze stehen, CHCI přibrat tuk jen na prsou. Takto to prostě nefunguje, tělo neoblafnem.

před
Nabízí se 4 možnosti, co udělat -
a) přibrat a doufat, že vám tuk půjde i do prsou (stejně nakonec s největší pravděpodobností přiberete všude i tam, kde nechcete)
b) benčovat (tím si vytvoříte prsní svaly, což ale není to, po čem většina žen z celého srdce touží)
c) nechat to být
d) sáhnout HODNĚ hluboko na dno své kapsy a vložit se do rukou plastického chirurga, který vám vaše nárazníky dokáže vykouzlit

Já jsem zkusila všechny možnosti. Možnost b) jsem vzdala jako první, jelikož mi prostě pruhy na hrudníku u ''křehké'' dívenky jako jsem já (:D) moc neseděly.

Možnost c) - nechat to být, jsem ''praktikovala'' asi nejdéle. A rozhodně na tom není nic špatného. Já totiž věřím, že každá žena/holka je přitažlivá, pokud se sama cítí sebevědomě ve vlastní kůži. A to ať je hubená, tlustá, svalnatá, s malýma prsama, s velkýma prsama. Pokud svoje tělo umí nosit a cítí se v něm dobře, je to prostě výhra v loterii.

Během předchozích pár měsíců jste mohli pozorovat to, že jsem zkoušela i první možnost - teda přibrat. Mým původním cílem vlastně bylo hlavně nabírat svaly, ale jelikož jsem debil a trochu se mi to vymklo z rukou, část energie šla i do tuků. A k mému štěstí něco do prsou fakt šlo. A jelikož jsem za pár měsíců přibrala asi 12 kg (oh shit, až teď jak to píšu tak to vypadá děsivě, jsem hrozný prase! :D), teda z nějakých 50 kg, co jsem měla na soutěži (prosinec 2013), na 63 kg což mám momentálně, tak někteří chytrolíni pojali to podezření, že jsem si prsa někdy o prázdninách nechala udělat. Někteří to dokonce nepojali jen jako podezření, ale jako holý fakt, a tak se mi v posledních pár článcích naskytla možnost si přečíst, že silikony mám a strhly se o tom brutální diskuze na život a na smrt. Upřímně právě toto byl taky jeden z důvodů, proč jsem dlouho žádný článek nenapsala - píšu článek o cvičení a dočkám se reakce úplně na něco jiného, což mě prostě od psaní odradilo. Asi jsou moje prsa pro některé fakt důležitý, když jsou ochotni se o nich dohadovat a řešit, jestli mám podprdu pod podprdou nebo ne :D Každopádně opožděně děkuju těm, kteří se mě jakýmkoli způsobem zastali, protože já jsem fakt odmítla se do toho zapojovat.

před (a no calves :D)
Nakonec mi však došlo, že se svou novou tlustoformou jsem spokojená nebyla. Takže jsem se rozhodla rýsovat a shodit ten bůček na povrchu. Bohužel už po prvních pár týdnech jsem pozorovala změny nejen na těle, ale hlavně i na těch prsou. Z objemového období velikost 1 se vrátily zase do mínusové velikosti :D Už už jsem měla hrůzu v očích a říkala si, že raději budu praktikvat permaobjem, abych ty prsa měla furt. To bych fakt nebyla spokojená se zbytkem postavy! Prostě začarovanej kruh, kterej pochopí jen holky :D

No, nebudeme chodit kolem horké kaše. Na operaci jsem byla před cca čtyřmi týdny. Rozhodla jsem se, že nebudu jako zbytek fitnessek/ostatních žen, které to zapírají a nechtějí o tom mluvit. Proboha proč? Žijeme ve 21. století, a takové věci jsou dnes běžné. Pokud existuje něco, co může žena udělat, aby si zvýšila sebevědomí a má k tomu prostředky, proč do toho nejít? Doufám že většina z vás už nemá ty hloupé předsudky, jako že umělá prsa jsou jen pro pornoherečky a lacinné holky. Setkala jsem se totiž i s větou na toto téma, která zněla ''Myslela jsem si, že nejsi taková'' Jako jaká? Co mají prsa společnýho s tím, jaká jsem? Nenechala jsem si udělat balóny, které by mi překážely v chůzi a převážely mě tak, že bych padala na hubu.



Nejvhodnější se mi zdá sepsat DŮVODY, proč jsem se k tomuto kroku rozhodla.
Nejdřív musím říct, že to není kvůli chlapům. Není to kvůli soutěžím ve fitness. Není to kvůli hejtrům, kteří mají občas trapné poznámky na holky bez prsou. Není to kvůli tomu, že můj expřítel měl větší prsa než já :D

Pokud mě už nějakou dobu znáte a sledujete, tak vám nejspíš došlo, jakej strašnej flegmatik jsem (a rodičům to někdy pěkně leze na nervy, ehm ehm O:-) :D) Je mi jedno když mě někdo pomlouvá, je mi jedno že se někomu nelíbí moje postava/to, co dělám/legíny, který nosím/tvar lžičky kterou jím svůj oblíbenej cottage. Je mi jedno, že ve fitku při cvičení vypadám jak zfetovanej bezdomovec, zatímco ostatní fitnessky maj i při tréninku perfektní mejkap a culí se při dřepech jak jezulátka.
* samozřejmě na důležitých věcech mi záleží, to abyste nepojali podezření, že mám u prdele fakt úplně všechno :D A aby to souviselo s tématem článku - Je a bylo mi jedno, že mi čas od času někdo k fotce/článku napsal, že nemám žádný prsa.

Jako samozřejmě tomu tak nebylo vždycky - bývaly doby, kdy jsem názory ostatních přehnaně řešila a snažila se vyhovit jejich požadavkům. To je naštěstí pryč a je to jen dobře. Po čase totiž pochopíte, že každej by se měl v první řadě snažit být šťastnej a spokojenej sám se sebou, a ne jen vyhohovat požadavkům ostatních navzdory svým vlastním touhám a přáním. Když jste šťastní vy, působíte lépe i na ostatní a to je to hlavní.

po
Hlavní důvod, proč jsem se rozhodla k tomuto kroku, bylo moje sebevědomí a moje vlastní touha ty prsa mít. Nebylo to kvůli nikomu jinému :) A musím říct, že po protrpění prvních 14 dnů, kdy prsa vypadala jako vetřelci z jiné planety, jsem nyní naprosto spokojená. Sice se ještě budou měnit několik měsíců, než nabydou ''finální podoby'', ale už teď můžu říct, že to byl opravdu skvělej krok.

Kdyby existovala jakákoli jiná možnost, jak si ty prsa zázračně přičarovat vlastní pílí a sílou, samozřejmě bych byla odhodlaná si je sama vypracovat. Jak jsem ale říkala - u holek to prostě není možné. Cvičením se dá zadek zvětšit/zmenšit, to stejné platí o nohou, lýtkách, rukách, zádech, v jisté míře i o pasu... U hrudníku to však nejde.

