pondělí 2. prosince 2013

Keep going

Nazdárek lidi!

Tak už to víte? Už to všichni víte?? :D Další soutěž je za mnou, opět 1.místo! Jsem ten nejšťastnější člověk! :D


Konkurence byla tentokrát větší než minule, ale zato jsem zase o něco zlepšila pózy a myslím, že forma celkově vypadala líp :D Opět jsem dostala krásný pohár, kytku a tentokrát i medajli, muhehe! S pohárem mi je blbý chodit do posilovny a tak, ale když si vezmu na krk medajli až půjdu třeba na nákup, to tak divný není, ne? :D Bože já z těch cen mám takovou radost, že bych je nejraději nosila všude s sebou :D Dostala jsem i další protein, tentokrát vanilkový, který jsem dlouho neměla, tak se těším až po soutěži budu přidávat recepty na různé dobroty :) Během diety minulý týden (na 50 g sacharidů :D) jsem se po večerech totiž bavila procházením stránek s recepty a nějakými se inspiruji. To je prostě dobrá zábava, když jste na dietě - procházet stránky s recepty a slintat nad těmi výtvory :D



Opět jsem poznala spoustu super lidí a (naštěstí) jsem se (neúmyslně) vyhnula rozhovoru na kameru, který si firma plánovala :D Nojo, to jsem prostě já - potom co jsem vyhrála jsem byla zase úplně mimo, akorát jsem sbalila všechny svoje věci a ceny a hned jsme jeli domů. Tedy ''domů'' - stavili jsme se na jídlo, jelikož jsem měla šílenej hlad :D


A hádejte co? Totálně jsem se odvázala - kuřecí steak se sušenými rajčaty, rýže a obří zeleninový salát :D Jo, jsem fakt rebel..zatímco ostatní soutěžící si většinou smlsnou na mekáči nebo čokoládce, já si dám to, co jinak jím prakticky každý den, v každém jídle :D Doma jsem ještě do sebe kopla další velkou mísu rajčat - to mě hrozně chybí ty rajčata vždycky, když je musím na nějaké ty 3 dny před soutěží vyřadit :D A před spaním jsem si udělala ještě kaseinový čokoládový puding a  k tomu pojídala ořechy. Lehla jsem do postele a břicho se mi tyčilo až ke stropu :D Ráno jsem se ale probudila, a zase bylo všechno v pohodě...


Velké překvapení si na nás Luboš Koumal, který celou soutěž moderoval, připravil do finále. Potom, co jsme dopózovaly, nám najednou řekl, že máme nějakých 30 sekund (čas si přesně nepamatuju) na VOLNÉ PÓZOVÁNÍ!! :D Bože, to se v bodyfitness nikdy nedělá :D Myslím, že všech 6 z nás to dost vyděsilo. Ale musím uznat, že jsme si s tím tak nějak poradily (fotek naštěstí z této části moc není :D) a snad jsem nějaké velké šílenosti nedělala. Opravdu to nebylo domluvené předem! :D


Pumpování před vstupem na podium... hlavně si všimněte mých sexy ponožek!


Čekání mezi semifinále a finále - nohy nahoře, pojídání rýžových chlebíků, čtení Světa kulturistiky. 
+ Každých 5 minut kontroluju břišáky, jestli tam pořád jsou :D


A tady je názorná ukázka toho, jak strašně mám ráda pořádek a všechny věci mám vždycky uspořádané, abych se v nich vyznala. To pak dopadá tak, že už mě pomalu volají na podium, ale já nemůžu najít švestky na cukrování, rozcvičovací gumy, plavky (!!! :D) nebo něco podobně málo důležitého :D


Moje ''cheat meal'' po soutěži - maso, rýže, zeleninka :D Všechno jsem snědla, ani zrnko rýže nezbylo!


