pátek 25. května 2012

Kaše, kaše a zase kaše

Na kaše bych mohla vyprávět celé příběhy :-D Je to moje nejoblíbenější snídaně, skvěle mě nakopne do celého dne a je super-zdravá. Dříve jsem si dělala instantní, protože jsem byla lenoch si ji připravit sama :-D Ale pak jsem měla jednou náladu, zkusila ji, a instanku jsem od té doby neměla :-D

A jaké jsem už zkusila?

Ovesná kaše

Rýžová kaše ( z rýžový vloček)

Pohanková kaše ( z pohankové krupice)

Jáhlová kaše ( z jáhlových vloček)


Kukuřičná kaše

Vždycky si je na snídani připravuju nasladko. Vezmu ovesné/rýžové/jáhlové vločky a vsypu hrnek do vroucího mléka, pak postupuju podle návodu na obalu, nebo vařím, dokud to není takové, jak to chci :-D
Pak přidám kupu dalších věcí (med, javorový sirup, mandlové máslo, kokos, ořechy, ovoce, semínka, strouhanou čokoládu, skořici... :-D) a je to. Jaká je vaše oblíbená snídaně?

4 komentáře:

  1. jáhlovou a rýžovou jsem ještě neměla, to musím napravit:) jinak taky ráda snídám kaše, ovesnou nebo pohankovou, a sladím medem a přidávám banán:)) ale někdy mám chuŤ i na slanou a dám si nějaké celozrnné pečivo s lučinou a šunkou :) a když mám hodně času, tak si dělám domácí wafle:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda ovesnou kaši. Ale jen tak jednou - dvakrát za měsíc a konec :D já radši kus masa :D a když už teda něco na snídani, tak bílý jogurt s ovocem, toho se můžu užrat :D :)
    http://sunnyym.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky vypadají dost lákavě :) Zítřejší snídaně je jasná! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda naprosto zbožňuji ovesnou kaši, kterou teď jím pořád dokola.
    Takže se budu zřejmě inspirovat u tebe a nakoupím si i jiné vločky, než jsou ty ovesné. :))

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D