Jen na závěr bych přidám jeden citát od fitnessky jménem Pauline Nordin, ve kterém je to taky hezky vyjádřeno :

As an athlete and a fitness model you strive to create a flawless physique, you use the weights and diet to sculpt shapes and curves. Every muscle on your body you can change and improve. But in order to see the beautiful shape the body needs to be lean with very little body fat. Here you face a Catch-22 moment because as your body gets more defined, your breasts start to sag! The tighter the body the droopier the chest. Why is that? Because the female breasts, that are such important parts to a perfect physique, are made up of mostly fat, which you cannot shape. No workouts, no diet pills will keep your chest full, the only option is to get a breast augmentation

I chose to go down that path since I strive to create and display that ideal, fit, strong body with curves, shape, muscle and femininity all combined into one human sculpture. Plastic surgery is the only option that enables this otherwise human physiology-wise unattainable body ideal.

Co se týče chlapů - vím, že na to každý z vás má jiný názor. Někomu je to jedno, někoho umělý prsa přitahují, někteří je nemůžou ani vystát. Pro ty chlapy, kteří umělá prsa kritizují - Jak byste se cítili vy, kdyby se vám pokaždé, když se snažíte zhubnout, zmenšilo přirození a v případě nízkého procenta tuku v těle úplně ztratilo?? :D Je to vtipný, ale celkem trefný přirovnání :D

Pokud by někdo chtěl, abych se o operaci a podobně ještě víc rozepsala, klidně tak udělám v příštím článku. Jak jsem psala - jsem rozhodnutá o této ''věci'' mluvit, protože mi to nepřipadá že je to trapný a nechci to skrývat (skrývat to JE trapný :D)

Uf, tak se do mě pusťte... :*

151 komentářů:

  1. Výborný krok, fotka dole vypadá báječně:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych byla pro, abys nám řekla více o té operaci. :))
    Jinak proti ženským s umělýma prsama nic nemám. Myslím si, že spousta z nich k tomu měla stejný důvod jako ty, totiž to sebevědomí, a že se prostě chtěly cítit jako ženy, protože nikdy pořádná prsa neměla. Já jsem třeba plochá jako prkno, ale můžu potvrdit, že s přibývající váhou se teď do žádné podprdy nevlezu, takže tuk tam nalezl. :D Nicméně jinak jsem fakt prkno. :)) Ale já toto absolutně neřeším, takže nějaká umělá prsa jsou pro mě zatím velká neznámá. :))
    Každopádně máš můj velký obdiv, že jsi to řekla tak na rovinu. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za reakci :) A článek teda bude, když o něj je zájem :))

      Vymazat
  3. Fandím ti a jsem pro víc infa ! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Niky, super, cenim odvahu...aj mne by sa zisli :D Infooo :))

    OdpovědětVymazat
  5. Prsa vypadaji perfektne :-) Zavidim ti je :-) A muzu se zeptat, kolik staly? :-)
    Kristyna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) No upřímně zrovna o ceně bych se takto veřejně bavit nechtěla, jestli chceš tak mi napiš soukromou zprávu na FB a klidně odpovím ;)

      Vymazat
    2. Soukromou zpravu ti mame (ti vsichni zvedavce) posilat na Beautygloss nebo na tvuj osobni - Nikca Studnarova? :D

      Vymazat
    3. :D jak chcete, můžete tam i tam

      Vymazat
  6. Ahoj, gratuluji k důležitému rozhodnutí. Celkem jsi mě zaskočila, pořád jsem měla tuhle operaci zafixovanou jako nadstandard pro lidi z časopisů a nedošlo mi, že už se dávno přenesla i mezi "obyčejné" lidi. Docela by mě bavil čláínek, kde bys popsala všechno okolo....mám na mysli fázi promýšlení, přesvědčování rodičů, poporu přítele, finanční stránku, zotavování atd. PS: po přečtění toho úvodu jsem čekala to nejhorší, tj, že jsi cvičení pověsila na hřebík :-) Takže jsem ráda, že tomu tak není. Líbí se mi, že jsi neustrnula na místě, ale jdeš dál, a hledáš se. Palec nahoru za udělání velkého kroku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) děkuju za reakci. Vůbec mi nepřišlo, že by ten začátek vyzněl nějak dramaticky :D Konec se cvičením rozhodně nehrozí, to nikdy! :D a info určitě bude, jelikož to čtenáře nejspíš zajímá :)

      Vymazat
    2. Přesně, já se taky bála, že to bude o tom, že už nebudeš dál dělat fitness, takže pochop, že nám spadnul kámen ze srdce! Vypadáš perfektně, fandím ti!

      Vymazat
  7. Já si myslím, že na tom není vůbec nic špatného. :)) Hlavní je, že ty se cítíš dobře a šťouralové... no, třeba je to jednou přestane bavit. :D Sekne ti to, poslední fotka je opravdu bombastická! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Naprosto s tebou souhlasím a moc ti přeju, že jsi šťastná. :) Nejdůležitější je, abys byla sama spokojená. Od čeho by ti bylo, kdyby byli ostatní?
    Moc ti fandím a držím palce, jsi úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  9. super! nijako neodsudzujem ženy, čo si dajú prsia urobiť- teda ak z toho nie sú smiešne lopty pod kožou a k tomu prifúknuté pery..... fakt mám na mysli skôr fitnesky a ženy, ktoré prsia nemali (ako ja). avšak ja zatiaľ váham. raz si hovorím, že na operáciu pôjdem a na druhý deň si vravím že f*ck them all, komu sa nepáčim plochá, nech sa nepozerá :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jaké číslo a tvar? :)
    Jsem ráda, že jsi to přiznala, není na tom nic špatného..Nešla bych do toho kvůli pocitu, že mít v sobě cosi umělého je nepřirozené..ale musí to být fajn..cítit se více žensky..já už si na své "nic" zvykla..nebo to spíš nikde neukazuji :D Je fakt, že teď tvé tělo vypadá více symetricky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 355 cc, anatomickej částěčně pod sval :) Víc se o tom rozepíšu v tom článku... Jinak ten pocit je fakt strašně divnej prvních 14 dní, nejhorší první 3 dny to bylo šílený fakt :D Jsem ale 4 týdny po a už skoro nic ''cizího'' necítím, a ono to za pár měsíců už nebudu cítit vůbec, jak čtu diskuze všude na netu :)

      Vymazat
    2. Díky za odpověď :) Tak to je ideální, nic extrémního, kolikrát to ani nejde poznat, když je vhodná velikost a pod sval:) škoda, že je nemůžu vidět (to zní blbě:D) ale jako myslela jsem třeba bez podprsenky v tílku s výstřihem nebo tak, takhle zakryté to příliš neřekne :) ale tak budu si muset počkat, až je vystavíš v těch titěrných bikinách na soutěži :)

      Vymazat
  11. krasna,tak ted uz te snad nikdo nebude prirovnavat k chlapovi omg:) taky by me zajimalo info jak a za jak dlouho se da zase poradne cvicit.drzim palce:)

    OdpovědětVymazat
  12. Já ti fandím a úplně tě chápu! Já sama bohužel nemám prsa a jestli budu mít někdy peníze na to abych si je nechala udělat, tak jdu do toho! :) Má to i své výhody, ale já prostě nejsem ze sebou spokojená.