A od rodiny na mě dnes čekal dáreček, taková odměna za výhru - 60 vajec, spousta cherry rajčátek a obrovský pytel arašídů'!! Tady někdo ví, jak mi má udělat radost! :) Hádám, že zítra bude den jako stvořený pro výrobu domácího arašídového máslíčka, snad to můj mixér přežije (a nepřipojí se k těm několika minulým, které jsem svým oblíbeným mixováním odstavila z provozu -_-) Buráky jsou, jak vidíte na obrázku, nevyloupané, tak pokud máte někdo volno o večerech... nechcete malou brigádku? :D




A dnes byl konečně čas na trééééénink! Totálně jsem si to dávala :D O víkendu jsem se překvapila, když se mi podařilo v pohodě udělat 8 shybů podhmatem a 5 shybů nadhmatem. To bude tím, jak jsem kilo zhubla - nemusím tahat ''tak velkou váhu'' :D Takže se zase pouštím do toho, že je zkouším každý den, abych se hlavně nezhoršovala.

Málem jsem zapomněla - ráno po tom mém večerním ''přežeru'' jsem se vzbudila a byla jsem snad víc vyrýsovaná než v den soutěže, dokonce i žíly na břichu a a hlavně na rukou! :D Bože, to jsem musela zdokumentovat (a neděste se těch mých super výrazů, je to chvilka po probuzení :D)


Celý víkend tedy opět shrnu jedním slovem - super! Jsem na té správné cestě a plním si svoje sny. O ničem z toho, co se momentálně děje, by se mi před rokem ani nesnilo. A když si uvědomím, že jsem minulý rok byla v nemocnici s 39 kily a umělou výživou... Snad to ani není možné, že to tak rychle uteklo a celý můj život se otočil o 180°. Jak jsem už několikrát psala (a jak to píšou i někteří z vás), je to další extrém - z anorexie kulturistika. No a? Prostě taková jsem, vždycky se ženu do extrému. Ale teď už aspoň vím, že to, co dělám, má nějakou perspektivu. Že to k něčemu je, že mi to dělá radost a naplňuje mě to. Dost jsem se o tomto rozepsala v článku THIS is what I do. Ale stejně mi to stojí za to, tyto věci připomenout. 

Posilování je můj život, když to řeknu natvrdo (taky jsem členem FB skupiny se stejným názvem! :D) Když netrénuju, přemýšlím nad dalším tréninkem. Miluju ten neskutečnej adrenalin, kterej před a během cvičení prožívám. Je to směs vzrušení, nervozity, nadšení, strachu a radosti! Ten, kdo necvičí, nebo cvičení nebere nějak vážně, to prostě nepochopí (a já to po něm ani nechci), ale není nad ten pocit který zažijete, když sami sebe překonáte. Když překonáte svůj rekord na dřepu, když uděláte svůj první shyb, když se vám podaří o jeden klik víc, když zvednete vyšší váhu ze země než minule... Je to prostě euforie, kterou jen tak něco nenahradí. Kromě pojídání arašídového másla, samozřejmě.


Bože ještě pár hodin a je čas na další trénink!! Tak i vy si ho zítra pořádně užijte!

59 komentářů:

  1. slěcna v těch oranžovejch plavkách si tu barva napatlala aj na obličej ne? xD

    jinak gratulace Nikolko... jsi postě úžasná a já ti to moc přeju!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože, ted jsi mě rozesmála :-D:-D:-D:-D

      Vymazat
  2. Neskutečně ti fandím! Je skvělé vidět, že si se konečně našla a děláš to, co tě baví. Máš velkou podporu! Užívej a hezké tréninky.
    P.S. Psala jsem ti mail ohledně toho co děláš s pár dotazy, tak až budeš mít čas :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :) a posílala jsi je na správný mail? teď nevím, nějaký mail s dotazy mi teď nedošel, tak kdyžtak - beautygloss@seznam.cz

      Vymazat
  3. Mluvíš mi z duše! :) Já budu tak ráda, až udělám svůj první shyb bez pomoci! <3 och och! :D a to loupání arašídů si užij :D mě to vždycky uklidní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Veliká gratulace!
    A jsem si jistá, že budu gratulovat v prosinci ještě 2x! (nebo kolik těch soutěží ještě v téhle době bude:D)

    OdpovědětVymazat
  5. moc ti gratuluju! sbíráš ty medaile jako houby :D (říká se to vůbec tak :P) a ty břišáky teda jsou!