    OdpovědětVymazat
  13. no já mám problém opačný, moje "chlouba" mě více něž obtěžuje a sebevědomí sráží ... a moc si přeju zmenšení (jenže to nejspíš nejde, což je na tom to nejhorší, takže i kdybych na to měla, tak mám smůlu ..) člověk podle mě chce vždycky to, co nemá, a i když to dostane, tak ve většině případu si stejně najde něco dalšího :D ale zase proč to nezkusit, když jsou prostředky a příležitost, takže palec hore za tvůj přístup !!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :) Zmenšení jde taky, ale mít já sama od sebe velký prsa tak bych o tom ani neuvažovala :D Ale samozřejmě nejsem v tvé kůži, nevím, jaké to je.. :) S tím že vždycky chceme to, co nemáme, naprosto souhlasím :D :D

      Vymazat
  14. To byla fuska se k těm kozam pročíst :-D každopádně vypadás skvěle a na další článek se těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D hééj takovej hezkej sloh jsem napsala a ty kritizuješ, že to byla fuška to číst!!?? :D tsss Jinak děkuju a s dalším článkem už pohnu, abych byla víc aktivní :)

      Vymazat
  15. Jsem strašně ráda, že sis šla za tím, co jsi chtěla a mluvíš o tom takhle na rovinu. Myslím, že je to důležité taky proto, aby se pohled společnosti na plastické zvětšení prsou trochu uvolnil :) Sama o tom dost vážně uvažuju, nejsem zdaleka tak vymykaná jako ty, ale žádná velká prsa nemám, navíc plánuji ještě trochu tuku shodit, takže lepší už to rozhodně nebude. Nechci nic velkého, hlavně aby to vypadalo přirozeně.

    Proto by mě moc zajímal článek s bližším infem, např profil, tvar a velikost, rekonvalescence (to muselo být docela drsný, když si zvyklá tak často cvičit, že ?:) ) a taky jedna věc - jak je to s věkem ? Nezdráhali se doktoři, když jsi ještě takhle mladá? :)

    btw pokud někoho zajímá cena (chápu, že se o tom Nikče nechce takhle konkrétně mluvit), stačí zagooglit a máte přibližný rozsah ;) (soukromé kliniky bývají dražší)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli se budeš chtít na něco bližšího ještě zeptat, když o tom uvažuješ, tak klidně napiš do soukromých zpráv na FB můžem o tom pokecat :) jinak další info bude v dalším článku ;) No s tím cvičením to bylo strašný jako, teď už trochu začínám, aspoň nakorbím nohy a vyrovnám je s vrškem, kterej teď cvičit nemůžu :)

      Vymazat
    2. Jé díky moc, to je od tebe milé. kdyžtak se ozvu :))
      Tak aspoň že ty nohy můžeš korbit, to je fakt :D

      Vymazat
  16. tyjooo super!:) přesně už se taky těším až půjdu!:D:) a jemi jedno kdo si co myslí:) dělám to pro sebe nechci melouny ale fajná prsa a je fajn se přiznat.. lepší než neustálé spekulace:) taky bych ráda věděla něco víc o operaci trochu se furt bojíím:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D všechno vám popíšu, taky jsem se bála, ale víc jsem byla spíš natěšená jak budou vypadat a nakonec se všechno vyplatilo :3

      Vymazat
  17. fandim Ti :) Tvoj zadok, tvoje prsia a tvoje telo :) ...a podla fotky to vyzera dost prirodzene, takze super :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tady je krásně vidět, jak každý chce to, co nemá :D Já nosím velikost 70D a i když podle fotky se mi zdá, že je mám menší, než ty :D tak bych strašně chtěla ještě o dvě čísla menší. Že malý prsa vypadaj líp, protože jsou mnohem pevnější a můžeš v klidu chodit bez podprsenky a užít si třeba šaty s výstřihem na zádech, které naprosto miluju, ale nikdy si je nebudu moct obléknout, to úplně pominu, protože silikonů se tohle asi netýká... Ale co se jich asi taky týká a co mě hodně zajímá: nevadí ti při cvičení? Mně strašně totiž a to je pro mě o dost horší, než ta "móda". Při běhu se natřásaj, že to bolí, při angličácích se do nich fláknu pokaždý, a o cleanech ani nemluvím, ty jsou vůbec nejhorší. Silikony nebolí? Nebo jak to je? Nebyl to třeba jeden argument, který tě od operace zrazoval?

    OdpovědětVymazat
  19. Paráda, moc tě v tom podporuji, taky se sama chystám :). Článek s větším info o tom jak ses cítila a jiné podrobnosti bych moc uvítala. Můžu se zeptat u jakého si byla doktora, když tak do zpráv na fb, jestli o tom nechceš tady psát? :)

    OdpovědětVymazat
  20. Máš můj full support. To přirovnání s mužskou chloubou je trefné. Hodně žen se kvůli tomu trápí a když si zvolí cestu implantatů tak je to jejich volba, přátelé budou toto rozhodnutí podporovat a blbci pomlouvat což by ženě která je šťastná sama se sebou nemělo dělat problém. Své žene. (po dvou dětech cvičí a prsa jsou prič) jsem řekl ze když bude chtít tak je může mít, už na to nějakou tu dobu šetřím ale záleží na ní jestli bude chtít.

    OdpovědětVymazat
  21. Sluší Ti to. A to přirovnání s pánským přirozením je dokonalé :-) :-) :-) Moje přednosti jsou hubnutívzdorné. Jsem typ jablko a kdybych si mohla vybrat, přesunula bych špek z břicha do zadku. Ten Tvůj Ti závidím ;-)
    Taky bych prosila info o operaci. Díky!

    OdpovědětVymazat
  22. Mas můj obdiv :-) jsi skvělá a hodne si toho dosáhla. Navíc ty prsa, to je jen tresnicka na dortu toho, jak moc si u me tim mohla zaperlit. Sama si chci prsa nechat udelat/upravit, jen cekam na finanční prostředky :-) libi se mi jak se nevymlouvas na kulturistiku/fitness/soutěže a ze si to udelala jen kvuli tomu ze si sama chtela :-). Paráda!

    OdpovědětVymazat
  23. Ahojky, já teda prsa nemám a je mi to jedno, stejně tak jakou u ostatních, zda mají svoje či koupený, přesně jaks napsala, 21. století... Fascinuje mě, jakej zadek jsi si dokázala vycvičit, obrovskej kus práce jsi musela odvést :) Nemáš problém s velikostí kalhot? :)Fandim ti a baví mě tvá cesta.

    OdpovědětVymazat
  24. Ufff !!!! Tak to jsi mě fakt dostala ! Nikdy jsem ani nevytušila z tvých článků, že bys
    po těch prsou tak toužila....Ale neodsuzuju, taky o nich po druhém dítěti uvažuju.
    Těším se na článek o operaci a na více fotek "po".Petra

    OdpovědětVymazat
  25. Super! Já bych do toho asi nešla, protože jsem srab :) A představa víc než dvou dní bez sportu je děsivá! Ale o to víc mě zajímá, jak to u tebe bylo / je s návratem ke sportu.

    OdpovědětVymazat
  26. Ty jo, tak já jsem celkem překvapená, ale je pěkné, že jsi o tom napsala.
    Nicméně já tohle, že si někdo udělá prsa, vůbec nechápu. Jednak je to prostě operace a pokud to jde, tak těm se ráda vyhnu. Druhak to trochu odsuzuju, přijde mi, že kdo je má, je dost zatížený na vzhled. A v dnešní době push-upek přece není problém si to vycpat, když někam jdeš?
    Navíc při sportu jsou mnohem praktičtější malá prsa, co nepřekáží. Podle mě k sportovní postavě malá prsa pasujou líp a ničemu nevadí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bylo to první, co jsem s doktorem rozebírala - že se věnuju závodně i cvičení a sport je můj život, takže potřebuju aby mi pomohl je vybrat tak, aby mi při sportu nezavazely :D Rozhodně jsem si nenechala udělat nějaký megakozy jak jsem psala, je to taková normální velikost, která mou postavu doplňuje, ale nezasťiňuje.

      Vymazat
    2. Mně teda přijde horší si prsa vycpávat :D Představ si ten epic fail, když tě kluk poprvý svlíkne a je tam úplně něco jinýho, než čekal :D

      Vymazat
  27. Je mi 14 a mám pocit, že zdravou stravou a cvičením se mi růst prsou/ a tak celkově do výšky, zastavil:/, tak bych další článek na tohle téma uvítala :) ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růst do výšky by cvičení ovlivňovat nemělo, ve 14 je na to ještě dost času. Radši si na výšku nestěžuj, abys teď zčistajasna nezačala růst jak z vody a za rok neměla přes 2 metry! :D To bys určitě nebyla nadšená! :D Jinak článek bude ;)

      Vymazat
  28. jsi opravdu nádherná nwm proč ale líbí se mi ženy které jsou silnější než já svalově

    OdpovědětVymazat
  29. Když to nekdo člověku sponzoruje. ..

    OdpovědětVymazat
  30. Takhle.. mně se to k tobě nehodí, to je první věc. Hrozně se mi líbilo, že jsi byla hezky nafouklá vzadu (čili na prdýlce) a od pasu nahodu útlejší, ale pořád tam nějaký prsa byly (i kdyby měly být způsobeny podprsenkou pod sportovní podprsenkou, což mimochodem praktikuji taktéž :D)
    A k tomu tvýmu ´tuťuňuňu obličejíku!
    Za druhé mi to v tomhle věku přijde ještě nerozumné.. Po dětech ok , za 10-15 let to taky asi pochopím, ale v 18 je to na mě až moc brzo.
    Nicméně, jestli jsou udělané dobře a ty se cítíš v nich daleko lépe, sebevědoměji a je to další díl do tvé vysněné "skládačky", jen tak dál.
    A koukej zase soutěžit, bavily mě ty tvoje "užjsemzasenabedně" články! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně 18 je na to nízkej věk, ale dost dlouho jsem si to promýšlela a nebylo to žádný unáhlený rozhodnutí :) Navíc jsem si nenechala udělat balóny, který by mou postavu zasťiňovaly - prostě to všechno jen hezky doplňují a cítím se daleko sebevědoměji :D
      áá soutěže budou neboj, už se nemůžu dočkat! :D jak sleduju milion fitnessek co dávají fotky ze soutěží tak mě to neuvěřitelně motivuje a už bych taky chtěla zas být na podiu :3 :D

      Vymazat
  31. Komentáre nejdem ani čítať, precitala som len článok, sledujem tá doslova Uz roky A bože na tej spodnej fotke máš úžasnu postavu -ten zadok!!! prsia sú.citlivá téma A je to súkromná záležitosť každej ženy :) takže ak sa cítis lepšie bol to správy krok, veď O to ide robiť veci ktoré nás robia šťastnými :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Jsem fakt překvapená, že se zatím setkávám s převážně pozitivními reakcemi na toto téma, jsem myslela že to bude naopak :D Sleduješ mě už od ''začátku''? :) ♥

      Vymazat
    2. Neviem presne ako dlho ale fakt už roky,.ešte keď si.jedlá minimum A cvičila len doma :)

      Vymazat
  32. Fajné, že si nám to napsala :) kolik ti je let? přijde mi, ze na uměla prsa to je moc brzy ale tak.. každého veci zejo :) hlavni je ze se citis dobre

    OdpovědětVymazat
  33. co si budeme povídat,prsa krásně doplňují postavu a bez nich to není ono....pokud to nejsou obří balony,vypadá to tak nějak líp. Pokud jde o věk,tak člověk toho může litovat jak v 18ti,tak ve 30ti...a naopak! těším se na info článek,cenu bys taky mohla pro zajímavost naťuknout;)

    OdpovědětVymazat
  34. Mě by zajímalo kolik to tak stálo a jak dlouho trvala ta "operace" :) Jinak máš strašně perfektní formu! Jen tak dál :)
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  35. Wow, kloubouk dolů to takto veřejně přiznat.. to jsi opravdu odvážná, jelikož vím kolik závislivců a kritiků tady na blozích šmejdí.. každopádně je super ,že to netajíš, a to máš můj velký obdiv.. :-)
    Já si toho také všimla ale to bys měla brát jako pozitivum - je to vidět, takže práce dobře odvedená, když to lidi poznaj :-D
    Zajímalo by mě několik věcí - co RODIČE - jaký měli názor a souhlasili/snažili se ti to vymluvit? Ty jsi vlastně už dospělá nebo ne?
    Kolik to stálo a platila jsi to asi všechno sama nebo ne?
    + by mě potěšilo kdybys připsala nějaký ten "režim" pooperační, jak ldouho jsi musela ležet, nehýbat se, nezvedat těžké váhy a tak.. :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Fúha, tak na teba by som nepovedala, že do toho pôjdeš. Nechcem určite aby môj komentár vyznel negatívne, ale nejak sa mi k tebe tie prsia nehodia a čudujem sa ti, že si do toho šla.
    Si vážne krásna, máš veľmi peknú tvár a úsmev, luxusnú postavu, preto nechápem, že k sebavedomiu ti bolo zapotreby umelé prsia. Buď na seba kladieš príliš veľké nároky alebo chceš byť v porovnaní s ostatnými výnimočná za každú cenu. Ja by som to práveže skôr pochopila, ak by si to robila kvôli fitness, bola by to "investícia" do kariéry, takto mi to príde ako ďalší rozmar. Keď si spomeniem čo ja všetko som chcela v 18, aké veci kladla ako priority,...
    Samozrejme je to len tvoja vec, ak si spokojná, tak to je najdôležitejšie zo všetkého
    A viem, že na to asi neodpovieš, ale vážne by ma zaujímalo, či ti niečo prispel aj Smartlabs alebo len rodičia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Platila jsem to celé ze svýho stavebka, což byly vlastně alimenty, který mamka dostávala po rozvodu a dávala mi je tam...