    OdpovědětVymazat
  6. Panebože, proč já si při čtení tvých článků vždycky tak neuvěřitelně tlemím?? :D Hrozně moc ti to přeju: odhodlání, vášeň pro posilovnu, trému na soutěžích (přiznej se, dělá ti to dobře! :D), radost z úspěchů... "Show the world who the f*ck you are" a třeba (třeba) se jednou někde potkáme :)

    OdpovědětVymazat
  7. Seš jak torpédo tyjo! Všechno vyhraješ a všechno sníš :DD

    OdpovědětVymazat
  8. samozřejmě také gratuluju. Jen mi přijde docela extrém, že jeden den skoro nejíš a hned ten druhý se přecpeš tak obrovským množstvím jídla jako je na fotce. Tohle přece musí být šílený šok pro tělo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a na vianoce sa robi co ? a nikto sa potom neciti sialene sokovany, len najety.

      Vymazat
    2. Jako by mělo být normální, že se lidé na Vánoce přežírají. :-D

      Vymazat
    3. Tieto komenty su najlepsie, ako je to pre telo nezdrave a sok a tak. 80% ludi si dava na ranajky suchy salam, pribinaciky a ien sracky a to je v pohode, pretoze to robi vacsina. Akonahle sa niekto vymyka "normalu" a este k tomu dobre vyzera, tak uz je to nezdrave. Ty ked sa prezeres na oslave, alebo opijes, tak tiez je to sok pre telo a ani sa nad tym nepozastavis.

      Vymazat
  9. Gratuluju, jsi fakt skvělá :-) Moc tě obdivuju, opravdu :-) Držím palce, ať se daří i nadále, ať už na dalších soutěžích nebo celkově při plnění tvého snu a v životě :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Hrozně moc ti gratuluju, seeš neuvěřitelná :)
    Jinak jasně, z extrému do extrému to je.. jenže tohle je o dost lepší, nad tím by se měli ostatní zamyslet. Nijak svoje tělo (oukej, až na pár dní diet před soutěžema) nehutnuješ, jen máš prostě míň tuku a víc svalů než ostatní (můro můro můro můro není to fér :D)

    OdpovědětVymazat
  11. Chá, ty lidi na to trénujou třeba i roky, aby se alespoň zúčastnili a tady Beautygloss si párkrát zajde do posilovny a nakráčí si všude rovnou pro zlatou... Nepřemejšlelas, že by sis přispala a přijela vždycky až na vyhlašování? Vyšlo by to nastejno :D. Ne, to samozřejmě zlehčuju, jen jsem chtěla říct, že jsi prostě BOREC. Gratuluju a jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluju! Na začátku, když ses začala chystat na soutěže, tak jsem si říkala, abys nebyla zklamaná, když by ti osud dal facku a nepoštěstilo se ti vyhrát. Ale koukám, že jsem tě neskutečně podcenila (resp. moc přecenila tvoje soupeřky:)) Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  13. Gratulacia :) ale tato veta: "...a celý můj život se otočil o 360°." To by si bola tam kde pred rokom, takze len o 180°. :) Inak drzim palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to máš pravdu, děkuju opravím to :D v návalu tvořivosti jsem si to neuvědomila a psala co mi přišlo pod ruku

      Vymazat
    2. Pokud nejsem slepá,tak tam Beauty nepsala 360

      Vymazat
    3. Ale napsala, potom me na to tady čtenářka upozornila, tak jsem to prepsala :) Ale dekuju ze jsi se me chtěla zastat :D :)

      Vymazat
    4. Tak to joo:)

      Vymazat
  14. Hell yeah !!!! ...nemám slov :)))))))...prostě jsi jednička !

    OdpovědětVymazat
  15. obrovská gratulace!!!držím palce i nadále bye bye eva

    OdpovědětVymazat
  16. sledujem ta ako anonym uz hodne dlho a musim ti napisat, ze si OBROVSKA MOTIVACIA! tak cielavedomeho cloveka som hadam este nevidela, mas moj obrovitansky obdiv. Si uzasna

    OdpovědětVymazat
  17. Ježiši jsi úžasná! Strašně moc gratuluji!!! (a potají samozřejmě závidím, ale to je vedlejší:D)