      Vymazat
  37. Ahoj, sama to znám...já chci jít na operacu´příští rok a už se nemůžu dočkat. Vím, jak je to důležité pro sebevědomí..poslední 2 roky od sebe odháním všechny kluky a nikoho nechci. Ten blok z malých prsou je strašný..Akorát já jsem starší, je mi 23..
    Může se zeptat, zdali máš kulaté či anatomy a jakou velikost ? Vypadají docela veliké :) Ale můžou to být ještě ty otoky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Mám anatomy částěčně pod sval, velikost 355 cc. Opravdu nejsou veliké, sedí tak akorát k mé postavě a doplňují ji. Nechtěla jsem prsa, který by mou postavu nějak zasťiňovaly a lidi si na první pohled nejdřív všimli nich :D

      Vymazat
  38. A u kterého doktora jsi byla ?

    OdpovědětVymazat
  39. Niki sleduju tě vlastně od začátku, přestala jsem číst veškeré jiné holky, které jsem četla dříve vlastně pořád a zůstala jsi opravdu jenom ty :-) postavu máš pořád úžasnou-štíhlý bříško, namakaný ruce,úžasná prdel, skvělý nohy!! A teď už máš i prsa! :-D splnila sis další sen a co je na tom špatného?? :-) mně se to líbí a až sundám svých 25%tuku a vrhnu se zpátky k cvičení (teď jsem 3 měsíce jedla páté přes deváté a necvičila) taky bych chtěla umělá-má to kde kdo, tak co, ale prvně musím makat a potom bude odměna ;-) těším se na další článek!!! :-) Nath

    OdpovědětVymazat
  40. Fandila jsem ti..bylas přesně to, co se mi líbí..všechno, co na tobě dobře vypadalo, bylo vydřený. Tohle je zklamání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no a ? ona to predsa nerobila pre teba.

      Vymazat
    2. odpověď anonyma je tak trefná, že tu břečím smíchy :D :D palec hore

      Vymazat
  41. upřímně vážně jsi mě zaskočila, myslela jsem, že to byl vtip :D ale myslím, že je to každého věc a proč by někdo neměl něco dělat jen kvůli tomu, že to společnost odsuzuje? když to jemu pomůže a když se tak bude cítit líp, není žádný problém! já tě chápu a podporuju :) těším se na další články!

    OdpovědětVymazat
  42. Gratuluji k rozhodnutí. 4 týdny je ještě hrozně málo po operaci. Mně se ten tvar ustálil cca po roce a už se neměnil, ale ta bolest byla první dva týdny šílená. Na druhou stranu ničeho nelituju a šla bych do toho klidně znovu. Hlavně teď buď opatrná, šetři se a se cvičením začni postupně. Já jsem šla poprvé do posilovny cca 2 měsíce po operaci, ale prsa jsem začala cvičit třeba až půl roku po, protože dřív mě ten prsní sval nepustil.
    Držím pěsti, ať jsi spokojená!

    OdpovědětVymazat
  43. No tak to WAU, tohle jsem nečekala. Osobně je mi jedno co lidi se svými těly dělají, někdo je tohle ochoten podstoupit a někdo ne (já). Ale chápu to, v odvětví kde se pohybuješ je tohle běžný a pokud chceš jednou to někam dotáhnout, tak ty prsa jsou v tvý kategorii dost důležitý kvůli tý symetrii. Přeju hodně štěstí, a at s nimi nemáš žádné problémy.

    OdpovědětVymazat
  44. A co ve škole? Učitelé, spolužáci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve škole jsem to neříkala, jen jedné kamarádce. Nepřipadalo mi to moc vhodné no :D Ale stejně to prý děcka poznaly. Učitelé netuším, ale asi taky...

      Vymazat
    2. To je jasné, že to poznali :-D

      Vymazat
  45. V tomlhe věku je to úlet, v příštích pár letech to bývá hodně těžký, člověk studuje, hledá práci atd. a nevíš jestli třeba nebudou ty desetitisíce potřeba... sama jsem o tom uvažovala, ale právě naznala, že zatím ne, a jsem teď ráda, ta cena mi zaplatila 2 roky kolejí.

    OdpovědětVymazat
  46. Teda, tohle mě upřímně překvapilo. Ne ve zlém, jen bych to nečekala. A popravdě jsem si na fotkách ani nikdy nevšimla, že bys měla malá prsa. :D Prostě se koukám jinam a beru tělo jako celek.
    Ale je super, že když něco chceš, opravdu to uděláš a že jsi konečně spokojená. Jak už v komentářích zaznělo, ocenila bych článek o průběhu operace, jak to probíhalo, jak dlouho to trvalo, jak to bolelo atd...

    Já nevylučuju, že někdy podstoupím podobnou operaci, ale spíš bych si nechala "upravit" břicho. Mám obezitu, upřímně napíšu, že jsem tlustá, ale momentálně hubnu a je mi jasný, že až budu na nějaký normální váze, budu mít vytahanou kůži a i prsa nebudou pěkný :D Ale nejspíš si to nikdy nebudu moci dovolit finančně, takže mě tohle dilema snad ani nečeká.

    OdpovědětVymazat
  47. Niki, moc ti to teď sluší, opravdu, vypadáš více žensky :-)
    Já bych asi nikdy do operace nešla (jsem srab) a také nemám na to finance, ale já mám spíš problém ne s velikostí (to mi jako docela vyhovuje) ale spíš se mi nelíbí tvar.. mám je (prsa) docela ochablé a svěšené.. myslíš že tohle by šlo spravit cvičením nebo jen operací?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu :) No cvičením tento problém bohužel spravit nejde. Je to jako když máš třeba tuk na břiše - cíleným cvičením na břicho ten tuk na něm nespálíš ani nijak nezpevníš. Je možné že když shodíš nějaký tuk (pomocí stravy a cvičení) z celého těla a třeba se to spraví, ale bohužel to není moc pravděpodobné..

      Vymazat
  48. Vypadáš úžasně, mě osobně se hrozně líbí fitnessky jako třeba Michelle Lewin, co mají mimo hory svallů taky zadek a prsa :) ...ale musím říct, že 18 je dost zvláštní věk na takový krok...to ti to zaplatili rodiče, SmartLabs, a nebo jsi utratila všechny peníze co jsis vydělala po brigádách? A co na to vůbec máma s tátou říkají?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po brigádách těžko... najdi si kolik tahle sranda stojí... akorát pak jsou trochu absurdní ty řeči, že si nechtěla kupovat tolik batátů, protože to stálo už moc... chudáci rodiče, navíc o fitness v první řadě jí evidentně nejde, protože tam to potřeba neni a za tyhle peníze kdybych já měla (brigáda jde všechno na nájem atd.) tak bych využila toho že bydlim doma a kupovala si třeba fakt kvalitní a dražší jídla nebo si to šetřila na studia apod.

      Vymazat
  49. Vypadáš úžasně, mě osobně se hrozně líbí fitnessky jako třeba Michelle Lewin, co mají mimo hory svallů taky zadek a prsa :) ...ale musím říct, že 18 je dost zvláštní věk na takový krok...to ti to zaplatili rodiče, SmartLabs, a nebo jsi utratila všechny peníze co jsis vydělala po brigádách? A co na to vůbec máma s tátou říkají?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Michelle Lewin je úžasná :)) Tak velký jako ona třeba je ale nemám, na mě by to nesedělo. Peníze jsem měla ze svýho stavebního spoření, byly to vlastně alimenty který dostávala moje mamka po rozvodu a dávala mi je tam...

      Vymazat
    2. Jinak rodiče se mi to nejdřív snažili rozmluvit, nakonec to bylo ale moje rozhodnutí a pak mě podporovali a pomáhali, za což jsem jim hrozně vděčná ♥ :)

      Vymazat
    3. Závidím ti takové rodiče... to ti mí řekli NE jen přes moji mrtvolu.. a i když jsem dospělá tak rozhádat se s nimi na život a smrt a jít bydlet pod most se mi fakt nechce.. takže musím zvloti variantu - sžít se s tím minimem co tam mám.. a třeba benchovat a doufat že se stane zázrak :-(

      Vymazat
  50. Niki, to je podle mě super :) a určitě udělej článek, prosím prosím! Uplně detailně, teda né uplně detailně, ale pocity,, bolesti, průběh, jaké to je být dlouho bez fitka, jestli budeš mít horší výkon, jak si připadáš atd :D

    OdpovědětVymazat
  51. Hej, tak teď už jsi teda fakt dokonalá :D vždy jsem sí říkala, ty vole, jak by vypadala ještě, kdyby měla zvětšené kozy (protože ono když srovnáš jakkoli dobrou pěknou fitnessku bez prsou, tak ti nikdy nepříjde tak prostě pěkná, jak kdyby ty prsa měla zvětšené) každopádně je dobře, že se za to nestydíš, je to naprosto běžné a taky klobouk dolů, protože, že by ses dobrovolně vzdala posilky na takovou dobu bravo! :D

    <33 JSI BEST

    OdpovědětVymazat
  52. vidim že tu funguje 100% cenzura... už se neni divit proč vypadaji příspěvky jak vypadaji

    OdpovědětVymazat
  53. Prsa máš krásný a moc ti to sluší o tom žádné, ale ten ten zadek!!!!! :ooo wou!největší závist, to muselo dát práce jak nevím co :D dyť já na něm dřu co můžu a je poloviční oproti tvému :DDDD o prsou článek určitě rozepiš a, kdyby tě ještě něco napadlo na nějaký článek, jak zvětšit zadek, sice máš článek o zadku :D ale ještě třeba podrobněji, protože to už je zoufalství, tak kdyby ses chystala na článek a nevědělas bylo by super, kdybys popsala, jak ses k němu dopracovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuju moc za pochvalu :D Ten zadek je záludnej a my, které neměly štěstí ho mít větší už od přírody, na něm musíme extra makat aby fakt vyrostl! Říká se že nejlepší jsou dřepy na zadek, při nich ale nedosáhneš takové aktivace těch svalů v zadku. Na něj jsou nejlepší cviky hip thrust,glute bridges, glute kickbacks, mrtvý tah (+ jeho variace), abdukce, swingy s kettlebellem. Váhy jak vyšší do 10 opakování, tak vyšší klidně okolo 30, aby to pořádně pálilo :D A nebát se ten zadek cvičit často, vydrží toho hodně! Ale určo nějaký článek i o tomto napíšu. Mě stačily 4 týdny bez cvičení a zadek se viditelně zmenšil, takže musím pořádně makat abych se dostala tam, kde jsem byla předtím, a pak je potřeba to dál zlepšovat :)

      Vymazat
  54. Máš odvahu, že jsi o tom tak otevřeně napsala, za to máš u mě bod. Já bych na to neměla asi koule, když se zamyslím nad tím, kolik chodí po světě závistivců a lidí co soudí aniž by na to měli právo.
    Já Ti k tomu můžu jenom pogratulovat. Splnila sis svoje přání, šla sis za tím co sis umanula. Vyprdni se na blbé pindy ostatních.. co děláš se svým tělem, svými penězi a se svým životem je jen Tvá věc a nikdo (ok, rodiče občas ano, hlavně v mladším věku, díkybohu :D) Ti do toho nemůže kecat.

    OdpovědětVymazat
  55. Nikčo, jeden "nekozový" dotaz :D Ty jsi jedináček?

    OdpovědětVymazat
  56. Děkuju moc za všechny komentáře :) Nebudu odpovídat úplně na všechny, ale jestli máte nějaký dotaz, napište mi soukromou zprávu na FB stránce :)

    OdpovědětVymazat
  57. Prsa dobrý, zbytek těla ještě lepší :-) Ale už dlouho se tě chci na něco zeptat - jak píšeš o tom úbytku tuku v těle, nemáš problémy s menstruací? Četla jsem, že u sportovkyň prostě odezní a nemají ji... tak by mě to zajímalo, jak to máš ty atd... protože se potýkám zrovna sama s tímhle problémem :-( Jím jak protržená, ale zdravě a pravidelně cvičím, takže mám sice hezky zpevněné tělo, ale taky nepravidelnej menzes a řekla bych, že to je právě tím, že jsem zhubla tuk a nabrala trochu svaly... tak nějak nevím, co s tím, páč nechci brát hormony :-/ Možná bys mohla napsat článek i o těchhle ženských problémech :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také by mě zajímalo :) od doby,co jsem začla posilovat mi menstruace vynechávala a teď jsem se jí nedočkala už půl roku, i přesto, že mi gynekoložka píchala hormony. M.