    OdpovědětVymazat
  18. Gratuluju ke všem úspěchům. Příznám se, že jsem nečekala, že vyhraješ, přeci jen cvičíš v posilce ani ne rok a že pujdeš na soutěž ses dozvěděla před třemi? měsíci.. nevěřila jsem, že se do té doby stihneš připravit. Myslela jsem si, že je to větší dřina, promyšlené cvičení a striktní strava aspoň půl roku předem :D ale tys to asi tady tak podala v pohodě a užívala sis tu přípravu, že se zdá, že na tom nic není :D
    A tak by mě zajímalo.. to je na soutěžích vždycky tak málo bab? Překvapilo mě, že vás bylo jen pár. A taky že jsou všechny ženy pohromadě, není to podle věku? A jaká postava se líp hodí na bodyfitness a která na bikiny? Překvapilo mě i to, že většina ženských neměla silikony a vypadaly tak relativně normálně :D Takže mi tak z toho vyplývá, že se na závody může připravit opravdu každá, která trochu chce... Je to tak..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A právě v tom to je..

      Vymazat
    2. Sak ale ona bola namakana uz predtym. Ked ju oslovili, tak uz len doladila formu. Hlavne ona velmi rychlo pochopila cvicenie aj vsetko okolo, niektore baby to nepochopia nikdy.. A este k tomu je cielavedoma a venuje sa tomu naplno. Nemyslim si, ze je to take jednoduche ako sa ti zda a to ani zdaleka.

      Vymazat
    3. Rozhodně to tak jednoduché není, já jsem posilovala poměrně dlouho ale takové formy v jaké je beauty za pouhý rok jsem nikdy nedosáhla ona je hlavně hroznej dříč a hlavně jí to baví a má silnou vůli, to opravdu nemá každá stojí za tím velmi mnoho úsilí, ostatně si to každý může zkusit sám a pak uvidí

      Vymazat
  19. Jak jsem to sledovala, neubránila jsem se zadržovat dech s tebou během toho, co jsi stála na podiu :) Jednoznačně můžeš poděkovat i genům, máš hezky rostlé břišní svalstvo, čímž jsi předčila všechny ostatní (ale na to tě jistě mnoho lidí upozornilo :P)
    Mohla bys mi prosím doporučit nějaký noční protein?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, to jsem hrozně ráda že to tolik z vás tak sledovalo a podporovali jste mě :) Ještě tento víkend by bylo dobrý kdyby jste si udělali čas, třeba to zase pomůže :D Břicho mi chválí tolik lidí a přitom pracuju hlavně na všem kromě něho, cvičím na něj jen teď v posledním tréninku před soutěží vždycky, jinak předtím jsem na to dlabala :D
      Noční protein nejlíp kaseinovej žejo, já mám teď od smartlabs a je super, předtím jsem měla od optimum nutrition, ale tento od SL je podle mě kvalitnější, záleží na tobě :)

      Vymazat
  20. Ty břišáky na té fotce jsou neuvěřitelný :O wtf? :D :D jak je můžeš mít tak naběhlý? :D ale luxusní :3

    OdpovědětVymazat
  21. Jsi úžasná, inspirující a nádherná! Držím palce a věřím, že budeš mít velké úspěchy i tento víkend :))

    OdpovědětVymazat
  22. Ty břišáky! :O závist :D jinak moc gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  23. Teda ty je drtíš! Moc fandím;-) Erumy

    OdpovědětVymazat
  24. Páni, obrovský obdiv co si všechno dokázala ;-)) a přeji hodně štěstí do budoucna!
    Ráda už bych se taky konečně dostala z anorexie, váha už mám sice OK, ale pořád mě občas honí anorektické myšlenky či výčitky :-//
    Pokud by si měla čas, byla bych ráda kdyby ses občas koukla na můj blog (je první, ale co, jednou se začít musí, takže žádná kvalitka) a třeba jen poradila :-)
    Díky moc a přeji krásný den! :-))
    http://healthyfitmodel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. paráda, jen tak dál :-) to 'cheat meal' jsem u tebe tak nějak čekala :D ale dobrota to musela být i tak! a samozřejmě gratuluju k dalšímu vítězství a taky k těm 5 shybům! budu se opakovat, ale ty břišáky jsou dokonalý !!!

    OdpovědětVymazat
  26. Nikčo,určitě ale zůstaň u své kategorie,takhle ti to neskutečně sluší.