      Vymazat
    2. Přesně, stejný problém. Taky jsem se chtěla Nikči zeptat :/

      Vymazat
  58. super Nikčinka, fandím ti, si nádherná a určite to raz dotiahneš veeeelmi veeelmi daleko (lebo máš aj peknú tváričku nie len telo :D ) a my ťa budeme sledovať a podporovať,myslím si že si vzorom pre vela dievčat, ostaň taka aka si - duševne, a fyzicky - nech to RASTIE ;) a teším sa na dalšie články a infošky

    OdpovědětVymazat
  59. Jsi statečná a vůbec se nemáš za co stydět! Já mám stejněj problém :-( chápu jak ses cítila amoc tě obdivuji. Kdybys napsala další článek na toto téma byla bych strašně moc rada! Děkuji a držím ti palce!

    OdpovědětVymazat
  60. "Peníze jsem měla ze svýho stavebního spoření, byly to vlastně alimenty který dostávala moje mamka po rozvodu a dávala mi je tam..." ... v tom případě dost smutný... já ti to nezávidim ani ti to nezazlývám, ale člověk nikdy neví a v tomhle věku tuplem nevíš jestli nebudeš ty peníze potřebovat - na studia, na bydlení, nevíš co bude, v jaké budeš situaci a vrazit v 18 úspory do zvětšní prsou... no nevim - nemám proti tomu obecně nic, ale v dané situaci je to podle mě blbost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkud máš tuhle info anonyme? Pokud vím tak Nikča to tady veřejně nepsala a jestli ti to napsala osobně tak to je od tebe dost sprosté to tady publikovat! Hanba ti a FUj FUJ FUJ :-(

      Vymazat
    2. Samozrejme ze to tu psala, aspon sis to mohla tady přečíst ty chytraku

      Vymazat
    3. Ok tak v tom případně omluva, každopádně já zase nejsem takový blázen do všech novinek a blogu a mám i jiné - bežné starosti takže nemám čas to tu vše číst.. vím že v článku to nebylo a číst 100 komentářů se mi fakt nechce, ale jak ríkám, když to sama psala tak sorry :-)

      Vymazat
  61. Ahoj,mám možná trochu úchylnou otázku :D kde prosímtě kupuješ tanga? Mají totiž perfektní střih,který nemůžu zaboha nikde sehnat. Prsa jsou super a článek si přečtu moc ráda. Díky, Markéta :)

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj, mám dotaz trošku mimo téma, snad nevadí.. Psala jsi, že si teď cykluješ sacharidy, asi si to nesestavuješ sama, že? A to jen teď, nebo nějak dlouhodobě? Díky :)

    Jinak ti to moc sluší, jsi úplné ztělesnění dokonalosti! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuju za pochvalu :) No nastavila jsem si to už tak trvale a orientuju je podle tréninků. Teď sice můžu cvičit jen nohy a vršek až pak, ale když můžu cvičit celé tělo, dělám to tak, že ve dny kdy mám volno od tréninku (2 dny v týdnu) mám low carb a navýším příjem tuků, ve dny kdy trénuju vršek (2 dny v týdnu) tak medium carb, teda střední množství sacharidů :D, a ve dny kdy trénuju stehna/zadek/hamstringy, tak vysoký příjem sacharidů a minimum tuků. Většinou mám sacharidy na snídani, pak před tréninkem, a nejvíc v 1-2 jídlech po tréninku. Bílkoviny držím pořád na stejné hranici :)

      Vymazat
    2. A nechám to dlouhodobě, takže tak pojedu v objemu i dietě, akorát v objemu to množství sacharidů v jednotlivých dnech navýším a v dietě to budu upravovat podle toho, jak bude moje tělo reagovat

      Vymazat
  63. Super článek, přečetla jsem jedním dechem :). jako ženská, která sice od přírody štědře obdařená byla, ale taky si neumí představit, že by o svoje "přednosti" přišla, Tě naprosto chápu a myslím, že at je ti 15 nebo 50 je JEN TVOJE věc co se svým tělem děláš, pokud to má přispět k Tvojí spokojenosti. Moc nechápu tohle řešení/ odsuzování někoho, koho skoro neznám pro to co dělá, ale lidi takoví prostě jsou. A pro ty ostatní jsi velká motivace ..:)
    M.

    OdpovědětVymazat
  64. Počkej.. tys byla na operaci před 4 týdny??? Jen? Já myslela že už dávno.. protože to potom nechápu ti lidi co sem psali zda máš nová prsa, když to bxlo v době kdys je ještě neměla? Pokud si pamatuji tak minulý článek jsi publikovala 1. září a tam už lidi psali že máš plastiku.. ale to by bylo cca 6 týdnů.. čili tehdy jsi měla prsa větší jen díky objemové fázi - chápu to správně? Protože třeba tehdy se mi tvoje prsa docela líbila, podle mě už i tehdy vypadala super.. :-)

    OdpovědětVymazat
  65. Jsi uzasna s prsama i bez nich! Urazila jsi velkou cestu a jsi mi ohromnou inspiraci! Zacala jsem kvuli nadseni z Tebe a Tvych clanku chodit i do "busirny" kde nemaji ani rozdeleny sprchy, protoze se tam s zenskyma proste nepocita :D a jsem tam ohromne spokojena!!!!! Takze Ti patri velky dik a .... proste se na ty zakoplexovany komentare vykasli. Jsi uzasna a pokracuj v tom dal ;)

    OdpovědětVymazat
  66. Milá Nikki, také musím vyjádřit podporu ke tvému rozhodnutí! Hlavně ať jsi spokojená:-) Každopádně by mě zajímalo na jak dlouho tě to dostalo "mimo provoz", mám na mysli cvičení. Co doporučuje lékař? A nebojíš se, že svaly v této pauze půjdou dolů? Článek na toto téma uvítám:-)

    OdpovědětVymazat
  67. Hned ze začátku chci předejít pár chytrým poznámkám (a že určitě stejně budou) typu kde že mám prsa :D Ale víte co? Mě nestačí lusknout prstem, aby mi narostly kozy jako vozy. A ani po tom netoužím - 1) by mi to zavazelo při cvičení, 2) je trapný, jak to mým kozatým spolužačkám poskakuje v tělocviku :D 3) se mi to nelíbí ;D... psáno v březnu 2013... Kdybys neměla takový kecy, teď bych se tomu až tolik nedivila (i když mi to stejně přijde jako naprostá pitomost tohle udělat v 18), ale po tomhle tě fakt nechápu. Zvlášť když na fotkách ty prsa míváš....

    OdpovědětVymazat
  68. jen ti chci připomenout ještě jeden tvůj starší článek http://the-beauty-gloss.blogspot.cz/2012/07/prototyp-dnesni-zeny.html ,,Dnešní žena
    ... Nemůže létat letadlem, praskly by jí silikony"

    OdpovědětVymazat
  69. A mě spíš baví zdejší komentáře. Kdyby totiž napsala opak, to by zas byli všichni jak je to děsný.... spíš to svědčí o tom, že to tady čtou puberťačky, jejichž jediným cílem je zavděčit se.. a běda jak někdo je proti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. palec hore, ..hezky řečeno

      Vymazat
    2. Jo, to je fakt. A kdo napíše, že se mu to nelíbí, je hned považován za závistivce, který nic nedokázal.

      Vymazat
  70. Fandím ti a čtu každej tvůj článek, ale není místo cenzury lepší jen přiznat, žes změnila názor? http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:6w0rwEFobIsJ:the-beauty-gloss.blogspot.com/2012/12/lisa-marie-hot-or-not.html+&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz&client=safari

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, co myslíte tou cenzurou?? :D Jinak ke článkům starším než pár měsíců bych se vůbec nevyjadřovala, občas když zabrousím do archivu a čtu si nějakej starší článek, nechápu jak jsem něco takového mohla napsat :D A to jsem tu už nedávno psala, tak nechápu proč to tady rozebíráte :D

      Vymazat
    2. Ale třeba pokud jde o tu Lisu Marii z článku jak odkazuješ, názor mám pořád stejnej :D

      Vymazat
    3. Paráda, tak už se radši prosím tě nevyjadřuj vůbec k ničemu ;)

      Vymazat
  71. Hezky si to napsala, ty předsudky jsou hrozný! A úplně tě chápu, dříve mi to bylo taky fuk, řikala jsem si, že by mi při cvičení vadily, atd.. Ale jak člověk furt dospívá tak mění názory a časem bych do toho taky chtěla jít, protože ted mám na sobě jako že fakt doooost tuku a mám stova jedničky takže je jasný co mi zbyde až se toho tuku zbavím... Mohu se zeptat kde jsi byla? :)

    OdpovědětVymazat
  72. Super ze si to napísala, ono ked prestaneš nosit tu pooperacnú podprsenku ktorá dost stahuje, ludia by si to tak ci tak vsimli:) Ja som na opke bola vo februári, mám 420ml stredný profil pod svalom rez podprsný, a nosím podprsenky 70C-D, podla strihu. Vôbec to nie sú obrovské prsia aké si ludia bezne predstavia ked sa povie silikóny.. Tak ti drzím palce nech si cím skôr fit a mozes opat cvičiť:) drz sa
    Diana

    OdpovědětVymazat
  73. Super! Moc by mě zajímal další článek, třeba jaký to je, co sport po operaci,no vše okolo :)

    OdpovědětVymazat
  74. Takisto som dlho uvažovala o silikónoch, nakoniec sa mi prsia zväčšujú prirodzeným spôsobom - tehotenstvom :D Zaujímalo by ma hlavne, ako sa dá so silikónmi športovať - posilňovanie a beh, dosť ma vystrašili skúsenosti holiek na Omlazení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aké skúsenosti? ja som písala ze mám silikony 420ml, chodím behat denne a s poriadnou hight support podprdou nemám ziaden problém pri behu. Takze prosím nestrasit dievcatá:) kamosky majú aj "extrémy" - okolo 600ml (Ecka, Fka) a behajú pravidelne, s kvalitnými sportovými popdrsenkami nemajú ziaden problém (behajú a cvicia dlhodobo, po opke sú cca 2+ rokov)
      Diana

      Vymazat
    2. Niektoré už vôbec potom nemohli cvičiť ako predtým, iným to zase trvalo roky... Takže tvoje skúsenosti ma dosť tešia :) Ako dlho ti trvalo, kým si mohla opäť normálne trénovať?

      Vymazat
  75. .-) hele Beauty dělej si co chceš :-) za mě ok... super! hlavně, že ty se cítíš v pohodě

    OdpovědětVymazat
  76. Neskutocne...som sice zena,ale inteligentne,krasne a vysportovane zeny su pre mna TOP! Bud mojou trenerkou :)

    OdpovědětVymazat
  77. Nechci Tě ranit, ale hlavně, že jsi spokojená sama ze sebou. A doufám, že budeš i za 10-20 let. Mě se tvá postava zdá už moc přehnaná. I tvé jídelníčky jsou šílené. Upřímně - za mě bych si takhle zničit tělo nechtěla (tím nemyslím ty prsa) Ale celkově taková nálož bílkovin není pro lidský organismus vůbec zdravá. Ale naopak. Tak Ti přeji ať se dožiješ co nejvíce let.. No hold každý člověk to vidí jinak, ber to jako názor a ne urážku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to neberu jako urážku :) Jestli myslíš, že má postava je ''přehnaná'', tak se ti určitě nebude líbit kam až bych to chtěla ''dotáhnout'' :D Ale to je v pořádku, dělám to hlavně kvůli sobě, protože se to líbí mě, a je jasný že každý má jiný názor :) Jinak ohledně těch bílkovin - četla jsem o tom už dost informací a zatím žádná studie nepotvrdila, že by konzumace velkého množství měla na tělo negativní následky. Až se budu snažit nabírat, trochu je snížím a naopak navýším sacharidy, ale teď při rýsování je mám vysoko jelikož mě zasytí a pomáhají udržet svalovou hmotu :-)

      Vymazat
  78. Jen jediná věta se mi v tomto článku nelíbila a to, že "působit dobře na ostatní je v životě to nejdůležitější" ... to mi přijde jako totální nesmysl a naprosto v rozporu s tím co jsi psala výše. Jinak hodně štěstí v novém těle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To v tom článku fakt je? Pokud ano tak jsem se asi nějak přepsala nebo ty myslela jinak :D Už je to delší dobu co jsem to psala... JInak děkuji :)

      Vymazat
  79. že jsem přišla/přicházím o prsa mi ani tak nev....počkat, vadí! Ale...spíš mi vadí že se mi prsa proměnial z pěkných "plných bobulí" na něco, co je bez podprsenky povislé cosi. Pokud bych měla venovat prachy na plastiku, spíš bych šla do augementace. I když...
    Každopádně, hezká prsa a přeji ať nadělají hodně parády ! :D

    OdpovědětVymazat
  80. Není to tak dávno, co jsem na tohle blogu četla, že velký prsa jsou hrozný a že bys je nikdy nechtěla. Zajímavé. Jinak já mám naštěstí svoje prsa velký, takže toto řešit nemusím, ale i kdyby byly malý, nikdy bych si nenechala udělat silikonový obří koule.

    OdpovědětVymazat
  81. Můžu se zeptat jak dlouho cvičíš? Já plastiku prsou vůbec neodsuzují spíš naopak. Na jaké si byla klinice jestli se můžu ještě zeptat? Já jsem četla že dělají plastiku prsou tady. Taky by mě zajímala podrobnější informace jak operace probíhala. Jen si myslím že ty si ji moc nepotřebovala. Ale to je jen věc názoru :)

    OdpovědětVymazat
  82. Výborný krok, fotka dole vypadá báječně:)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D