    OdpovědětVymazat
  27. Super, fakt paráda. Obdivuji tě za to co jsi dokázala, musíš mít strašně silnou vůli. Já sama momentálně bojuji zřejmě se závislostí na cukru a přejídání sladkým, takže se chodím na tvé stránky inspirovat a kochat se :D (třeba se mi taky jednou podaří to o čem s ním..)

    OdpovědětVymazat
  28. Jsi skvela a urcite jsi pro hodne lidi vzorem :)

    OdpovědětVymazat
  29. http://www.koumal.cz/stranky/Aktuality/SmartLabsCup2013.html
    tady najdete reportáž, fotky a také videozáznamy z ronnie.cz a televize Sport 5
    Luboš
    www.koumal.cz

    OdpovědětVymazat
  30. blahopřeju, je obdivuhodné co si dokázala, je vidět že jsi do toho zažraná tělem i duší a z tech fotek srší nadšení

    OdpovědětVymazat
  31. Wow, fakt ti to sluší, a ty břišáky! Zasloužená výhra, gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  32. Teda... ty to sbíráš rychle. :D
    Máš můj velkej obdiv za to, že jsi to všechno zvládla a teď jsi tam, kde jsi. :)

    OdpovědětVymazat
  33. Doufám, že ty komentáře pořád čteš :D Samozřejmě gratuluji k tý nádherný šňůře zlatých medailí!
    Pokud si dobře pamatuju, Smartlabs ti dalo všemožný suplementy, mezi nimi i hydro: Jak si to stálo chuťově? U proteinu nejdu vyloženě po chuti, ale ráda bych při pití měla alespoň neutrální pocity. :D Reakce jsem na to hydro slyšela už různý, ale předpokládám, nebo spíš doufám - celkem se to dá, ne? :)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hydro je chutově něco šíleného, ale tak dá se na to zvyknout..míchám v co nejmenším množství vody :DD

      Vymazat
  34. To je roztomilý, jak se na tom záznamu pořád usmíváš :D gratuluju moc!!! strašně tě obdivuju :)

    OdpovědětVymazat
  35. Moc ti gratuluji. Ty fotky jsou fakt úžasný! Moc ti to sluší!!!

    OdpovědětVymazat
  36. achjo holka, ty jseš tak úžasná za zo co jsi zatím dokázala! fakt mě překvapilo že před ROKEM jsi byla v nemocnici s 39 kily... jak to že jsi se pak dala na posilování? (nejsem jedna z těch co si myslí že je to divný nebo tak - naopak!) možná jsi nechtěla být slabá, chtěla jsi sama nad sebou vyhrát....
    mimochodem na těch fotkách s tím mini tílkem (nebo co to je:D) s americkou vlajkou ti to sluší!!;)
    taky jsem si čtení toho článku moc užívala, jako tomu bylo u předchozího... možná je to také tím, že teď jsem ještě víc odhodlanější změnit se. více posilovat - zatím doma, protože do posilovny se fakt stydím jít :(, sice byla jsem tam s tělákem před 14 dny, ale i tak jsem si tam připadala jak tintítko mezi těma namakancema - byl tam jeden fakt moc, a já jsem si ten pocit jen tam být v té posilce a vidět to co ty prakticky vídáš každý den :D moc užívala, a ta hudba, to prostředí... vzpomněla jsem si na tvůj blog :)
    a moc se mi líb jedna z posledních vět: "ale není nad ten pocit který zažijete, když sami sebe překonáte" - to opravdu souhlasím! není nic lepšího! a pak vidět ty výsledky - že když se opravdu překonáš tak to funguje a něco se děje. nemůžu si stěžovat na něco co není, když proto nic nedělám.
    jen tak dál! držím palceee

    OdpovědětVymazat
  37. a ještě dodám, že je z těch fotek fakt vidět že tě to opravdu baví tohle všechno! vypadáš z těch ženských, co jsi uprostřed nich na fotce :D nejlíp!! nejlíp vypracovaná a fakt záříš! ony nevypadaj moc šťasně - teda ne jak ty (tak ne asi když jsi měla zase 1. místo...ale snad chápeš:D)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuji! :) Pokud neodpovím, neznamená to ignoraci, ale ''pracovní vytíženost'' :D